Monitor LED 40 Samsung ME40B Full HD Negru

imagine Monitor LED 40 Samsung ME40B Full HD Negru lh40mebplgc/en 

Tehnologia Edge LED

SoluÅ£ia Samsung Edge LED utilizează lămpi cu LED-uri pe marginea panoului, astfel încât acestea să emită lumina pe marginile panoului. Aceasta are ca rezultat un ecran mult mai subÅ£ire care necesită mai puÅ£ine lămpi, ceea ce presupune un consum de energie mai mic ÅŸi o cantitate mai mică de căldură generată.

Design subţire şi uşor

VeÅ£i descoperi că noul monitor Samsung LED LFD este mai uÅŸor decât modelele anterioare LFD. TotuÅŸi, oferă soluÅ£ii de comunicare foarte solide pentru orice afacere modernă care doreÅŸte să transmită mesaje educaÅ£ionale sau de marketing foarte precise.
Cu o instalare rapidă ÅŸi uÅŸoară, configurarea monitorului dvs. LFD profesional poate fi efectuată în câteva minute cu un minimum de efort. Designul uÅŸor înseamnă că necesită un suport mai mic pentru a fi montat la înălÅ£ime ÅŸi poate fi mutat confortabil datorită dimensiunilor sale uÅŸor de transportat. Designul de tip margine conferă un aspect subÅ£ire unic, ceea ce înseamnă mai puÅ£in spaÅ£iu necesar pentru poziÅ£ionarea acestuia. Această gândire inovatoare este completată de un design contemporan care adaugă ÅŸi un aer sofisticat mesajelor dvs.

  

Un consum mai mic de energie presupune costuri mai mici de funcţionare

Seria Samsung ME oferă o soluÅ£ie economică prietenoasă cu mediul înconjurător. Tehnologia LED pe care sunt bazate monitoarele LFD consumă mai puÅ£ină energie decât monitoarele LFD convenÅ£ionale CCFL, iar emisiile de CO2 sunt mai scăzute. În plus, puteÅ£i optimiza condiÅ£iile conÅ£inutului digital prin reducerea cantităţii de căldură radiată de pe suprafaÅ£a ecranului. Monitoarele LFD convenÅ£ionale emit o cantitate considerabilă de căldură pe suprafaÅ£a ecranului, în timp ce monitorul Samsung LFD nu numai că o minimalizează, dar o ÅŸi dirijează către marginile ecranului. Toate acestea se dovedesc utile în crearea unui mediu mai plăcut, în special atunci când lucraÅ£i în imediata apropiere a acestor ecrane.

Player media încorporat

În munca dvs. zilnică, este o provocare continuă să vă asiguraÅ£i că mesajele dvs. sunt observate rapid ÅŸi au un impact maxim. Cu playerul media încorporat în monitorul Samsung LFD, puteÅ£i mări capacităţile ecranului dvs. mai mult decât v-aÅ£i închipuit vreodată.
Încorporat într-un microcip, playerul media are un procesor cu viteză de procesare mare ÅŸi o dimensiune impresionantă a memoriei cache. Aceasta înseamnă că puteÅ£i stoca ÅŸi reda reclame, filme educaÅ£ionale ÅŸi animaÅ£ii rapid ÅŸi convenabil.

MagicInfo Lite: funcţia de programare, funcţia de redare automată

Includerea software-ului Samsung MagicInfo Lite vă permite să utilizaţi monitorul LFD ca unitate autonomă fără a mai fi nevoie să adăugaţi playere suplimentare. Afişaţi şi programaţi un videoclip Flash sau redaţi un film de diapozitive PowerPoint şi fişiere imagine cu o adaptabilitate sporită. Funcţiile sale includ Network Schedule, Network Schedule Manager, Local Schedule, Local Schedule Manager, Contents Manager, Internal AutoPlay şi USB AutoPlay.

Senzor de luminozitate automată

Senzorul de luminozitate detectează intensitatea luminii ambientale şi reglează automat luminozitatea ecranului.

Ethernet / Telecomandă RS-232C

Seria ME vă permite să controlaÅ£i ecranul atât prin Ethernet, cât ÅŸi prin telecomanda RS-232C simultan. În plus, este prevăzut cu un card LAN încorporat care permite utilizatorilor să acceseze reÅ£eaua fără a fi nevoie de alte dispozitive sau de infrastructură suplimentară.

 

Modurile peisaj sau portret se potrivesc necesităţilor dvs.

Acest monitor Samsung LFD vă oferă flexibilitatea de a instala vertical sau orizontal ecranul, în funcÅ£ie de spaÅ£iul disponibil. La aceasta se adaugă funcÅ£ia de pivotare care roteÅŸte ecranul la 90Ëš, iar dvs. beneficiaÅ£i de un monitor adaptabil ÅŸi flexibil.

Receptor pentru telecomandă ascuns

Receptorul IR (Infra RoÅŸu) poate fi ascuns. Butonul pentru funcÅ£ii este localizat în partea din spate, dar la atingerea cu degetul, butoanele sunt afiÅŸate pe ecran, furnizând utilizatorului un control uÅŸor al funcÅ£iilor.

Conectivitate diferită, de la analog la digital

AccesaÅ£i o gamă largă de conÅ£inut digital pentru o experienţă de utilizator mai captivantă, utilizând opÅ£iunile noastre de conectivitate. ConectaÅ£i PC-urile ÅŸi alte dispozitive compatibile pentru a afiÅŸa conÅ£inutul cel mai relevant pentru publicul dvs.

Interfaţa DisplayPort

Seria Samsung ME include o interfaţă profesională DisplayPort care permite un control de înaltă performanţă pentru mai multe ecrane fără a fi necesar un repartitor pentru distanÅ£e mai lungi. (de 2 ori mai lungi decât cu DVI).

Programare inteligentă

MenÅ£ineÅ£i în permanenţă eficienÅ£a funcÅ£ionării ecranului dvs. Acest monitor Samsung LFD este prevăzut cu o funcÅ£ie de programare inteligentă. FuncÅ£ia de pornire/oprire automată vă permite să stabiliÅ£i ora, ziua, volumul, sursa de intrare ÅŸi datele sărbătorilor.

Cumpara Monitor LED 40 Samsung ME40B Full HD Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 40 Samsung ME40B Full HD Negru lh40mebplgc/en
Display Contrast: Raport de contrast (dinamic) de 100000:1 (Mod AV)
Raport de contrast de 5000:1
Timp de raspuns: 8
Tip display: LED
Diagonala: 40 inch (101.6 cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): Pasul pixelului 0,15375 (H) mm x 0,46125 (V) mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Rezolutii suportate 16,7 milioare de culori
Largime de banda (MHz): 148,5 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 ~ 81 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 48 ~ 75 Hz
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Plug & Play: Plug and Play (prin USB),
Conectivitate: 1 x DVI D,1 x D Sub,1 x DisplayPort,1 x HDMI,1 x Component
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Ecran tactil tip suprapunere
LFD subţire şi uşor cu MagicInfo Lite inclus
Accesorii incluse: Ghid de configurare rapidă
certificat de garanţie
CD cu aplicaţii
cablu D-sub
cablu de alimentare
telecomandă
Altele: Ecran de sticlă protector opţional
Tip suport cu picior (opţional),
Opţiune tip player media încorporat,
Boxe 10 W x 2,

Conectivitate pe componente (CVBS comun),
Conectivitate mini mufă stereo,
Conectivitate RS232C (Intrare / Ieşire) prin Jack stereo
RJ45,
IR, conectivitate lumină ambientală,
Reţea tip SBB-A,

Procesor cu un nucleu Cortex-A8 cu NEON DSP,

L1 (I / D): 32 kB / 32 kB
L2 (Unificat): 512 kB,
Până la 800 MHz,
DDR3 dual la 667 pe 32 biţi (1333 MHz)

Montare pe perete VESA 200 x 200 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Dimensiuni aparat 921,2 x 536,1 x 29,9 mm,
Dimensiuni pachet 1.036 x 633 x 150 mm
Greutate (Kg): Greutate aparat 10.5 kg
Putere consumata (W): Consum de energie sub 1 Watt (Mod oprit),
Consum (Mod pornit) 86 Waţi (Maxim) / 102 Waţi (Tipic),
Consum de energie sub 1 Watt
Alimentare: Alimentare cu energie 100 – 240 V c.a. ~ (+ / – 10%), 50 / 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 40 Samsung ME40B Full HD Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.