Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN

imagine Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN 278c4qhsn/00

Ambiglow intensifică divertismentul cu un halou de lumină

Ambiglow adaugă o nouă dimensiune experienÅ£ei dvs. de vizualizare. Tehnologia inovatoare cu Ambiglow extinde ecranul creând un halou de lumină pe peretele care îl înconjoară din partea din spate a monitorului. Procesorul său rapid analizează conÅ£inutul imaginii primite ÅŸi adaptează permanent culoarea ÅŸi luminozitatea luminii emise pentru a se potrivi cu imaginea. OpÅ£iunile prietenoase cu utilizatorul vă permit să reglaÅ£i ambianÅ£a după bunul plac ÅŸi vă ajută să reduceÅ£i oboseala. Special conceput pentru vizionarea de filme, sport sau pentru jocurile 2D ÅŸi 3D, Philips Ambiglow vă oferă o experienţă de vizionare unică ÅŸi captivantă.

Ambiglow
Tehnologie AH-IPS

Tehnologia LED AH-IPS LED oferă imagini uimitoare în culori vii

Acest ecran de ultimă generaÅ£ie de la Philips utilizează panouri cu tehnologia avansată AH-IPS care utilizează o structură îmbunătăţită pentru o reproducere superioară a culorii, timp de răspuns ÅŸi consum de energie comparabile cu alte panouri cu unghi amplu. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile AH-IPS oferă cea mai mică valoare de fluctuaÅ£ii Gamma ÅŸi de aceea sunt în măsură să afiÅŸeze culori consecvente chiar ÅŸi la 178/178 de grade ÅŸi în modul pivot. Cu performanÅ£e remarcabile, este adecvat în mod special pentru aplicaÅ£ii care necesită în permanenţă acurateÅ£ea culorilor ÅŸi luminozitate consecventă, precum retuÅŸarea fotografiilor, aplicaÅ£iile grafice ÅŸi navigarea pe web.

Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afiÅŸaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaÅ£ie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiÅ£ând distrageri minime ÅŸi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afiÅŸaj, cum ar fi jocurile, designul grafic ÅŸi aplicaÅ£iile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaÅ£i un singur ecran mare.

Ramă extrem de îngustă
Compatibil HDMI

HDMI asigură conectivitatea digitală universală

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiÅ£ie), semnale digitale video ÅŸi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V ÅŸi camere video.

SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran ÅŸi vă oferă o performanţă de afiÅŸare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaÅ£i diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaÅ£iei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage îmbunătăţeÅŸte dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor ÅŸi clipurilor video, pentru performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie. OpÅ£iunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

SmartImage
SmartKolor

SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

SmartKolor este o tehnologie sofisticată de extindere a culorii care este capabilă să îmbunătăţească gama vizuală de culori a afiÅŸajului. Mărind nivelul de amplificare RGB al afiÅŸajului, această caracteristică vă permite să aveÅ£i imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii ÅŸi clipuri video remarcabile.

SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

SmartTxt este un algoritm sofisticat care îmbunătăţeÅŸte citirea unei aplicaÅ£ii pe bază de text precum documente PDF ÅŸi cărÅ£i electronice care necesită în general mai multă concentrare. Caracteristica SmartTxt creÅŸte contrastul ÅŸi claritatea cu strat de limitare a conÅ£inutului text pentru o lizibilitate superioară. Optimizarea lizibilităţii este efectuată prin reglarea gradaÅ£iei de griuri a afiÅŸajului, odată cu balansul de alb, luminozitatea ÅŸi contrastul.

SmartTxt

Iluminarea Smart Bias de 6500 K asigură o experienţă de vizionare optimă

Modul de iluminare Smart Bias vă permite să vă bucuraÅ£i de o calitate optimă a imaginii ÅŸi confort de vizionare. Într-o cameră întunecată, ochii dvs. se dilată ÅŸi se contractă o dată cu imaginile în permanentă schimbare, lucru care poate duce la dezvoltarea sindromului privitului la calculator. Lumina Smart Bias creează un halou fin de lumină statică de 6500 k pe peretele din jurul monitorului. Special conceput pentru persoanele care petrec timp îndelungat în faÅ£a monitorului, nu numai că reduce oboseala ÅŸi disconfortul ochilor, dar elimină ÅŸi reflexiile ÅŸi distorsiunile provenite de la lumina din cameră îmbunătăţind rata de contrast ÅŸi detaliile de imagine ÅŸi păstrând percepÅ£ia corectă a culorilor

Cumpara Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN 278c4qhsn/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport (mm): 623 x 471 x 197 mm
fără suport (mm): 623 x 376 x 44 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 5,44 kg
fără suport (kg): 5,00 kg
Putere consumata (W): Mod pornit: 25,94 W (nominal) (conform metodei de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0,5 W (nominal)
Mod Oprit: 0,3 W
Alimentare: 100-240V AC, 50-60Hz
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: IPS
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.311 x 0.311 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Conectivitate Interfata: Intrare semnal: VGA (Analog), HDMI x 3
Intrare/ieÅŸire audio: IeÅŸire audio HDMI
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8/7/Vista
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Funcţii Ambiglow: Control variabil al luminozităţii cu pornire automată, lumină Smart Bias
Caracteristici superioare imagine: SmartImage
OSD: Română, Franceză, Germană, Italiană
Portugheză, Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SASO
SEMKO, TCO 5.2, TUV/ISO9241-307, UL/cUL, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Blocare Kensington
ÃŽnclinare: -5/20 grad
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport (mm): 623 x 471 x 197 mm
fără suport (mm): 623 x 376 x 44 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 5,44 kg
fără suport (kg): 5,00 kg
Putere consumata (W): Mod pornit: 28,2W (nominal) (metodă de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0,4 W
Mod Oprit: 0,3 W
Alimentare: 100-240V AC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.