Monitor LED 27 Philips 273E3LHSB Full HD

imagine Monitor LED 27 Philips 273E3LHSB Full HD 273e3lhsb/00
Tehnoligia cu LED-uri sdigura culori naturale

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă ÅŸi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare ÅŸi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.


Ecran LCD Full HD cu o rezolutie de 1920 x 1080p

Acest ecran LCD Full HD are o rezoluÅ£ie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluÅ£ie care poate fi obÅ£inută din surse HD, pentru o calitate ireproÅŸabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD ÅŸi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului ÅŸi o rezoluÅ£ie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaÅ£ii, cu luminozitate mare ÅŸi contrast optim.


Compatibil HDMI pentru o experienţă multimedia de calitate superioară

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiÅ£ie), semnale digitale video ÅŸi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V ÅŸi camere video.

Boxe incorporate, pentru un aspectordonat al biroului

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcÅ£ie de model ÅŸi design.


SmartImage Lite pentru o experienţă LCD de neuitat

SmartImage Lite este o combinaÅ£ie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage Lite îmbunătăţeÅŸte dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor ÅŸi clipurile video, pentru performante de afiÅŸare de excepÅ£ie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.


SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

Vă doriÅ£i ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast ÅŸi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÅŸte contrastul cu un nivel superior de negru ÅŸi randarea exactă a umbrelor ÅŸi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt ÅŸi culori vibrante.


Comenzi tactile moderne

Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului să regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern


Control uÅŸor al formatului imaginii cu comutare în format panoramic ÅŸi 4:3

Controlul uÅŸor al formatului imaginii de la Philips pe OSD trebuie comutat de la raportul lungime/lăţime de 4:3 la modul ecran lat ÅŸi invers pentru a potrivi raportul lungime/lăţime al afiÅŸajului cu conÅ£inutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fără a derula sau pentru a vizualiza fiÅŸiere media pe ecran lat în modul ecran lat ÅŸi conÅ£inut fără distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afiÅŸarea în modul original.

Reglare uşoară a performanţei afişajului cu SmartControl Lite

SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generaţie următoare cu interfaţă grafică bazată pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului să regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips 273E3LHSB Full HD 273e3lhsb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Produs cu suport: 566 x 426 x 219 mm
Produs fara suport: 566 x 355 x 44 mm
Greutate (Kg): Produs fara suport: 2,22 kg
Produs cu suport: 3,19 kg
Putere consumata (W): 24,75 W
Display Contrast: 1200:1
Timp de raspuns: 1
Tip display: LED
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 (H) / 170 (V), la C/R > 5
Dimensiune punct (mm): 0,311 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane culori
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Imagine Semnal intrare: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), HDMI
Conectivitate Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7
Conectivitate: VGA(D-Sub 15 pini)
HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: 2 W x 2
Functii: SmartImage Lite
OSD: Da
Panou frontal: Meniu, Activare/Dezactivare, Intrare, SmartImage lite, Volum
Standarde: EnergyStar 5.0, EPEAT Silver, RoHS,BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, Certificat TCO, UL/cUL, WEEE
Altele: Blocare Kensington
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 642 x 440 x 227 mm
Fara stand: 642 x 391 x 64 mm
Greutate (Kg): Cu stand: 8,2 kg
Fara stand: 6,5 kg
Putere consumata (W): 20,4 W (metodă de testare EnergyStar 5.0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.