Monitor LED 27 Samsung S27A750D Full HD 3D HDMI

imagine Monitor LED 27 Samsung S27A750D Full HD 3D HDMI ls27a750ds/enS27A750D
27 TFT 1920*1080 5ms 10000:1 300cd/m2

  • ExperienÅ£a 3D – ExperienÅ£a 3D Samsung este uimitoare, confortabilă ÅŸi naturală.
  • Calitatea imaginii – ExperienÅ£a 3D uimitoare iese în evidenţă datorită calităţii îmbunătăţite a imaginii.
  • Ecologic – LucraÅ£i mai inteligent cu soluÅ£iile ecologice simple de la Samsung

Monitorul 3D LED SA750 de la Samsung oferă imagini incredibil de clare, datorită tehnologiei bazate pe motorul HyperReal 3D ÅŸi vitezei de 120 Hz, creând totodată ÅŸi imagini 3D mai luminoase. Printre alte funcÅ£ii se numără Mega Dynamic Contrast Ratio ÅŸi Photo Accuracy 100%, care într-adevăr dau viaţă imaginilor. În timp ce Convertorul 3D încorporat ÅŸi diverse alte intrări asigură o experienţă a monitorului cu adevărat vastă. AdăugaÅ£i ÅŸi modurile Eco Saving de economisire cu noua caracteristică Energy Tree ÅŸi aveÅ£i un monitor din generaÅ£ia următoare, perfect funcÅ£ional.

Treceţi la nivelul următor cu motorul HyperReal 3D

Samsung a atins cel mai înalt standard al imaginilor 3D extreme, datorită motorului intuitiv HyperReal 3D. Este o tehnologie ce funcÅ£ionează asemenea creierului, care permite monitorului 3D LED SA750 Samsung să controleze culoarea, contrastul, efectele 3D ÅŸi miÅŸcarea, oferind rezultate incredibile. Imaginile 3D Full HD sunt atât de reale ÅŸi de clare, încât veÅ£i avea o experienţă captivantă ÅŸi în acelaÅŸi timp confortabilă.

Surprindeţi fiecare detaliu cu Real 120 Hz

Monitorul 3D LED SA750 Samsung este pregătit să redefinească întregul dvs. univers de divertisment, datorită clarităţii îmbunătăţite a imaginii Real 120 Hz. Imaginile vă vor surprinde cu uniformitatea ÅŸi claritatea precum cea a cristalului. Indiferent că sunt 2D sau 3D, scenele de acÅ£iune sau prim-planurile intime vor fi atât de naturale, încât vor părea reale. Tehnologia Real 120 Hz se asigură că imaginile nu se pierd, iar secvenÅ£ele sunt foarte clare. Astfel, veÅ£i avea o experienţă mai comodă ÅŸi mai plăcută. Åži când adăugaÅ£i ÅŸi luminozitatea uimitoare, această experienţă 3D vă va fermeca în întregime.

Delicat cu ochii ÅŸi cu mediul.

Cu senzorul de lumină Eco Samsung economisiÅ£i energie ÅŸi renunÅ£aÅ£i la stres. Reglând luminozitatea ecranului în funcÅ£ie de mediul înconjurător, senzorul de lumină Eco al monitorului SA750 creează un afiÅŸaj excelent, reducând totodată consumul de energie. Vă veÅ£i bucura de o experienţă de vizionare mai bună, care este mult mai benefică mediului. Luminozitatea monitorului este reglată în funcÅ£ie de lumina ambiantă, ceea ce face ca monitorul să aibă vizibilitate excelentă ÅŸi să fie setat adecvat pentru ochii dvs. Astfel, într-o cameră întunecată, ecranul îÅŸi va reduce luminozitatea, iar într-o cameră cu multă lumină va deveni mai luminos. Senzorul de lumină Eco este pur ÅŸi simplu perfect pentru un stil modern de viaţă, ajutându-vă să economisiÅ£i energie ÅŸi să vă păstraÅ£i confortul.

Economisiţi energie cu tehnologia inteligentă Smart Motion.

PăşiÅ£i în viitor cu monitorul 3D LED SA750 care utilizează cei mai noi senzori de miÅŸcare pentru a crea un monitor adaptat tuturor miÅŸcărilor dvs. Cu un senzor PIR (Pyrolectric Infrared Ray – rază infraroÅŸie piroelectrică) încorporat, monitorul SA750 detectează automat miÅŸcarea dintr-o suprafaţă specifică din faÅ£a ecranului. Acest fapt permite monitorului să estompeze iluminatul sau să întrerupă alimentarea, apoi să pornească sau să se ilumineze când detectează un privitor aflat în apropiere. Acest senzor de miÅŸcare Eco este cea mai uÅŸoară modalitate de conservare a energiei.

Vedeţi culori naturale cu Photo Accuracy 100%

Nimic nu întrece claritatea ÅŸi culorile naturale. Caracteristica Photo Accuracy 100% de la Samsung asigură faptul că momentele surprinse de dvs. cu ajutorul camerei foto sau cu camera video sunt reprezentate exact aÅŸa cum vi le amintiÅ£i. Caracteristica Photo Accuracy 100% se distinge prin culorile sRGB, standardul de culoare pentru dispozitivele digitale, cum ar fi monitoarele, camerele digitale ÅŸi scanerele, ÅŸi aduce la viaţă momentele imortalizate, fără distorsiuni neplăcute. Monitorul 3D LED SA750 Samsung reproduce culorile, astfel încât imaginile sunt realiste, de claritatea cristalului, fiind modalitatea perfectă de a retrăi amintiri dragi.

Bucuraţi-vă de imagini mai bogate, cu Ultra Clear Panel

Nu vă mulÅ£umiÅ£i cu o experienţă de vizionare stânjenită de reflecÅ£ii inutile ÅŸi cu un raport slab al contrastului. Datorită tehnologiei Ultra Clear Panel, monitorul 3D LED SA750 Samsung oferă experienÅ£a perfectă de vizionare. Imaginile vibrante ÅŸi bogate sunt create prin capacitatea panoului de a evita reflecÅ£iile luminii externe, cum ar fi lumina soarelui, reducând astfel lucirea. Rezultatul este o calitate superbă a imaginii, mai clară ÅŸi cu un raport crescut al contrastului, cu tonuri mai profunde de negru ÅŸi culori mai luminoase. Este o experienţă vizuală dinamică pe care aÅ£i aÅŸteptat-o.

ÎmbogăţiÅ£i-vă experienÅ£a cu diverse intrări 3D

De ce să daÅ£i viaţă cu experienÅ£a 3D doar filmelor dvs. preferate? Monitorul 3D LED SA750, cu gama sa variată de intrări, se asigură că totul are adâncime 3D uimitoare, de la jocuri la discuÅ£ii online cu prietenii. Datorită diverselor intrări, de la conÅ£inut AV la conectivitatea 3D, cum ar fi DP, HDMI ÅŸi DVI, monitorul asigură compatibilitate mai mare cu orice conÅ£inut.

Experienţă 3D mai captivantă

ExperienÅ£a 3D extremă oferită de monitorul SA750 este gata să vă înfăţiÅŸeze imagini uimitoare. Utilizând emiţătorul Samsung încorporat ÅŸi ochelarii Active 3D, imaginile apar mai vibrante. Altă caracteristică ce deosebeÅŸte monitorul 3D LED SA750 Samsung de alte monitoare este iluminarea de fundal a panoului, care porneÅŸte când jaluzelele sunt trase. Astfel, experienÅ£a 3D este optimă ÅŸi se economiseÅŸte energie.

Economisiţi energie şi observaţi rezultatele cu Energy Tree

EliminaÅ£i munca pe ghicite din economisire cu noua caracteristică Energy Tree de la Samsung. Pentru prima dată puteÅ£i ÅŸti exact câtă energie economisiÅ£i cu modurile Eco, cum ar fi senzorul de lumină Eco ÅŸi senzorul de miÅŸcare Eco. Cu ajutorul unei stări de economisire a energiei, care poate fi afiÅŸată fie intuitiv, fie grafic, puteÅ£i monitoriza eforturile dvs. pentru a crea o lume mai bună.

Controlaţi consumul electric, conservaţi energia.

Eco Saving uÅŸurează economisirea energiei. Ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcÅ£ie de energia pe care doriÅ£i să o economisiÅ£i. Datorită celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% ÅŸi Economisire energie oprită), puteÅ£i într-adevăr să reglaÅ£i monitorul astfel încât să satisfacă nevoile dvs. Angajamentul Samsung faţă de economisirea energiei este menit să vă ajute pe dvs. ÅŸi mediul, iar cu până la 50% economie de consum veÅ£i modifica pozitiv amprenta dvs. ecologică. EconomisiÅ£i energie fără efort ÅŸi preluaÅ£i controlul cu Eco Saving.

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast

ExperimentaÅ£i niveluri noi ÅŸi uimitoare de culoare, strălucire ÅŸi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Monitorul 3D LED SA750 Samsung oferă imagini atât de realiste, încât va transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport al contrastului de 5.000.000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul 3D LED SA750 Samsung se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate ÅŸi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. VeÅ£i remarca imediat imaginea de claritatea cristalului ÅŸi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta.

Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi.

Cum vă place să urmăriÅ£i filmele? Vă place să staÅ£i întins pe canapea? Să staÅ£i pe scaunul favorit? Să gătiÅ£i sau să faceÅ£i gimnastică? Indiferent dacă staÅ£i în picioare, aÅŸezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenÅ£iei ÅŸi că dvs. staÅ£i tot timpul comod. Acest lucru înseamnă că, mulÅ£umită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veÅ£i privi monitorul Samsung, vă veÅ£i bucura de o experienţă vizuală completă ÅŸi de o claritate excepÅ£ională a imaginilor. ÎncepeÅ£i să vizionaÅ£i filmele preferate ÅŸi conÅ£inutul multimedia bucurându-vă de un confort total ÅŸi fără restricÅ£ii, mulÅ£umită Magic Angle.

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Samsung S27A750D Full HD 3D HDMI ls27a750ds/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 642 x 391 x 64 mm
Greutate (Kg): 6.5 kg
Putere consumata (W): 24.79 W
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 2gtg
Tip display: LED
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): Unghi de vizualizare (Orizontal / Vertical): 170 grade / 160 grade
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16,7 milioane
Imagine Semnal intrare: Semnal video: DisplayPort, HDMI
Conectivitate Plug & Play: DDC 2B Plug&Play
Facilitati Tuner TV: nu
Altele: Intrare Real 120 Hz Conversie 2D-3D
Iesire audio stereo
Senzor de miscare Eco
Senzor de lumina Eco
Eco Saving
Software Multi Screen
Samsung Magic Angle
Samsung Magic Bright3
Samsung Magic Color,
Temporizator de oprire
Tasta personalizata
Dimensiune imagine
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 631,2 x 453,9 x 191,1 mm
Putere consumata (W): 47 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.