Monitor LED Curbat 34 LG 34UC87M-B Ultrawide WQHD 5ms GTG Argintiu-Negru

imagine Monitor LED Curbat 34 LG 34UC87M-B Ultrawide WQHD 5ms GTG Argintiu-Negru 34uc87m-bMonitor LG 34UC87M-B 34 IPS LED QHD 14ms, HDMI, DP, Thunderbolt, USB, Curved

Curbat Și UltraWide Pentru Nevoile Dumneavoastră Profesionale

 


WOW, ACUM VĂ PUTEȚI PERSONALIZA STAȚIA DE LUCRU MULTI-DISPLAY AȘA CUM AȚI VISAT!

LG 34UC87M este un ecran Curved UltraWide 21:9, de 34 inchi, care permite configurarea unui ecran multiplu în funcție de necesitățile specifice ale utilizatorilor. Cu suportul multi-display și alte câteva accesorii disponibile la LG, beneficiați de o varietate de opțiuni de configurare personalizate, unele dintre ele fiind similare cu cele afișate mai sus. Imaginați-vă că vă configurați stația de lucru pentru editare video, putând alege ca în secțiunea stângă de jos să selectați clipurile în timp ce lucrați simultan la editarea clipului în secțiunea centrală, efectuând retușări suplimentare în dreapta și previzualizând munca în curs în secțiunea centrală de sus. Vă mai puteți bucura de experiența de vizionare cinematografică 2×3 cu mișcarea grafică care trece peste spațiul masiv de lucru al ecranului. 34UC87M deschide o nouă posibilitate și o redefinire a stației de lucru ideale cu ecran multiplu.
 


CONSUMATORII DE CONȚINUT, INCLUSIV JUCĂTORII, DEVIN EI ÎNȘIȘI PRODUCĂTORI DE CONȚINUT. ȘI EI ÎȘI DORESC CA ECRANUL LOR SĂ EVOLUEZE.


 


SPAȚIU PE ECRAN TRUE 21:9 ULTRAWIDE CURBAT.

34UC87M este un ecran curbat cu spațiu de lucru și rezoluție UltraWide QHD de 3440×1440. Astfel, aveți de 2,4 ori mai mult spațiu față de două monitoare combinate de câte 27 inchi cu aspect 16:9. În plus, acum nu mai aveți de a face cu efectul de ramă din centru care distrăgea atenția în mod constant. Editorii de sunet pot avea o secvență mult mai largă și mai multe piese în Protools pentru a obține o imagine mai de ansamblu a muzicii, în timp ce editorii video pot economisi timp deoarece trebuie să mute secvențele în PremierPro. În general, acest spațiu vă permite să folosiți simultan și fără probleme instrumente grafice multiple, imagini în miniatură și pagini web. Ecranul IPS având un unghi de vizualizare de 178 cu panoul curbat vă permite să observați tot, fără unghiuri moarte și, mai ales, într-un mod confortabil. Curba de pe panoul 34UC87M IPS are un unghi de vizualizare atât de bun, încât întregul ecran de 34 inchi este cuprins în raza dumneavoastră vizuală. Cu un design estetic, vă așteaptă schimbări extraordinare în stația de lucru și suita de divertisment. 


PALETA DE CULORI A MONITORULUI 34UC87M CARE IMITĂ REALITATEA: VĂ OFERĂ O VIBRAȚIE DE CULORI BOGATE DIN LUMEA REALĂ.

34UC87M este apreciat pentru calitatea ecranului, ceea ce nu este o întâmplare. Instituții de certificare tehnologică recunoscute la nivel mondial au testat ecranul din gama LG IPS UltraWide cu raport 21:9 și 34 inchi și i-au confirmat calitatea. Certificarea de siguranță acordată de TIntertek, validarea de către UL pentru reproducerea IPS a culorii, unghiul de vizualizare larg și claritatea culorii sunt mărturii ale fiabilității de la instituții cu standarde ridicate. Mai este demnă de menționat și lunga listă de trofee primite de gama de ecrane LG UltraWide 21:9 de la autoritățile recunoscute în domeniu. Revista „Photography Monthly”,în numărul din octombrie, și-a arătat aprecierea pentru performanţa ecranului LG UltraWide 21:9 spunând că „doar în 2014 ecranul IPS a câștigat 26 de premii de la autoritățile cele mai importante la nivel mondial”. Nu doar trofeele vorbesc despre performanța lor excelentă. Numerele și cifrele vorbesc de la sine. Tehnologia IPS de ultimă generație produsă de LG nu are egal când vine vorba despre capacitatea ecranului de a susține culoarea și claritatea dintr-un unghi mai larg, care ne depășește așteptările. Caz concret: Intertek a efetuat recent teste atât pe panou VA, cât și pe IPS pentru nivelul de schimbare a culorii. S-a ajuns la concluzia că panoul IPS are o schimbare a culorii mai redusă (toate culorile variază mai sus de standard) față de culorile de pe panoul VA. Noile produse pot să se laude după bunul plac, dar ecranul LG Curved UltraWide 21:9 34UC87M este cu mult înainte. 
 


