Monitor LED 55 Philips 55BDL4050D/00 Full HD

imagine 0 Monitor LED 55 Philips 55BDL4050D/00 Full HD 55bdl4050d/00

Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă

Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă. Încarcă fişierele media pe afişaj şi redă conţinutul imediat. Fiind compatibilă cu browserul intern, aceasta serveşte ca memorie cache pentru redarea conţinutului online. În cazul unei erori de reţea, memoria internă continuă redarea de conţinut, redând versiunea din cache a conţinutului şi asigurând accesul la fişierele media, chiar dacă nu există conexiune la reţea.

Păstrează-ţi conţinutul în ordine cu Failover

Păstrarea conţinutului în ordine este critică pentru aplicaţiile comerciale solicitante. Deşi este puţin probabil să te confrunţi cu pierderea totală a conţinutului, Failover furnizează protecţie conţinutului cu o tehnologie revoluţionară care redă pe ecran conţinutul salvat în copie de rezervă în cazul defectări playerului media. Failover intervine automat în momentul întreruperii tensiunii de intrare principale. Pur şi simplu selectează o conexiune de intrare principală şi o conexiune Failover şi eşti gata pentru protecţie instantanee.

SmartPower pentru economisirea energiei

Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

CMND: preia controlul afişajelor

O platformă robustă de gestionare a afişajelor, CMND îţi readuce puterea în mâini. Actualizează şi gestionează conţinut cu CMND & Create sau controlează-ţi setările cu CMND & Control. Totul este posibil cu CMND.

Gestionează setările mai multor afişaje cu CMND & Control

Cu CMND & Control, gestionează cu uşurinţă mai multe afişaje dintr-o locaţie centrală. Cu monitorizarea în timp real a afişării, setare şi actualizări software de dintr-o locaţie îndepărtată şi cu capacitatea de a personaliza şi de a configura mai multe afişaje în acelaşi timp, precum afişajele video pentru perete sau afişajele panoului pentru meniuri, nu a fost niciodată mai uşor să-ţi controlezi suita de afişaje.

Creează şi actualizează conţinut cu CMND & Create

Concepe şi creează conţinut convingător cu CMND & Create, un puternic instrument de creaţie. Cu o interfaţă de tragere şi plasare, şabloane pre-încărcate şi widgeturi integrate, vei putea să-ţi uimeşti clienţii cu un conţinut convingător. Disponibil în modul portret şi peisaj.

Conectează-te şi controlează-ţi conţinuturile prin cloud

Conectează-te şi controlează-ţi conţinuturile prin cloud, cu browserul HTML5 integrat. Cu ajutorul browserului bazat pe Chromium, concepe-ţi conţinutul online şi conectează un singur afişaj sau întreaga reţea. Afişează-ţi conţinutul atât în modul peisaj, cât şi în modul portret, cu rezoluţie Full HD. Redarea conţinutului poate fi realizată şi într-o fereastră PIP (picture-in-picture – imagine în imagine). Pur şi simplu conectează-ţi afişajul la internet prin WiFi sau printr-un cablu RJ45 şi bucură-te de listele de redare pe care le-ai creat

Android: Rulează-ţi propria aplicaţie sau alege-ţi să rulezi aplicaţia preferată

Cu SO Android integrat în afişaj, poţi lucra cu cele mai dezvoltate SO de pe planetă şi-ţi poţi salva propriile aplicaţii direct în afişaj. Sau poţi alege dintr-o cuprinzătoare bibliotecă de aplicaţii Android şi poţi reda conţinut de acolo. Cu dispozitivul de programare încorporat, poţi să-ţi împarţi aplicaţiile şi conţinutul pe baza momentului din zi al clientului tău, iar cu caracteristica de orientare automată, afişarea conţinutului în modul portret sau peisaj este la fel de simplă ca pornirea afişajului.

Îmbunătăţeşte-ţi conectivitatea cu un slot mPCIe integrat.

Cu un slot PCI integrat, poţi conecta un modul WiFi/Bluetooth sau 4G LTE suplimentar, permiţând o comunicare superioară cu afişajul. Se îmbunătăţeşte, de asemenea, comunicarea între aparate, cu numeroase configuraţii disponibile pentru utilizarea de către clienţi, precum posibilitatea de a extinde caracteristicile produsului sau capacitatea de a prelua semnalul.

Asigură-te de redarea conţinutului cu capturi automate de ecran

Conţinutul deţine supremaţia, iar cu caracteristica de captură automată de ecran, te poţi asigura că în orice moment conţinutul tău este accesibil. Capturile de ecran se realizează pe parcursul întregii zile şi sunt apoi stocate pe serverul FTP. De acolo, de acolo, capturile de ecran vor putea fi vizualizate oricând şi de oriunde.

Cumpara Monitor LED 55 Philips 55BDL4050D/00 Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 55 Philips 55BDL4050D/00 Full HD 55bdl4050d/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 1238.6 x 711.1 x 59.9 mm
Greutate (Kg): 16 Kg
Putere consumata (W): Pornit: 141W,Standby: <0.5 W
Alimentare: 100 – 240V AC, 50 – 60Hz
Display Contrast: Tipic: 1100:1,Dinamic: 500.000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Timp de raspuns: 12
Diagonala: 54.6 inch (138.7 cm)
Intensitate luminoasa 450 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178 grade
Dimensiune punct (mm): 0.63 x 0.63 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane
Conectivitate Interfata: Intrare video: DisplayPort (1.2); HDMI (x2); DVI-D; USB: VGA (via DVI),Ieşire video: DisplayPort; DVI-I; VGA (prin DVI-D),Intrare audio: Mufă de 3,5 mm; Audio stânga/dreapta (RCA),Ieşire audio: Audio stânga/dreapta (RCA); Control boxă ext. (ieşire aud.),Alte conexiuni: mPCIe; micro SD; micro USB; Priză de alimentare USB (5 V. 2 amp),Control extern: RJ45; Mufă RS232C (intrare/ieşire) de 2,5 mm; Mufă IR (intrare/ieşire) de 3,5 mm
Conectivitate: DisplayPort,HDMI,USB
Facilitati Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Functii economice: Smart Power,Functii screensaver: Pixel Shift
Accesorii incluse: Telecomandă,Baterii pentru telecomandă,Ghid de iniţiere rapidă,Cablu RS232,Cablu de alimentare CA
Altele: Aspect imagine: 16:9,Caracteristici superioare imagine: Escamotare miÅŸcare 3/2 – 2/2; Filtru 3D de tip pieptene; Restaurarea imaginilor interpolate compensate prin miÅŸcare; Deinterlacing 3D MA; ÃŽmbunătăţire dinamică a contrastului; Scanare progresivă,Boxe: 2 x 10W,Procesor: Quad Core Cortex A9 1,8 GHz,GPU: ARM Mali400 Quad Core 533 MHz,Memorie: 2 GB DDR3,Depozitarea: 16 GB EMMC
Montare pe perete 400 x 400 mm, M6
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 1231.9 x 711.2 x 45.72 mm
Greutate (Kg): 18 Kg
Putere consumata (W): Standby: <0.4 W,Consum (EPA 6.0): 64W,Consum (nominal): 76W
Alimentare: 100 – 240V AC, 50 – 60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 55 Philips 55BDL4050D/00 Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Monitor LED 55 Philips 55BDL4050D/00 Full HD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.