Monitor LED 27 Philips c271p4qpjew Full HD Cu Boxe White

imagine Monitor LED 27 Philips c271p4qpjew Full HD Cu Boxe White c271p4qpjew/0027 PHILIPS CLINICAL MONITOR LED C271P4QPJEW/00, AMVA Panel, Wide, 16:9, 1920×1080, 6ms, 300cd/mp, 5000:1 (SC 20.000.000:1), 178/178, VGA, DVI-D, HDMI, DisplayPort, USB, Boxe, Power Sensor, VESA, Anti-Bacterial, Alb

Caracteristici principale

Recenzie clinică

 • Presetare afiÅŸaj D-image pentru medii clinice pentru DICOM partea 14 pe tonuri de gri
 • Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor
 • Alimentarea electrică omologată medical asigură siguranţă prin emisiile reduse
 • Designul pune în valoare mediul clinic

Performanţă excepţională

 • AfiÅŸaj cu LED AMVA pentru imagini vii, extralate ÅŸi contrast foarte ridicat
 • PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică
 • DisplayPort transmite semnale audio ÅŸi video printr-un singur cablu lung
 • Hub USB cu 4 porturi pentru conexiuni uÅŸoare
 • HDMI asigură conectivitatea digitală universală
 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

Conceput pentru oameni

 • SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple
 • ÎnălÅ£ime mică între ramă ÅŸi masă pentru confort maxim la citire

Presetare afiÅŸaj D-image pentru medii clinice pentru DICOM partea 14 pe tonuri de gri

Monitoarele trebuie să afiÅŸeze imagini medicale în mod consecvent, la o calitate înaltă, pentru a obÅ£ine interpretări de încredere. Redarea imaginilor medicale în tonuri de gri pe monitoare standard este în cel mai bun caz în general inconsecventă, făcându-le nepotrivite pentru utilizarea în medii clinice. AfiÅŸajele pentru medii clinice de la Philips cu presetare pentru imagini medicale D-image sunt calibrate în fabrică pentru a oferi o performanţă a afiÅŸajului cu tehnologie standard în tonuri de gri compatibilă cu DICOM partea 14. Utilizând panouri LCD de înaltă calitate cu tehnologie LED, Philips vă oferă performanţă consecventă ÅŸi de încredere la un preÅ£ accesibil. InformaÅ£ii suplimentare pe http://medical.nema.org/

Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor

Microbii au devenit o problemă din ce în ce mai mare în spitale ÅŸi medii clinice în întreaga lume ÅŸi pot provoca infecÅ£ii care pun viaÅ£a în pericol. AfiÅŸajele pentru medii clinice de la Philips se ocupă de această provocare utilizând în materialul carcasei aditivi antimicrobieni, în conformitate cu JIS Z2801, făcându-l parte integrantă a carcasei afiÅŸajului. SiguranÅ£a dvs., precum ÅŸi a pacienÅ£ilor dvs. este acum asigurată de acest scut protector care împiedică răspândirea celor mai întâlnite microorganisme, precum "Staphylococcus aureus (Gastroenterită)", "Escherichia coli (E Coli)" and "Klebsiella (Pneumonie)".

Alimentarea electrică omologată medical asigură siguranţă prin emisiile reduse

Măsurile de siguranţă elementare, performanÅ£a esenÅ£ială ÅŸi fiabilitatea sunt cerinÅ£e vitale într-un mediu clinic profesional. Spre deosebire de afiÅŸajele standard, afiÅŸajele pentru medii clinice de la Philips lucrează cu surse de alimentare electrică speciale, omologate medical, pentru a satisface aceste cerinÅ£e. Acestea sunt conforme cu standardul EN/IEC 60601-1 care asigură măsuri elementare de siguranţă ÅŸi performanţă esenÅ£ială. În plus, sunt conforme ÅŸi cu standardul colateral EN/IEC 60601-1-2 pentru testare ÅŸi compatibilitate electromagnetică cu omologare medicală. În multe state, spitalele ÅŸi clinicile conformitatea cu aceste standarde reprezintă o cerinţă.

