Monitor LED 27 Philips 274E5QHSB IPS FullHD Glossy Black

imagine 0 Monitor LED 27 Philips 274E5QHSB IPS FullHD Glossy Black 274e5qhsb/00

 Aspect minimalist cu rama extrem de ingusta

 Aspect minimalist cu rama extrem de ingusta  Utilizand panourile din cea mai recenta tehnologie, noile afisaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalista, limitand grosimea exterioara a ramei la aproximativ 2,5 mm. In combinatie cu banda de matrice neagra din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permitand distrageri minime si dimensiunea de vizionare maxim posibila. Special conceputa pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afisaj, cum ar fi jocurile, designul grafic si aplicatiile profesionale, rama extrem de ingusta va ofera sentimentul ca utilizati un singur ecran mare.

 Tehnologie MHL pentru a va bucura de continutul mobil pe un ecran mare

 Mobile High Definition Link (MHL) este o interfata mobila audio/video pentru conectarea directa a telefoanelor mobile si a altor dispozitive portabile la afisaje cu inalta definitie. Un cablu optional MHL va permite sa va conectati dispozitivul mobil care accepta MHL la acest afisaj mare Philips MHL si sa va vizionati videoclipurile HD care prind viata cu sunet complet digital. Nu doar ca va puteti bucura de jocurile mobile, fotografii si alte aplicatii pe ecranul sau mare, dar puteti sa va incarcati simultan dispozitivul mobil astfel incat sa nu va lase fara alimentare la mijlocul drumului.

 Afisajul AH-IPS ofera imagini uimitoare datorita unghiurilor largi de vizualizare

 Afisajele AH-IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea afisajului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele AH-IPS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

 Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

 Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfata multimedia de inalta definitie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video si audio de inalta calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video).

 Afisaj 16:9 Full HD pentru cea mai buna experienta de vizionare

 Acest ecran LCD Full HD are o rezolutie panoramica de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicata rezolutie care poate fi obtinuta din surse HD, pentru o calitate ireprosabila a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptand semnal 1080p din orice sursa, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD si Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult imbunatatita, pentru a accepta o calitate a semnalului si o rezolutie mult mai ridicate. Imaginile rezultate in urma scanarii progresive sunt complet lipsite de scintilatii, cu luminozitate mare si contrast optim.

 TrueVision asigura imaginii de calitate de laborator

 TrueVision utilizeaza o tehnologie patentata Philips cu algoritmi avansati pentru testarea si alinierea afisajului monitorului care ofera performante de afisare de exceptie. Phillips se asigura ca monitoarele TrueVision ies din fabrica calibrate cu acest proces care va ofera culori si calitate a imaginii consecvente.

Cumpara Monitor LED 27 Philips 274E5QHSB IPS FullHD Glossy Black ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips 274E5QHSB IPS FullHD Glossy Black 274e5qhsb/00
Display Contrast: Static: 1000:1
Dinamic: 20.000.000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED backlit
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 6
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178 grade
Dimensiune punct (mm): 0.311 mm
Rezolutii suportate 1920 x 1080 pixeli
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata verticala de refresh (Hz): 60 Hz
Conectivitate Plug & Play: Da
Conectivitate: 1 x HDMI,1 x D Sub
Facilitati Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: MHL Ready
Standarde: BSMI, CE Mark, uETLus, FCC Class B, GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV/ISO9241-307, WEEE
Montare pe perete VESA (100 x 100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 622 x 470 x 237 mm
Fara suport: 622 x 375 x 46 mm
Greutate (Kg): Cu suport: 5.1 kg
Fara suport: 4.88 kg
Putere consumata (W): Nomal: 24 W
Off: 0.5W
Saving on: 0.5W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Philips 274E5QHSB IPS FullHD Glossy Black are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 Philips 274E5QHSB IPS FullHD Glossy Black 274e5qhsb/00imagine 2 Monitor LED 27 Philips 274E5QHSB IPS FullHD Glossy Black 274e5qhsb/00imagine 3 Monitor LED 27 Philips 274E5QHSB IPS FullHD Glossy Black 274e5qhsb/00

One thought on “Monitor LED 27 Philips 274E5QHSB IPS FullHD Glossy Black”

Leave a Reply

Your email address will not be published.