Monitor LED 34 Philips BDM3490UC UWQHD Black

imagine 0 Monitor LED 34 Philips BDM3490UC UWQHD Black bdm3490uc/00
Monitor 34 PHILIPS LED BDM3490UC, IPS curved panel, 3440x 1440, 5 ms ,300 cd/mp, 1000:1 (50M:1), 178/178, USB 3.0, DisplayPort, MHL-HDMI, boxe2x 7W, Kensington lock, Negru

Lat. Frumos. Curbat

Afişaj LCD extralat curbat de 34″ / 86,7 cm

Liniile fine ale afişajului curbat şi extralat Philips Brilliance îţi dau impresia că eşti în mijlocul acţiunii, oferindu-ţi o experienţă totală, de neegalat.


Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă

Monitoarele desktop oferă o experienţă a utilizatorului personală, care se potriveşte foarte bine şi unui design curbat. Ecranul curbat oferă un efect de imersiune plăcut, însă subtil, care este concentrat asupra ta, poziţionat(ă) în centrul biroului.


Sticlă de la un capăt la celălalt şi o ramă îngustă pentru aspect impecabil

Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.


Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepţională, în format UltraWide Quad HD de 3440 x 1440 pixeli. Utilizând panouri de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Formatul UltraWide 21:9 oferă mai multă productivitate cu mai mult spaţiu pentru comparaţiile în ecrane alăturate şi mai multe coloane vizualizabile cu foi de calcul. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi oferă imagini de o claritate excepţională.


Afişajul AH-IPS oferă imagini uimitoare datorită unghiurilor largi de vizualizare

Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care îţi oferă unghiuri extralargi de vizionare de 172/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS îţi oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

Standard de culoare sRGB de 99% pentru culoare fidelă realităţii

Experimentează culori vii, fidele realităţii. Cu o acoperire de 99% a standardului de culoare sRGB, poţi avea încredere că vei beneficia de culori precise şi fidele realităţii.


HDMI pentru conectare digitală rapidă

Bucură-te de imagini clare, pline de culoare şi de sunet cu conexiune simplă, printr-un singur cablu. Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea fără probleme a semnalelor digitale video (rezoluţie UHD de până la 4K la 60 Hz) şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).


Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile şi a altor dispozitive portabile la afişaje cu înaltă definiţie. Un cablu opţional MHL vă permite să vă conectaţi dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afişaj mare Philips MHL şi să vă vizionaţi videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteţi bucura de jocurile mobile, fotografii şi alte aplicaţii pe ecranul său mare, dar puteţi să vă încărcaţi simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.

Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

Sunet îmbunătăţit cu DTS Sound™

DTS Sound este o soluţie de procesare audio concepută pentru optimizarea redării de muzică, filme, streaming şi jocuri pe PC indiferent de factorii de formă. DTS Sound permite o experienţă de sunet surround virtuală captivantă, completată de un bas bogat, optimizarea dialogului şi niveluri de volum maximizate, fără întreruperi sau distorsiuni.

USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

Cumpara Monitor LED 34 Philips BDM3490UC UWQHD Black ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 34 Philips BDM3490UC UWQHD Black bdm3490uc/00
Display Contrast: Static: 1000:1
Dinamic: 50.000.000:1
Rezolutie optima: 3440 x 1440
Tip display: LED backlight
Tip Panel: AH IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 34 inch (86 cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/m
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 172/178 grade
Rezolutii suportate 3440 x 1440
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 99 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 30 – 80 Hz
Conectivitate Compatibilitate: Windows 8.1 / 8 / 7
Plug & Play: Da
Conectivitate: 2 x HDMI
Facilitati Tuner TV: Nu
Boxe integrate: Cu Boxe
OSD: 21 Limbi
Standarde: FCC, clasa B, SEMKO, cETLus, CU, Certificat TCO, EPA, WEEE, RCM, CECP, ICES-003, TUV/ISO9241-307, SASO, KUCAS
Altele: Difuzor: 2x 7 W
Montare pe perete Fara VESA
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 826 x 479 x 220 mm
Fara suport: 826 x 383 x 88 mm
Greutate (Kg): Cu suport: 10,28 kg
Putere consumata (W): Nomal: 41 W
Off: 0.5W
Saving on: 0.5W
Alimentare: 100-240VAC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 34 Philips BDM3490UC UWQHD Black are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 34 Philips BDM3490UC UWQHD Black bdm3490uc/00imagine 2 Monitor LED 34 Philips BDM3490UC UWQHD Black bdm3490uc/00imagine 3 Monitor LED 34 Philips BDM3490UC UWQHD Black bdm3490uc/00

Leave a Reply

Your email address will not be published.