Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA

imagine 0 Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA hg32ed450swxen

Toate caracteristicile esentiale necesare unui televizor pentru hoteluri intr-un singur ecran subtire si rentabil

Ecranele hoteliere Samsung HD450 Hospitality subtiri si rentabile intensifica experienta camerelor de oaspeti cu divertisment si informatii personalizate. Datorita grosimii mici, sub 60 mm (a ecranelor, Seria HD450 / 450S include televizoare sic si elegante si pentru hotelurile standard. Meniul principal ofera oaspetilor acces comod si control asupra unei game largi de servicii si facilitati disponibile in camera, oferindu-le managerilor de hotel posibilitatea de a gestiona continutul prin simpla clonare pe USB in modul Factory in cadrul unei infrastructuri fara retea. Oaspetii se pot bucura de divertisment multimedia personalizat pe ecranele hotelului folosind Connect Share.

Urati-le oaspetilor un bun venit calduros cu ajutorul meniului principal personalizat al hotelului

Imbunatatiti confortul oaspetilor si renumele hotelului, chiar si intr-un mediu fara retea, folosind meniul principal Hospitality. Intampinati oaspetii cu un ecran principal simplificat, care afiseaza un flux de canale live si un mesaj de bun venit, informatii despre hotel, ora si data. Sporiti confortul oaspetilor prin accesul facil din ecranul principal la functiile frecvent utilizate ale hotelului, cum ar fi apelurile de trezire de dimineata, My Channel si cronometrul pentru monitorizarea somnului. Mesajul de bun venit, informatiile despre hotel si functiile usor de accesat pot fi editate in modul Factory. In plus, aceste personalizari pot fi clonate cu usurinta pe un dispozitiv USB pentru a utiliza in mod eficient acelasi continut pe ecranele din alte camere de oaspeti.

Compatibilitate Headphone ID

Oferiti oaspetilor luxul de a asculta televizorul in pat, fara impedimentul de a trebui sa extinda cablul castilor. Functia Headphone ID inclusa, pentru identificarea castilor, detecteaza castile conectate la mufele de extensie de langa pat si permite controlarea functiei de activare / dezactivare a modului silentios pentru volumul televizorului. Oaspetii pot sa conecteze pur si simplu castile si sa controleze functia de activare / dezactivare a modului silentios pentru a asculta televizorul fara a-i deranja pe ceilalti ocupanti ai camerei.


Connect Share

Oaspetii se pot bucura de o mare varietate de continut propriu in confortul camerei lor de hotel. Cu ajutorul functionalitatii ConnectShare™ Movie, oaspetii isi conecteaza pur si simplu unitatea de memorie USB sau unitatea de hard disk la televizor. Ei pot vizualiza si partaja instantaneu filme, fotografii si muzica. Continutul prinde viata pe ecran avand o calitate excelenta a imaginii.

Mod Sport

Fanii sportului nu trebuie sa rateze jocurile lor preferate pe durata sederii la hotel. Acestia pot urmari fiecare gol sau punct marcat bucurandu-se de o calitate superioara a imaginii si sunetului, chiar in camera lor. In modul Sport, oaspetii pot folosi o tasta rapida pentru a activa imbunatatirea calitatii sunetului si imaginii. Sunetul imbunatatit da spectatorului senzatia ca se afla pe stadion si calitatea sporita a imaginii afiseaza terenul de joc in culori vii. Datorita acestei functii, oaspetii pot avea o experienta captivanta de divertisment in camera, completata de momentele cheie ale jocului si ovatiile publicului.

Cumpara Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA hg32ed450swxen
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 968.2 x 59.9 x 559.4 mm
Greutate (Kg): 8.7 Kg
Putere consumata (W): 87 W
Alimentare: 100-240V AC
Display Rezolutie optima: 1280×1024
Tip display: LED
Timp de raspuns: 6.5
Diagonala: 32 inch (81 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178 grade
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI SCART,1 x Headphone,1 x USB 2.0
Facilitati Tuner TV: da
Boxe integrate: Cu Boxe
Standarde: ENERGY STAR
Accesorii incluse: Cablu alimentare,Telecomanda
Altele: Difuzor: 2 x 5W
Montare pe perete VESA 200 x 200 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 754.4 x 150.5 x 463.1 mm
Greutate (Kg): 4 Kg
Putere consumata (W): 16 W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA hg32ed450swxenimagine 2 Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA hg32ed450swxenimagine 3 Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA hg32ed450swxenimagine 4 Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA hg32ed450swxen

One thought on “Monitor LED 32 Samsung HG32ED450SWXEN SXGA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.