MAC, POȚI MĂCAR SĂ ÎȚI IMAGINEZI UN MONITOR FĂRĂ THUNDERBOLT?

Profesioniștii care folosesc Mac se confruntă adeseori cu activități grafice intensive, cuplate la diverse dispozitive care se presupune că ar fi optimizate pentru Mac. Complet compatibil cu Mac, 34UC87M este singurul monitor curbat 21:9 de 34 inchi proiectat cu 2 sloturi Thunderbolt™. Acum nu mai trebuie să folosiți cabluri lungi și complicate de conectat la computer. Dispozitiv de conexiuni cu o capacitate mare de stocare, scanner, Mac Pro înseamnă un singur lucru – Transfer de date cu o viteză de până la 20Gbps (de patru ori mai rapid decât în cazul unui USB 3.0). 34UC87M vă oferă libertatea de a lucra fără întârzieri în timpul transferului de date, cerință esențială de performanță în cazul unei stații de lucru. 34UC87M are o serie de soluții de conectare pentru mai multe dispozitive: două porturi HDMI, un Display Port, două porturi USB 3.0 și un port USB UP. Fiind un hub de conexiune inovator, 34UC87M face astfel încât conexiunea sistemului să fie mereu la îndemână.

* Pentru conectare la Mac, s-ar putea să fie nevoie de Thunderbolt, cablu HDMI la HDMI, cablu Mini DP la DP. 
* Adaptorul pentru Thunderbolt la Ethernet permite conectarea la rețeaua de înaltă performanță Ethernet. Poate fi conectat la portul Thunderbolt de la 34UC87M.
* Thunderbolt™ este compatibil atât cu Mac, cât și cu Windows.
 


COMPATIBILITATEA VESA FACE MONTAREA PE PERETE A MODELULUI 34UC87M SIMPLU DE REALIZAT.

Deoarece 34UC87M este total compatibil cu VESA (100 mm X 100 mm), profesioniștii au flexibilitate spațială la montarea și aranjarea unghiurilor monitorului. Cu atât de multe opțiuni de poziționare și de instalare, profesioniștii de imagine pot folosi 34UC87M pe perete. Dacă se adaugă un braț de montare, 34UC87M poate fi extins și mai mult de la perete, cu beneficiul unei poziționări mai variate pe verticală și orizontală. Odată montat pe perete conform propriilor preferințe, monitorul 34UC87M vă va surprinde plăcut, amplasarea personalizată a ecranului adăugând un plus de eficiență și comoditate vizuală muncii.
* Brațul de montare se vinde separat.
 


ÎNĂLȚIME ÎNCLINABILĂ, SUPORT REGLABIL PENTRU CONFORT PERSONALIZAT DE VIZUALIZARE.

Funcționalitatea inovatoare a suportului ecranului LG permite reglarea înălțimii și a unghiului de înclinare nu doar în cazul monitorului individual, ci și a înclinării monitorului superior, în cazul setărilor verticale. Prin adăugarea acestei flexibilități la LG UltraWide 21:9, munca dumneavoastră poate fi optimizată și mai mult din setările multi-display. 
 


RELAXAȚI-VĂ. NU VĂ VOM LĂSA SĂ VĂ PIERDEȚI ÎN SPAȚIUL ECRANULUI ULTRAWIDE 21:9.

Acum, cu spațiul captivant oferit de ecranele 34UC87M, capacitatea dumneavoastră de atenție este oarecum provocată.. La o distanță de doar câteva clicuri, LG a pregătit funcția de divizare a ecranului pre-proporționată astfel încât ferestrele să nu interfereze creând o suprapunere incomodă de sarcini. Fără a mai avea de a face cu suprapuneri supărătoare de ecran, fără a mai aglomera tasking-uri care necesită instrumente multiple, imaginați-vă căutând cu ușurință imagini pe internet, retușând imaginea în Photoshop, apoi trăgând produsul în PowerPoint cu toate ferestrele deschise mari pe ecran. 
 


DOUĂ DISPOZITIVE DIFERITE NU VĂ MAI POT OBLIGA SĂ FOLOSIȚI DOUĂ MONITOARE SEPARATE. FOLOSIȚI DUAL LINK UP ȘI DUAL CONTROLLER.

Dacă vă aflați într-o situație în care trebuie să lucrați, să spunem, cu PC și Mac în același timp, încordarea atenției și oboseala fizică din cauza manevrării scaunului în dreapta și în stânga sunt cu adevărat neplăcute. Dar nu trebuie să disperați. 34UC87M mai are o funcție de eficiență: Dual Link-up. Două dispozitive individuale conectate la monitor într-o raport spațial de 1:1 îi permit monitorului să divizeze ecranul pentru ambele ieșiri. Prin urmare, dacă este cazul, puteți folosi fără probleme două sisteme diferite cu monitorul 34UC87M Curved UltraWide 21:9. Mai mult, în timp ce cele două dispozitive sunt afișate pe un singur UC87M, puteți fuziona conținutul unui dispozitiv cu al celuilalt. Software-ul Dual Controller va permite transferul documentelor fără ajutorul dispozitivului de transfer de date.

