Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms

imagine 0 Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms lh32pmfpbgc/en

Noul player media încorporat cu sistem de operare TIZEN

Noul player media încorporat cu sistem de operare TIZEN

Noile modele SMART Signage ale anului 2016 utilizează noua generaţie SSSP 4.0 care permite performanțe superioare în comparație cu modelele anterioare prin prisma vitezei şi fiabilităţii crescute. Trecând peste performanțele hardware, noul model SSSP 4.0 le permite partenerilor CMS să dezvolte și să implementeze aplicații web avansate, care îi pot ajuta să gestioneze eficient conținutul.
◆ Performanță superioară
1) Grafică 3D îmbunătățită
Vă bucurați de conținut dinamic prin îmbunătățirea performanței grafice 3D, derularea textului făcându-se fără întreruperi; afișajul oferă un nivel de robustețe care poate reda simultan chiar și 3 filme pe un singur ecran.
2) Soluție tactilă fără PC
Performanța tactilă este completă datorită sistemului de operare TIZEN, ce permite utilizarea ecranului fără PC.
3) Securitate sporită
Aplicațiile, platforma și sistemul sunt susținute de sistemul de operare TIZEN, iar arhitectura sistemului oferă stabilitate și siguranţă prin intermediul a 3 straturi suplimentare.
◆ Dezvoltare simplă
Varietatea modalităţilor de utilizare a soluţiei este facilitată de diferite instrumente de dezvoltare, precum SW Development Kit (SDK) sau Remote Web Inspector (RW). În plus, fiind o platformă deschisă bazată pe standarde web, aceasta este perfect compatibilă cu HTML5.
◆ Utilizare simplificată
Simplitatea utilizării este determinată de interfața tactilă, iar browserele web pot afișa o pagină de pornire fără necesitatea dezvoltării unei aplicații web. A fost îmbunătățită și interfaţa pentru utilizatorul SSSP 4.0 (o nouă interfață de pornire), iar accesul rapid la aplicații web este acceptat prin intermediul URL Launcher.

Oferă opțiuni îmbunătăţite pentru creare de conținut, planificare și instrumente de implementare

Oferă opțiuni îmbunătăţite pentru creare de conținut, planificare și instrumente de implementare

Un aspect cheie al platformei îmbunătățite SSSP 4.0 compatibilă TIZEN, playerul MagicInfo Player S4 Samsung le permite utilizatorilor să beneficieze de puterea rețelei proprii de afișaje, din orice locație, prin intermediul unui server centralizat. Mai ușor de utilizat decât a fost vreodată, playerul MagicInfo Player S4 combină un player dedicat de backup cu capacitățile de redare în flux a conținutului DataLink, pentru a reduce efortul necesar partajării informațiilor esențiale.

◆ Performanță superioară
Prin intermediul playerului MagicInfo Player S4, noul motor grafic aplicat panourilor 2016 SMART Signage sporește performanța generală de afișare, asigurând în același timp o tranziție perfectă a conținutului și derulare mai lină a textului informativ.
Acesta permite utilizarea unor imagini de înaltă rezoluție (max. 5120 X 5120), punând la dispoziţia utilizatorului peste 100 de casete text. Prin folosirea elementului adiţional, Touch Overlay, utilizatorul poate naviga complet pe browserul web prin atingerea afișajului cu un singur deget, astfel reducând necesitatea unor PC-uri suplimentare.

◆ Utilizare facilă
Mai mult decât un player media, acesta funcționează și ca soluție avansată de gestionare a conținutului, care vă permite să redați fișiere media, să setați și să editați planificări de redare media și, în plus, să configurați afișajul ca sistem video wall și să controlați dispozitivul prin utilizarea conexiunii Wi-Fi a acestuia, a temporizatorului de pornire/oprire și nu numai. Interfața grafică cu utilizatorul, proiectată recent, permite utilizarea facilă și gestionarea locală a conținutului.

◆ Soluție totală
Serverul MagicInfo Samsung a fost, de asemenea, îmbunătăţit prin versiunea 4.0. Software-ul serverului MagicInfo este un software specializat în gestionarea conținutului, care le permite firmelor mari să gestioneze panouri publicitare digitale multiple prin intermediul unui singur server integrat. De asemenea, firmele pot monitoriza și gestiona de la distanță panoul SMART Signage, dintr-o locație centralizată.

