Monitor LED 46 Philips BDL4652EL Full HD

imagine Monitor LED 46 Philips BDL4652EL Full HD bdl4652el/00

Slot Open Pluggable Specification

Dezvoltat pentru piaÅ£a de semnalizare digitală, slotul Open Pluggable Specification (OPS) este conceput să transforme într-o joacă de copii modificarea sau upgrade-ul playerului dvs. media. Pur ÅŸi simplu conectaÅ£i playerul media la afiÅŸaj – ÅŸi sunteÅ£i gata. Indiferent dacă aveÅ£i un player media de nivel iniÅ£ial, de gamă medie sau de vârf, OPS este complet compatibil, oferindu-vă un cost total de funcÅ£ionare mai scăzut pe termen mai lung.

Slot OPS
SmartPower

SmartPower pentru economisirea energiei

Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată ÅŸi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% ÅŸi, implicit, a costurilor.

MenÅ£ineÅ£i-vă conÅ£inutul în ordine cu Failover

MenÅ£inerea conÅ£inutului în ordine este critică pentru aplicaÅ£iile comerciale solicitante. DeÅŸi este puÅ£in probabil să vă confruntaÅ£i cu pierderea totală a conÅ£inutului, Failover furnizează protecÅ£ie 24/7 cu o tehnologie revoluÅ£ionară care redă pe ecran conÅ£inutul salvat în copie de rezervă în cazul defectări playerului media. Failover intervine automat în momentul întreruperii tensiunii de intrare primare. Pur ÅŸi simplu selectaÅ£i o conexiune de intrare primară ÅŸi o conexiune Failover ÅŸi sunteÅ£i pregătiÅ£i pentru protecÅ£ie instantanee.

Failover
Conceput pentru funcţionare 24/7

Conceput pentru funcţionare 24/7

Deoarece companiile nu iau niciodată pauză, afiÅŸajele noastre de semnalizare sunt proiectate pentru utilizare permanentă. Profitând de componentele de calitate superioară pentru a asigura un nivel înalt de calitate, vă puteÅ£i baza pe această gamă de modele pentru fiabilitate completă permanentă.

InserÅ£ie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

PC-urile profesionale fac parte din majoritatea instalaÅ£iilor publice de semnalizare. Adesea, acestea adaugă profunzime suplimentară afişării ÅŸi cauzează o mare dezordine a cablurilor. AÅŸa că am proiectat acest afiÅŸaj cu inserÅ£ie inteligentă în capacul posterior, care este ideală pentru integrarea unui mic PC profesional. În plus, sistemul de management al cablurilor oferă o soluÅ£ie grozavă pentru a vă menÅ£ine cablurile ordonate ÅŸi cu aspect profesional.

Inserţie inteligentă
Posibilitate de montare verticală

FuncÅ£ionare în modul portret

Acest monitor poate fi montat în siguranţă ÅŸi în poziÅ£ie verticală.

IR Passthrough

Controlează toate afiÅŸajele în reÅ£eaua dvs. de semnalizare printr-un singur control la distanţă prin afiÅŸajul primar. Simplu ÅŸi convenabil, aceasta înseamnă că dvs. nu trebuie să vă faceÅ£i griji că alte afiÅŸaje modifică setările de configurare la utilizarea unităţii de control la distanţă.

IR Passthrough
Funcţie zoom pentru pereţi de monitoare

FuncÅ£ia zoom îmbunătăţită acceptă aplicarea pe un perete de monitoare

Funcţia de zoom intern permite implementarea uşoară a unui perete de monitoare video, fără nevoia achiziţionării unor echipamente externe costisitoare. Capabil de mai multe configuraţii diferite, crearea unui perete video extraordinar a devenit simplitate pură.