* Software-ul Dual Controller va fi disponibil în Martie 2015 și poate fi activat din meniul de Asistență Produs.
* Dual Controller funcționează când două dispozitive (de ex. PC și Mac Pro®) conectate la 34UC87M împart aceeași rețea.


CEA MAI RECENTĂ EXPERIENȚĂ DE IMERSIUNE PERFECȚIONATĂ PRIN ÎNCĂRCAREA DE SUNET ȘI CÂMPUL DE VIZUALIZARE „INSANE” CREEAZĂ O DEPENDENȚĂ INCREDIBILĂ.

Ce constituie o experiență completă de trăire a jocurilor și filmelor? Fidelitatea imaginii și a sunetului care este atât de convingătoare, încât ajungi să observi doar realitatea de pe ecran, nu? Ei bine, aceasta poate fi găsită în 34UC87M. Împreună cu produsul LG Curved UltraWide 21:9, câmpul de vizualizare și sunetul bogat, complet, cu bas mai puternic și sunete înalte clare cu tehnologie MAXXAUDIO®, 34UC87M oferă o experiență de imersiune la care alții doar visează. Echipat cu două boxe interne de 7w și cu tehnologie MAXXAUDIO®, 34UC87M oferă un efect de sunet audio cinema surround. Prin urmare, cu MAXXAUDIO®, câmp de vizualizare UltraWide IPS 21:9, aveți experiența de joc a viitorului la nivelul cel mai avansat. Ce rost are să te joci, dacă nu poți să participi la experiență? 
 


DE FAPT, JOCURILE DE TOP AU TRECUT LA CÂMPUL DE VIZUALIZARE DE 21:9.

Tot mai mulți entuziaști de jocuri vorbesc despre ce le oferă 21:9 în termeni de adrenalină virtuală. Cei mai mulți dintre ei recunosc că 21:9 este un spațiu mai bun, mai realist și mai captivant pentru câmpul lor vizual. Cu puțin timp în urmă preocuparea majoră o constituia industria de jocuri: vor fi suficiente jocuri de jucat pe 21:9? Producătorii de jocuri au luat atitudine și își adaptează tot mai multe din ultimele jocuri la un raport de 21:9. Aruncați o privire la numele jocurilor de pe listă. Acestea nu sunt doar jocuri, ci best seller-uri internaționale de top. 


CU SISTEMUL NOSTRU FLICKER SAFE TESTAT, PUTEȚI SĂ VĂ DISTRAȚI TERIBIL DE MULT, O PERIOADĂ ÎNDELUNGATĂ.

LG a observat că unii dintre jucătorii care se joacă pe 34UC87M petrec aici mult mai mult timp decât o făceau înainte, deoarece 34UC87M a adus la viață bătăliile și cursele virtuale. Misiunea noastră cea mai importantă este aceea de a oferi confort ochilor în orele lungi de privit la monitor, așadar ne-am asigurat că 34UC87M este testat cu rigurozitate pentru a-i păstra funcția de Flicker Safe mereu sub control. (Funcția LG „Flicker Safe” este mereu pornită pentru a reduce nivelul de pâlpâire aproape la zero.) 

 


 

Cumpara Monitor LED Curbat 34 LG 34UC87M-B Ultrawide WQHD 5ms GTG Argintiu-Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED Curbat 34 LG 34UC87M-B Ultrawide WQHD 5ms GTG Argintiu-Negru 34uc87m-b
Display Contrast: Raport contrast: 1.000:1
DFC: Mega
Rezolutie optima: 3440 x 1440
Tip display: LED-Backlit
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 34 inch (86 cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178°/178° (CR≧10)
Dimensiune punct (mm): 0.2325 mm x 0.2325 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 30~90kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56~61Hz
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Compatibilitate: Mac Compatibil
Interfata: 2 x HDMI
2 xThunderbolt
1 x DisplayPort
2 x USB 3.0
1 x Audio (Out)
Plug & Play: DDC/CI
Plug & Play
Conectivitate: HDMI,Thunderbolt,DisplayPort,USB,Audio
Facilitati Tuner TV: Nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Flicker-Safe
Mod citire
4-Screen Split
Dual Link-up
Panou frontal: Tratamentul suprafeţelor: Anti-Glare
Standarde: UL(cUL), FCC-B,CE
EPA, ErP
Altele: Raport lungime/lăţime: 21:9
Adancime culori: 10bits
Boxe: 2 canale, 7W x 2
sRGB
HDCP
PBP
Economie de energie
Bază detaşabilă,
ÃŽnclinare: -5/15 grad
Ajustare inaltime: 140 mm
sRGB-99
Montare pe perete 100x100mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 830.5×241.4×460.8mm ( cu suport )
Greutate (Kg): 10 kg ( cu suport )
Putere consumata (W): On: 80W
Stand By: 1.2 W
Mod Off: 0.5
Alimentare: 100~240V 50/60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED Curbat 34 LG 34UC87M-B Ultrawide WQHD 5ms GTG Argintiu-Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.