Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS

imagine 0 Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS 276e8vjsb/00

Vizionare superbă cu un design elegant

 

Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840x2160) pentru precizie

Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840×2160) pentru precizie

Aceste noi ecrane Philips utilizează panouri de înaltă performanţă pentru a oferi imagini cu rezoluţie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD sau utilizezi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi vor oferi imagini şi elemente grafice de o claritate excepţională.

Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.

HDMI pentru conectare digitală rapidă

HDMI pentru conectare digitală rapidă

Bucură-te de imagini clare, pline de culoare şi de sunet cu conexiune simplă, printr-un singur cablu. Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea fără probleme a semnalelor digitale video (rezoluţie UHD de până la 4K la 60 Hz) şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

MultiView oferă conectare şi vizionare duble simultane

Cu afişajul cu rezoluţie ultra-înaltă Philips MultiView poţi descoperi acum o lume a conectivităţii. MultiView permite conectarea şi vizionarea active duble pentru a putea lucra simultan cu mai multe dispozitive, precum un PC şi un notebook, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple.

Materialele ecologice întrunesc majoritatea standardelor internaţionale importante

„Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părţile din plastic ale carcasei, părţile metalice ale cadrului şi ambalajul sunt materiale 100 % reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65 % componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteţe a standardelor RoHS asigură reducerea substanţială sau eliminarea substanţelor toxice precum plumbul, de exemplu. Conţinutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL şi eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri.

Cumpara Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS 276e8vjsb/00
Display Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V)
Contrast: Tipic: 1000:1
Reproducere culori (milioane): Culori suportate – 1,07 miliarde de culori
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Conectivitate Conectivitate: DisplayPort,HDMI,Audio
Facilitati Altele: Înclinare -5/20 grad
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Fara suport 613 x 374 x 41 mm,Cu suport 613 x 466 x 189 mm
Greutate (Kg): Cu suport 4,84 kg,Fara suport 4,23 kg

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS 276e8vjsb/00imagine 2 Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS 276e8vjsb/00imagine 3 Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS 276e8vjsb/00imagine 4 Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS 276e8vjsb/00

2 thoughts on “Monitor LED 27 Philips 276E8VJSB 4K Ultra HD 5ms IPS”

  1. acest monitor 4k functioneaza corect pe un pc . cu placa de baza Gigabite\r\nB360M HD3 Cu cpu i3 de generatia 8 -i3 8100- ? pe specificatiile tehnice ale placi video integrata specifica rezolutia maxima 4k 3840 x 2160 la 60 hz. entionez ca nu vreau sa cumpar placa video dedicata nu ma intereseaza jocurile. deasemeni nu inteleg la viteza de raspuns scrie 5ms si 14 ms !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.