Monitor LED 31.5 Philips 326M6VJRMB/00 4K Ultra HD 4ms IPS Boxe

imagine 0 Monitor LED 31.5 Philips 326M6VJRMB/00 4K Ultra HD 4ms IPS Boxe 326m6vjrmb/00

Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840x2160) pentru precizie

Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840×2160) pentru precizie

Aceste noi ecrane Philips utilizează panouri de înaltă performanţă pentru a oferi imagini cu rezoluţie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD sau utilizezi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi vor oferi imagini şi elemente grafice de o claritate excepţională.

DisplayHDR 600 pentru elemente vizuale excelente

DisplayHDR 600 pentru elemente vizuale excelente

DisplayHDR 600 certificat VESA oferă o experienţă vizuală complet diferită. Spre deosebire de alte ecrane „compatibile HDR”, veritabilul DisplayHDR 600 oferă luminozitate, contrast şi culori uimitoare. Graţie estompării locale a luminii şi luminozităţii de vârf ridicate, de până la 600 de niţi, imaginile prind viaţă cu zone luminoase remarcabile, care dispun de tonuri de negru mai intense şi mai nuanţate. Acesta redă o paletă mai bogată de culori noi, oferind o experienţă vizuală care îţi captivează simţurile.

Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

Tehnologia Ultra Wide-Color asigură un spectru mai mare de culoare pentru o imagine mai luminoasă. Gama de culori mai largă Ultra Wide-Color produce nuanţe de verde cu aspect mai natural şi tonuri intense de roşu şi albastru. Adu la viaţă divertismentul media, imaginile şi chiar productivitatea şi culorile vii cu tehnologia Ultra Wide-Color.

Acţiune neîntreruptă cu tehnologia de sincronizare adaptivă

Acţiune neîntreruptă cu tehnologia de sincronizare adaptivă

Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadre întrerupte. Obţine performanţe fluide, fără artefacte, practic la orice rată de cadre cu tehnologia de sincronizare adaptivă, reîmprospătarea lină şi rapidă şi timpul de răspuns ultrarapid.

Întârzierea de intrare scăzută reduce decalajul de timp dintre dispozitive şi monitor

Întârzierea de intrare scăzută reduce decalajul de timp dintre dispozitive şi monitor

Întârzierea de intrare este diferenţa de timp dintre efectuarea unei acţiuni pe dispozitivele conectate şi afişarea rezultatului pe ecran. Întârzierea de intrare scăzută reduce decalajul de timp dintre introducerea comenzii pe dispozitive şi afişarea pe monitor, îmbunătăţind semnificativ experienţa în timpul jocurilor video sensibile la acţiune, ceea ce este deosebit de important pentru cei care joacă jocuri antrenante, competitive.

Ambiglow intensifică divertismentul cu un halou de lumină

Ambiglow intensifică divertismentul cu un halou de lumină

Ambiglow adaugă o nouă dimensiune experienţei de vizionare. Tehnologia Ambiglow inovatoare extinde ecranul, creând un halou de lumină captivantă. Procesorul său rapid analizează conţinutul de imagine primit şi adaptează permanent culorile şi luminozitatea luminii emise pentru a se potrivi cu imaginea. Opţiunile intuitive îţi permit să reglezi ambianţa după bunul plac. Special conceput pentru vizionarea de filme sau sport sau pentru jocuri, Philips Ambiglow îţi oferă o experienţă de vizionare unică şi captivantă.

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

Înălţime reglabilă pentru confort ergonomic îmbunătăţit

Înălţime reglabilă pentru confort ergonomic îmbunătăţit

Baza ergonomică cu înălţime reglabilă este o bază de monitor Philips care se rabatează şi se reglează pe înălţime, permiţând fiecărui utilizator să ajusteze poziţia monitorului după propriile preferinţe, pentru confort şi eficienţă maxime.

Cumpara Monitor LED 31.5 Philips 326M6VJRMB/00 4K Ultra HD 4ms IPS Boxe ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 31.5 Philips 326M6VJRMB/00 4K Ultra HD 4ms IPS Boxe 326m6vjrmb/00
Display Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 31.5 inch (80 cm)
Intensitate luminoasa 400 cd/m² (nominal?), 600 cd/m² (de vârf)
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V)
Dimensiune punct (mm): 140 PPI
Contrast: Tipic: 3000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Conectivitate Conectivitate: 4 x USB 3.0,Audio,3 x HDMI,1 x DisplayPort
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport 728 x 604 x 206 mm,Fara suport 728 x 432 x 58 mm
Greutate (Kg): Fara suport 5,45 kg,Cu suport 7,21 kg
Alimentare: 100-240 V c.a., 50-60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 31.5 Philips 326M6VJRMB/00 4K Ultra HD 4ms IPS Boxe are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 31.5 Philips 326M6VJRMB/00 4K Ultra HD 4ms IPS Boxe 326m6vjrmb/00imagine 2 Monitor LED 31.5 Philips 326M6VJRMB/00 4K Ultra HD 4ms IPS Boxe 326m6vjrmb/00imagine 3 Monitor LED 31.5 Philips 326M6VJRMB/00 4K Ultra HD 4ms IPS Boxe 326m6vjrmb/00

One thought on “Monitor LED 31.5 Philips 326M6VJRMB/00 4K Ultra HD 4ms IPS Boxe”

Leave a Reply

Your email address will not be published.