Monitor LED 30 Dell U3014 UltraSharp Full HD

imagine Monitor LED 30 Dell U3014 UltraSharp Full HD d-u3014-211646-111

      DotaÅ£i mediile solicitante cu performanÅ£e remarcabile.

     ProiectanÅ£ii, creatorii de imagini animate pe computer (CGI), inginerii, programatorii, fotografii ÅŸi utilizatorii experimentaÅ£i din multe domenii pot valorifica capacităţile de înaltă performanţă oferite de monitorul Dell UltraSharp U3014.

    MăriÅ£i viteza de implementare cu un monitor care este deja calibrat la o valoare deltaE mai mică de 2. <2.
    LucraÅ£i cu culori precise ÅŸi uniforme datorită tehnologiei PremierColor.
    BeneficiaÅ£i de compatibilitate cu principalele standarde cromatice din domeniu (AdobeRGB de 99 % ÅŸi sRGB de 100 %).
Adaptaţi imaginile la cerinţele dvs. specifice datorită gamei largi de culori şi detaliilor cromatice posibile datorită gamei cromatice de 120 %1 şi profunzimii cromatice ridicate, de 1,07 miliarde de culori, ale monitorului U3014, asigurate de procesarea internă pe 12 biţi şi de tabelul de conversie (LUT) pe 14 biţi.
    EfectuaÅ£i calibrarea intern utilizând software-ul pentru soluÅ£ia de calibrare a culorilor pentru monitoare Dell UltraSharp împreună cu colorimetrul X-Rite i1Display Pro opÅ£ional2 (se comercializează separat).

          BeneficiaÅ£i de flexibilitatea de a lucra aÅŸa cum doriÅ£i.

     Monitorul Dell UltraSharp U3014 flexibil vă permite să conectaÅ£i suporturi de stocare externe. Acest monitor de 30 inchi oferă posibilităţi multiple de conectare, opÅ£iuni de montare ÅŸi setări pentru culori, inclusiv posibilitate de conexiune în cascadă pentru conectarea simplă a mai multor monitoare.

    ReglaÅ£i parametrii de saturaÅ£ie, nuanţă, întunecare sau luminare a culorilor cu ajutorul modului de particularizare a culorilor.
    SimplificaÅ£i conectarea suporturilor de stocare ÅŸi a altor echipamente hardware externe utilizând porturile DisplayPort 1.2 (care acceptă conexiunile în cascadă), mini-DisplayPort, HDMI™, DVI-D, USB 3.03 ÅŸi un cititor de carduri de stocare.
    MontaÅ£i ecranul pe perete4, ataÅŸaÅ£i-l la un braÅ£ pentru un singur monitor sau utilizaÅ£i suportul cu înălÅ£ime reglabilă, care asigură un interval de reglare de 90 mm.
    ÎnclinaÅ£i ÅŸi rotiÅ£i ecranul pentru a găsi poziÅ£ia preferată.

     SimplificaÅ£i procesul de gestionare a imaginilor cu Managerul de afiÅŸaje Dell.

ReduceÅ£i timpul necesar pentru reglarea monitorului ÅŸi pentru comutarea între aplicaÅ£ii utilizând capacităţile extinse ale Managerului de afiÅŸaje Dell. Această aplicaÅ£ie software vă poate ajuta să valorificaÅ£i la maximum caracteristicile oferite de monitorul Dell UltraSharp prin intermediul funcÅ£iilor Smart Video Enhance (Optimizare video inteligentă), Auto Mode (Mod automat) ÅŸi Easy Arrange (Organizare simplă).

    Smart Video Enhance (Optimizare video inteligentă) îmbunătăţeÅŸte automat redarea culorilor ÅŸi claritatea pe ecran aplicând presetările optime.
    Auto Mode (Mod automat) permite asocierea automată a presetărilor optime în funcÅ£ie de anumite aplicaÅ£ii software.
    Easy Arrange (Organizare simplă) organizează ecranul monitorului prin aranjarea sau dispunerea în paralel a aplicaÅ£iilor dvs., astfel încât să puteÅ£i vedea ferestrele mai multor aplicaÅ£ii dintr-o singură privire.

           DescoperiÅ£i mai multe moduri de economisire a energiei în biroul dvs.

    PuteÅ£i să contribuiÅ£i la reducerea costurilor cu energia ÅŸi a impactului asupra mediului înconjurător adoptând monitorul Dell UltraSharp U3014. Acesta este proiectat pentru a consuma numai 60 W (tipic), o valoare mai redusă decât cele ale unora dintre modelele concurente cele mai apropiate.5 De asemenea, veÅ£i beneficia de avantajele suplimentare oferite de caracteristicile PowerNap ÅŸi Estompare dinamică pentru a reduce ÅŸi mai mult consumul de energie.

     Caracteristica PowerNap vă permite să reduceÅ£i la minimum luminozitatea monitorului sau să îl comutaÅ£i în starea de repaus atunci când nu îl folosiÅ£i.
Dacă este activată, estomparea dinamică reglează luminozitatea ecranului în cazul în care imaginile afiÅŸate conÅ£in în special zone strălucitoare sau albe mari.
    Monitorul Dell UltraSharp U3014 respectă cele mai recente standarde de mediu, inclusiv ENERGY STAR®, EPEAT Gold, TCO Certified Displays ÅŸi CECP.
    ContribuiÅ£i la crearea unui mediu de lucru sigur adoptând un monitor care prezintă sticlă fără arsenic, ecran LED fără mercur, plăci cu circuite cu conÅ£inut redus de substanÅ£e ignifuge pe bază de brom (BFR)/PVC ÅŸi un ÅŸasiu produs în proporÅ£ie de peste 25 % din materiale plastice reciclate după comercializare.

Cumpara Monitor LED 30 Dell U3014 UltraSharp Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 30 Dell U3014 UltraSharp Full HD d-u3014-211646-111
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 568.8 x 428 x 195 mm
Fara stand: 568.8 x 348.8 x 49 mm
Greutate (Kg): 4.25 kg
Putere consumata (W): 40W
Display Contrast: 1.000:1 (tipic),
raport de contrast dinamic: 2.000.000:1 (maxim)
Timp de raspuns: 6
Tip display: LED
Diagonala: 30 inch (76.2cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/m² (tipic)
50 cd/m² (minimum)
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0,25 mm
Rezolutie optima: 2560 x 1080
Reproducere culori (milioane): Gamă cromatică (tipică): Adobe RGB de 99 %, sRGB de 100 % şi de 120 % (CIE 1976)1
Profunzime cromatică: 1,07 miliarde de culori
Conectivitate Conectivitate: Un port DVI-D (Interfaţă vizuală digitală)
Dual Link cu HDCP
Un port DisplayPort (DP) 1.2
Un port mini DisplayPort (mDP) 1.2
Un port HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiţie)
Un port US,O ieşire audio
Conector de alimentare cu c.c. pentru linia de sunet Dell (AX510)
Facilitati Standarde: ENERGY STAR
EPEAT Gold
TCO Certified Displays
Altele: Comutare în plan avansată, de înaltă performanţă (AH-IPS), antireflex, cu strat protector dur 3H
Slot pentru încuietoare de securitate (încuietoarea de securitate se comercializează separat),Slot pentru încuietoare antifurt pentru suport (la ecran)
USB hub: 1 USB 3.0 upstream port, 4 USB 3.0 downstream ports
Suport cu inaltime reglabila, inclinare, rotire si sistem incorporat de gestionare a cablurilor, comenzi OSD tactile capacitiv
Montare pe perete VESA 100×100
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 689.7 x 482.7-572.7 x 201.4 mm
Greutate (Kg): 10,84 kg
Putere consumata (W): ON : 60 W (tipic)/120 W (maxim)
Off/Sleep : Mai puţin de 0,5 W
Alimentare: Între 100 şi 240 V c.a./50 sau 60 Hz ± 3 Hz/1,8 A (tipic)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 30 Dell U3014 UltraSharp Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *