Monitor LED 43 Philips BDM4350UC00 4K UHD IPS 5ms

imagine 0 Monitor LED 43 Philips BDM4350UC00 4K UHD IPS 5ms bdm4350uc/00
Monitor Philips BDM4350UC/00 42, 4K, panou IPS, D-Sub//DPx2/HDMIx2/MHLx2; USB

Ultra High Definition 4K

Vizionează pe ecranul mare cu toate detaliile

 • Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840×2160) pentru precizie

  Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840x2160) pentru precizie

  Aceste noi ecrane Philips utilizează panouri de înaltă performanţă pentru a oferi imagini cu rezoluţie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD sau utilizezi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi vor oferi imagini şi elemente grafice de o claritate excepţională.

 • Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

 • MultiView 4K pentru 4 sisteme pe un singur ecran

  MultiView 4K pentru 4 sisteme pe un singur ecran

  Funcţia Philips MultiView pe acest monitor expansiv 4K UHD permite afişarea Full HD a patru sisteme pe un singur ecran. Poţi folosi funcţia Picture-by-Picture (Imagine cu imagine) (PbP) pentru monitorizarea a patru sisteme pe un singur ecran, pentru camere de control sau de securitate. Ori pentru dispozitive multiple, de exemplu, două notebook-uri, în paralel, simultan, făcând colaborarea mai productivă. Sau în mod Picture-in-Picture (Imagine în imagine) (PiP), urmărind un meci de fotbal în direct de pe set-top box, în timp ce lucrezi pe calculator.

 • SmartUniformity pentru imagini coerente

  SmartUniformity pentru imagini coerente

  Fluctuaţiile de luminozitate şi culoare pe ecranele LCD reprezintă un fenomen obişnuit. Modul Philips SmartUniformity redă imagini precise sub aspectul luminozităţii; ceea ce este esenţial pentru fotografie, design şi imprimare. Având o metrică de culoare pentru evaluarea preciziei culorii, acest mod este calibrat pentru a asigura o uniformitate luminoasă medie de peste 95%. Prin selecţia acestui mod, se produc imagini uniforme şi clare.

 • Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

  Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

  Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile şi a altor dispozitive portabile la afişaje cu înaltă definiţie. Un cablu opţional MHL vă permite să vă conectaţi dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afişaj mare Philips MHL şi să vă vizionaţi videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteţi bucura de jocurile mobile, fotografii şi alte aplicaţii pe ecranul său mare, dar puteţi să vă încărcaţi simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.

 • Design cu ramă subţire pentru un aspect elegant

  Un design cu ramă subţire aduce un aspect elegant unui afişaj public pentru a se potrivi în mod plăcut în orice mediu. Mai mult, acest design face afişajul ideal pentru pereţii de monitoare video.

 • Boxe puternice de 7 Waţi pentru a da frâu liber conţinutului tău

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • Hub USB 3.0 pentru acces confortabil şi încărcare rapidă

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-te să economiseşti timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-ţi să utilizezi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Nu va mai trebui să aştepţi prea mult pentru ca dispozitivele să se încarce. Noul FastCharge permite încărcarea rapidă, pentru a încărca din mers. USB 3.0 este compatibil cu versiunile mai vechi de dispozitive USB 2.0.

 • SmartConnect cu conexiuni DisplayPort, HDMI şi VGA

  Aceste monitoare Philips dispun de o multitudine de variante de conectivitate precum VGA, DisplayPort, conector universal HDMI, permiţându-ţi să te bucuri de conţinut video şi audio de înaltă rezoluţie, necomprimat. Noile conexiuni DisplayPort şi HDMI 2.0 permit acum rezoluţii full 4K la 60 de Hz pentru imagini line. Conexiunile USB te asigură că beneficiezi de rate de transfer de date de mare viteză şi de conectivitate globală în acelaşi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizezi, poţi fi sigur că acest ecran Philips este o investiţie care nu se va demoda prea curând!

 • Montarea VESA permite configurarea perfectă

  Tiparul VESA garantează compatibilitatea a sute de soluţii de montare inovatoare.

 • Consum zero de energie cu comutatorul 0 waţi

  La acţionarea comutatorului 0 waţi, care este amplasat convenabil în partea din spate, puteţi opri complet alimentarea c.a. a monitorului dvs. Rezultatul este consumul zero de energie reducând şi mai mult emisiile dvs. de carbon.

Cumpara Monitor LED 43 Philips BDM4350UC00 4K UHD IPS 5ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 43 Philips BDM4350UC00 4K UHD IPS 5ms bdm4350uc/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 540 x 415 x 209,Fara stativ: 540 x 325 x 45
Greutate (Kg): Cu stativ: 3,50,Fara stativ: 3,08
Putere consumata (W): Mod pornit: 13,82 W (nominal?) ,Mod Standby: 0,5 W (nominal),Mod Oprit: 0,5 W (nominal)
Display Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tip display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5 gtg
Diagonala: 42.5 inch
Intensitate luminoasa 300 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0,2451 x 0,2451
Contrast: Tipic: 1200:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 99
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 80
Imagine Semnal intrare: Digital,Analog
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,2 x DisplayPort,2 x HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: SmartImage,Multiview, Utilizator,Meniu, Activare/Dezactivare
OSD: 21 limbi
Standarde: CECP ,WEEE,KCC,PSE, VCCI, J-MOSS,EPA,BSMI,SEMKO,RCM, Sigl? CE, FCC, clasa B, EAC, cETLus, TUV/ISO9241-307,PSB, E-standby, SASO,CB, China RoHS, UCRAINEAN?,Kuwait,KUCAS, ICES-003
Montare pe perete VESA 200 x 200
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 968 x 630 x 259,Fara stativ: 968 x 562 x 82
Greutate (Kg): Cu stativ: 9,72,Fara stativ: 9,40
Putere consumata (W): Mod ECO: 46,5 W (nominal),Mod pornit: 63,1 W (nominal),Mod Standby: <0,5 W (nominal)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 43 Philips BDM4350UC00 4K UHD IPS 5ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 43 Philips BDM4350UC00 4K UHD IPS 5ms bdm4350uc/00

One thought on “Monitor LED 43 Philips BDM4350UC00 4K UHD IPS 5ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published.