Descoperiți afișajele care depășesc limitele stabilite anterior în ceea ce priveşte designul subțire

Descoperiți afișajele care depășesc limitele stabilite anterior în ceea ce priveşte designul subțire

Noile modele Samsung beneficiază de designul cu cea mai mică adâncime din industrie (29,9 mm), oferind o soluție compactă, dar puternică de panouri publicitare pentru mediile limitate din punct de vedere al spaţiului. Disponibile într-o varietate de dimensiuni (modelele de 43, 49 și 55 de inchi pentru modelul PHF şi PMF), rama acestora este suficient de îngustă, pentru a nu atrage atenția privitorilor dela conținutul afişat pe ecran.

* Specificații precum dimensiunea, luminozitatea și timpul de funcționare sunt diferite în funcție de model. Consultați tabelul cu specificații pentru detalii suplimentare.

Control sporit prin receptorul cu infraroșu centralizat

Control sporit prin receptorul cu infraroșu centralizat

Receptorul cu infraroșu (IR) centralizat integrat asigură un control simplu și flexibil pentru utilizator. Toate modelele pot recepționa semnalul IR pe panouri individuale cu ajutorul Central IR. Prin instalarea și montajul personalizat, utilizatorii pot utiliza funcția IR din diferite locații, fiind astfel îmbunătăţită performanța ecranelor.

Rezolvați problema reflexiei și asigurați în permanență vizibilitatea și lizibilitatea superioare

Rezolvați problema reflexiei și asigurați în permanență vizibilitatea și lizibilitatea superioare

Echipate cu un panou frontal anti-reflexii, afișajele din seriile PHF și PMF reduc interferențele cu lumina naturală și cu cea ambiantă pentru a asigura lizibilitatea continuă, indiferent de locație. Vizibilitatea imaginilor și lizibilitatea informațiilor sunt considerate superioare, deoarece reflexiile provocate de lumină sau de soare sunt reduse, fără a prezenta probleme la utilizarea afișajelor cu panourile de meniu QSR sau cu plăcile din aeroporturi cu programarea zborurilor, unde lumina naturală este abundentă.

* Specificații precum dimensiunea, luminozitatea și timpul de funcționare, sunt diferite în funcție de model. Consultați tabelul cu specificații pentru detalii suplimentare.

Vă puteți relaxa, știind că afișajul dvs. este protejat împotriva unei game largi de condiții de mediu

Vă puteți relaxa, știind că afișajul dvs. este protejat împotriva unei game largi de condiții de mediu

Ecranele din seriile PMF și PHF Samsung sunt certificate IP5x, ceea ce înseamnă că au un design rezistent la praf și capacitatea de a rezista la o gamă de condiții de mediu.
Certificarea clarifică preocupările legate de acumularea prafului pe afișajele instalate în trenurile de metrou sau pe platforme externe. Clienții pot utiliza comod acest afișaj cu certificare IP5x, fără necesitatea de a pregăti carcase suplimentare în locurile pline de praf. Livrarea neîntreruptă a conținutului este asigurată permanent, indiferent de condițiile de mediu naturale sau interactive.

Cumpara Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms lh32pmfpbgc/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): fara suport: 540 x 325 x 45, cu suport: 540 x 483 x 202
Greutate (Kg): cu suport: 5,fara suport: 3.1
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Tip Panel: E LED
Timp de raspuns: 8
Diagonala: 32 inch (81 cm)
Intensitate luminoasa 400nit
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
Dimensiune punct (mm): 0,360 x 0,360
Contrast: Tipic: 5000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata verticala de refresh (Hz): 48 ~ 75
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x DVI D,RJ45,2 x USB 2.0,2 x HDMI,1 x DisplayPort
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Standarde: CB (Europa): IEC60950-1/EN60950-1, CCC (China): GB4943.1-2011, PSB (Singapore): PSB+IEC60950-1, NOM (Mexic): NOM-001-SCFI-1993, IRAM (Argentina): IRAM+IEC60950-1, SASO (Arabia Saudit?): SASO+IEC60950-1, BIS (India): IEC60950-1 / IS13252, NOM (Mexic): Tune
Montare pe perete VESA 200 x 200
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 721.2 x 415.6 x 29.9
Greutate (Kg): 5.6
Putere consumata (W): Max: 88W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms lh32pmfpbgc/enimagine 2 Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms lh32pmfpbgc/enimagine 3 Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms lh32pmfpbgc/enimagine 4 Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms lh32pmfpbgc/enimagine 5 Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms lh32pmfpbgc/enimagine 6 Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms lh32pmfpbgc/en

One thought on “Monitor LED 32 Samsung PM32F Full HD 8ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published.