AfiÅŸaj cu LED AMVA pentru imagini vii, extralate ÅŸi contrast foarte ridicat

AfiÅŸajul cu LED AMVA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care vă oferă un raport de contrast foarte înalt pentru imagini foarte vii ÅŸi luminoase. Pentru că aplicaÅ£iile standard de birou sunt manevrate cu uÅŸurinţă, este adecvat în mod special pentru fotografii, navigare pe Web, filme, jocuri ÅŸi aplicaÅ£ii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, oferind imagini foarte clare chiar ÅŸi în modul pivot la 90 de grade.

PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite ÅŸi primeÅŸte semnale infraroÅŸii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent ÅŸi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % ÅŸi prelungind durata de viaţă a monitorului.

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului ÅŸi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălÅ£imii, înclinării ÅŸi rotirii permit obÅ£inerea rapidă a poziÅ£iei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru ÅŸi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjeniÅŸul” de cabluri ÅŸi păstrând aspectul profesional al biroului.

ÎnălÅ£ime mică între ramă ÅŸi masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, mulÅ£umită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. ÎnălÅ£imea mică între masă ÅŸi ramă este soluÅ£ia perfectă dacă utilizaÅ£i ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenÅ£e mari de înălÅ£ime să utilizeze monitorul la unghiul ÅŸi setările de înălÅ£ime preferate, reducând oboseala.

Hub USB cu 4 porturi pentru conexiuni uÅŸoare

Hub-ul USB permite utilizatorilor să îÅŸi conecteze uÅŸor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele ÅŸi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Hub-ul USB 2.0 poziÅ£ionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. ReÅ£ineÅ£i că numeroase dispozitive, precum camerele ÅŸi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinÅ£e de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului.

HDMI asigură conectivitatea digitală universală

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiÅ£ie), semnale digitale video ÅŸi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V ÅŸi camere video.

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcÅ£ie de model ÅŸi design.

* ReÅ£ineÅ£i: Acest afiÅŸaj nu este certificat pentru utilizarea în apropierea pacientului. Orice utilizare pentru diagnosticarea primară este responsabilitatea exclusivă a spitalului sau a utilizatorului clinic.
* DICOM este marcă înregistrată a NEMA pentru publicaÅ£iile de standarde legate de comunicarea digitală a informaÅ£iilor medicale.
* EPEAT Gold este valabil numai unde Philips înregistrează produsul. VizitaÅ£i www.epeat.net pentru statutul de înregistrare din Å£ara dvs.
* Marcajul cuvântului/marca comercială „AMVA” ÅŸi brevetele ÅŸi tehnologiile conexe reprezintă proprietatea deÅ£inătorilor respectivi.

Cumpara Monitor LED 27 Philips c271p4qpjew Full HD Cu Boxe White ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips c271p4qpjew Full HD Cu Boxe White c271p4qpjew/00
Display Contrast: 5000:1
Timp de raspuns: 12
Tip display: AMVA
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd / mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0.311
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Compatibilitate: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8/7/Vista
Conectivitate: 1 x HDMI,4 x USB,1 x DVI D,1 x DisplayPort
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: DICOM: D-image pentru mediul clinic, DICOM partea-14,
SmartImage Clinic,
OSD: Romană, Franceză, Germană, Italiană,
Portugheză, Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă
Panou frontal: SmartImage Clinic, PowerSensor,
Meniu, Activare/Dezactivare, 4:3/Lăţime
Standarde: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*,
PowerSensor, RoHS, Carcasă fără PVC/BFR, Fără mercur,
Fără plumb, IEC/EN60601-1-2, Siglă CE, GOST,
JIS Z2801, TUV Ergo, TUV/GS, TCO 6.0, WEEE
Accesorii incluse: Cablu alimentare,
Ghid de configurare rapidă,
Manual pe CD incluse
Altele: Blocare Kensington, Montare VESA, Boxe 2 x 2 W
Montare pe perete VESA (100×100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 639 x 577 x 191,
Fara suport: 639 x 405 x 64
Greutate (Kg): Cu suport: 7,90,
Fara suport: 5,1
Putere consumata (W): 26 W (nominal) (conform metodei de testare EnergyStar 6.0),
0,4 W (Stand-By)
Alimentare: 100-240 V c.a., 50-60 Hz
(Certificare medicală.: IEC60601-1 / EN60601-1)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Philips c271p4qpjew Full HD Cu Boxe White are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *