Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms

imagine 0 Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms 436m6vbpab/00

 • Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840×2160) pentru precizie

  Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840x2160) pentru precizie

  Aceste noi ecrane Philips utilizează panouri de înaltă performanţă pentru a oferi imagini cu rezoluţie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD sau utilizezi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi vor oferi imagini şi elemente grafice de o claritate excepţională.

 • Tehnologie Quantum Dot, pentru culori de o calitate incredibilă

  Tehnologie Quantum Dot, pentru culori de o calitate incredibilă

  Tehnologia Quantum Dot este o tehnologie inovatoare în domeniul semiconductorilor, bazată pe nanocristale care emit lumină cu o precizie mult mai mare, producând nuanţe mai intense de albastru, verde şi roşu. Monitoarele LCD cu Quantum Dot produc o gamă de culori mai dinamică şi reuşesc să redea adevărata natură a culorilor din orice imagine. Rezultatul: culori vibrante, dinamice, incredibil de naturale.

 • Ambiglow intensifică divertismentul cu un halou de lumină

  Ambiglow intensifică divertismentul cu un halou de lumină

  Ambiglow adaugă o nouă dimensiune experienţei de vizionare. Tehnologia Ambiglow inovatoare extinde ecranul, creând un halou de lumină captivantă. Procesorul său rapid analizează conţinutul de imagine primit şi adaptează permanent culorile şi luminozitatea luminii emise pentru a se potrivi cu imaginea. Opţiunile intuitive îţi permit să reglezi ambianţa după bunul plac. Special conceput pentru vizionarea de filme sau sport sau pentru jocuri, Philips Ambiglow îţi oferă o experienţă de vizionare unică şi captivantă.

 • Întârzierea de intrare scăzută reduce decalajul de timp dintre dispozitive şi monitor

  Întârzierea de intrare scăzută reduce decalajul de timp dintre dispozitive şi monitor

  Întârzierea de intrare este diferenţa de timp dintre efectuarea unei acţiuni pe dispozitivele conectate şi afişarea rezultatului pe ecran. Întârzierea de intrare scăzută reduce decalajul de timp dintre introducerea comenzii pe dispozitive şi afişarea pe monitor, îmbunătăţind semnificativ experienţa în timpul jocurilor video sensibile la acţiune, ceea ce este deosebit de important pentru cei care joacă jocuri antrenante, competitive.

 • MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

 • Interval dinamic ridicat (HDR) pentru imagini mai realiste, pline de culoare

  Intervalul dinamic ridicat (HDR) oferă o experienţă vizuală semnificativ diferită. Cu luminozitate uluitoare, contrast incomparabil şi culori captivante, imaginile prind viaţă cu luminozitate mult mai mare, dar şi cu tonuri întunecate mai profunde şi mai nuanţate. Redă o paletă mai completă de culori noi şi bogate, nevăzute până acum pe un afişaj, oferindu-ţi o experienţă vizuală care îţi implică simţurile şi îţi inspiră emoţii.

 • Sunet îmbunătăţit cu DTS Sound™

  DTS Sound este o soluţie de procesare audio concepută pentru optimizarea redării de muzică, filme, streaming şi jocuri pe PC indiferent de factorii de formă. DTS Sound permite o experienţă de sunet surround virtuală captivantă, completată de un bas bogat, optimizarea dialogului şi niveluri de volum maximizate, fără întreruperi sau distorsiuni.

 • Jocuri neîntrerupte cu tehnologia de sincronizare adaptivă

  Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadre întrerupte. Noul monitor Philips elimină aceste probleme. Obţine performanţe fluide, fără artefacte, practic la orice rată de cadre cu tehnologia de sincronizare adaptivă de la Philips, reîmprospătarea lină şi rapidă şi timpul de răspuns ultrarapid.

 • Toate conexiunile tale prin intermediul unui singur cablu USB-C

  Noul cablu USB 3.1 de tip C cu mufă subţire şi reversibilă oferă andocare facilă printr-un singur cablu. Simplifică totul prin conectarea perifericelor la monitor ca staţie de andocare cu un cablu la notebook, inclusiv ieşirea video de înaltă rezoluţie de la PC la monitor. În plus, cu USB 3.1 vei beneficia de transfer de date rapid, până la de 20 de ori mai rapid decât cu USB 2.0, permiţându-ţi să transferi un fim 4K mai repede ca niciodată. Vei realiza toate conexiunile printr-un singur cablu.

 • Hub USB 3.0 pentru acces confortabil şi încărcare rapidă

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-te să economiseşti timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-ţi să utilizezi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Nu va mai trebui să aştepţi prea mult pentru ca dispozitivele să se încarce. Noul FastCharge permite încărcarea rapidă, pentru a încărca din mers. USB 3.0 este compatibil cu versiunile mai vechi de dispozitive USB 2.0.

Cumpara Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms 436m6vbpab/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 625 x 224 x 530
Greutate (Kg): 6. 9 Kg
Putere consumata (W): 16.7 W
Display Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tehnologie display: LED
Tip Panel: VA
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 43 inch
Intensitate luminoasa 178/178 grade
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178 grade
Dimensiune punct (mm): 0.245 mm
Contrast: Tipic: 4000:1,Dinamic: 50.000.000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 1,07 miliarde de culori
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI,1 x DisplayPort,1 x mini-DisplayPort,3 x USB 3.0,1 x USB Type-C
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Mod PIP/PBP
Standarde: Sigl? CE
FCC, clasa B
RCM
BSMI
CB
CECP
cETLus
China RoHS
EAC
E-standby
ICES-003
J-MOSS
KC
KCC
KUCAS
Kuwait
PSB
PSE
SASO
SEMKO<be/>TUV/ISO9241-307
VCCI
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport : 976 x 661 x 264 mm,Fara suport : 976 x 574 x 63 mm
Greutate (Kg): 14,71 kg
Putere consumata (W): 62,69 W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms 436m6vbpab/00imagine 2 Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms 436m6vbpab/00imagine 3 Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms 436m6vbpab/00imagine 4 Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms 436m6vbpab/00

One thought on “Monitor LED 43 Philips 436M6VBPAB/00 4K UHD Boxe Negru 4ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *