Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU

imagine 0 Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU cel_b2483hsu-b1dp_cel

Monitor LED Full HD cu timp de raspuns 1 ms, alegerea perfecta pentru casa si birou

ProLite B2483HSU este un excelent monitor Full HD cu iluminare spate LED avand dimensiunea de 24 inch. Suportul Triple Input (inclusiv DisplayPort) si USB HUB asigura compatibilitatea cu ultimele modele de placi grafice si iesiri incorporate Notebook. Standul ergonomic ofera ajustarea inaltimii cu pivot si suport rotativ, facand acest ecran potrivit pentru o gama variata de aplicatii si medii in cadrul carora flexibilitatea spatiului de lucru si ergonomia sunt factori cheie. Monitorul este TCO6 si Energy Star Certified. O solutie perfecta pentru educatie, guvernanta locala, piete business si financiare.

Monitor Iiyama LED 24

HAS + PIVOT

Cu un stand reglabil pe inaltime veti crea o postura si pozitie ergonomica de lucru care este in conformitate cu toate cerintele de sanatate si siguranta. Nu numai ca aceasta va preveni orice probleme de sanatate ci va va imbunatati si productivitatea. Functia pivot permite ca ecranul sa se roteasca din orientare landscape in orientare portret. Aceasta functionalitate poate fi utila daca aplicatia necesita mai mult inaltime decat latime.

Monitor Iiyama LED 24 flycker free

FLICKER FREE

Controlul luminozitatii monitorului prin intermediul curentului electric ne-a permis sa eliminam palpairea ecranului. Il puteti testa cu usurinta- trebuie doar sa va uitati la ecran prin intermediul camerei smartphone-ului dumneavoastra. Efectul vizual este unul foarte placut.

Monitor Iiyama LED 24 functie

OVERDRIVE ON/OFF

Atunci cand imaginile foarte rapide sunt afisate, monitorul dumneavoastra poate deveni cateodata incetosat. Activarea functiei OverDrive va preveni aparitia acestei situatii.

Monitor Iiyama LED 24 overdrive

ACR

Raportul Contrast este o masura a diferentei dintre cel mai intunecat negru si cel mai luminos alb pe care monitorul dumneavoastra le poate afisa. Advanced Contrast Ratio este o functie ce regleaza in mod automat contrastul si luminozitatea ecranului pentru a asigura o calitate perfecta a imaginii in timpul vizionarii filmelor si a sesiunilor de jocuri.

Monitor Iiyama LED 24 ACR

DIFUZOARE

Acest monitor LED este prevazut cu doua difuzoare stereo de inalta calitate.

Monitor Iiyama LED 24 difuzoare

Cumpara Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU cel_b2483hsu-b1dp_cel
Conectivitate Conectivitate: HDMI,DP
Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Conectivitate: 1 x DVI,2 x USB,1 x VGA,1 x DisplayPort
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1 ms
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Boxe integrate: Cu Boxe
Alimentare: Manual de utilzare,Cabluri: alimentare, DVI, USB, DP
Greutate (Kg): 5.2 kg
Putere consumata (W): 23W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU cel_b2483hsu-b1dp_celimagine 2 Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU cel_b2483hsu-b1dp_celimagine 3 Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU cel_b2483hsu-b1dp_celimagine 4 Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU cel_b2483hsu-b1dp_celimagine 5 Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU cel_b2483hsu-b1dp_cel

One thought on “Monitor LED Full HD PROLITE B2483HSU”

Leave a Reply

Your email address will not be published.