Mai multe funcţii. Un singur cablu

PreluaÅ£i controlul complet asupra afiÅŸajului dvs. prin executarea tuturor comenzilor operaÅ£ionale ÅŸi transmiterea semnalului video printr-un singur cablu HDMI. Această caracteristică unică vă permite să asiguraÅ£i mult mai uÅŸor ÅŸi mai comod buna funcÅ£ionare ÅŸi întreÅ£inere a afiÅŸajului dvs. ExigenÅ£ele CEC (Controlul aparatelor electronice de consum) fac din aflarea unor informaÅ£ii vitale despre afiÅŸajul dvs. o joacă de copii.

Un singur cablu

Tehnologie Full HD LED pentru imagini strălucitoare

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă ÅŸi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare ÅŸi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Suită software Smart Control

ControlaÅ£i ÅŸi gestionaÅ£i toate afiÅŸajele de semnalizare ale reÅ£elei dvs. cu ajutorul acestui instrument software puternic, care vă permite modificarea centralizată a setărilor afiÅŸajului dvs., prin intermediul unei conexiuni RJ45 sau RS232. Smart Control vă permite setarea intrărilor video, modificarea setărilor de culoare, setarea ID-ului afiÅŸajului atunci când creaÅ£i pereÅ£i de monitoare ÅŸi chiar diagnosticarea stării fiecărui afiÅŸaj, oferindu-vă tot controlul de care aveÅ£i nevoie pentru a gestiona afiÅŸajele dvs. dintr-o locaÅ£ie centrală.

AMVA pentru imagini vii, extralate ÅŸi contrast foarte ridicat

AfiÅŸajul cu LED AMVA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care vă oferă un raport de contrast foarte înalt pentru imagini foarte vii ÅŸi luminoase. În timp ce aplicaÅ£iile standard sunt manevrate cu uÅŸurinţă, este adecvat în mod special pentru aplicaÅ£ii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, oferind imagini foarte clare chiar ÅŸi în modul portret.

Cumpara Monitor LED 46 Philips BDL4652EL Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 46 Philips BDL4652EL Full HD bdl4652el/00
Display Contrast: 4000:1
Timp de raspuns: 6.5
Tip display: LED
Diagonala: 46 inch (117 cm)
Intensitate luminoasa 500 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 /178
Dimensiune punct (mm): 0.17675 x 0.53025 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 1,07 miliarde
Conectivitate Interfata: PC: RJ45, Intrare VGA D-Sub 15HD, RS232 D-Sub9, IeÅŸire RS232 D-sub9
3,5 mm intrare audio x1 pentru PC, IeÅŸire VGA (via DVI-I)
Intrare AV: DVI-D x1, Component (BNC) x1, Compozit (BNC) x1
Alte conexiuni: OPS, Port de afiÅŸare,
IeÅŸire DVI, HDMI, IeÅŸire CA, Conector pentru boxe externe, IeÅŸire IR
IeÅŸire AV: Audio (S/D) x 1
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Difuzoare încorporate: 2 x 10 W RMS
Raport lungime/lăţime: 16:9
Caracteristici superioare imagine:
Escamotare miÅŸcare 3/2 – 2/2, Filtru 3D de tip pieptene
Restaurarea imaginilor interpolate compensate prin miÅŸcare,
Deinterlacing 3D MA, Îmbunătăţire dinamică a contrastului
OSD: Română, Franceză, Germană, Spaniolă
Poloneză, Turcă, Rusă, Chineză simplificată, Italiană
Standarde: CE, FCC, clasa B, UL/cUL, CCC
C-Tick, RoHS, GOST
Accesorii incluse: Telecomandă
Baterii pentru telecomandă
Cablu de alimentare CA
Cablu VGA
Manualul de utilizare pe CD-ROM
Ghid de iniţiere rapidă
Altele: Stand: BM05462 (Opţional)
Montare pe perete Montare VESA: 400 x 400 mm, 400 x 200 mm, 200 x 200 mm
Suport cu inserţie inteligentă: 100 x 100 mm, 100 x 200 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 1052.7 x 607.3 x 69 mm
Greutate (Kg): 22 kg.
Putere consumata (W): 66.89W
Alimentare: 100 – 240 V c.a., 50 – 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 46 Philips BDL4652EL Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.