Monitor LED IPS Philips 31.5″ Full HD Display Port Negru 327E8QJAB

imagine 0 Monitor LED IPS Philips 31.5

Monitor LED IPS Philips 31.5″, Full HD, Display Port, Negru, 327E8QJAB

Tehnologie IPS pentru culori bogate si unghiuri de vizualizare largi

Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea din aproape orice unghi a afisajului – chiar si in modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

Afisaj 16:9 Full HD pentru imagini clare si detaliate

Calitatea imaginii conteaza. Afisajele obisnuite ofera calitate, dar iti doresti mai mult. Acest afisaj are rezolutie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare imbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil si culori realiste care compun o imagine reala.

Presetari SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusiva Philips de varf care analizeaza continutul afisat pe ecran si va ofera o performanta de afisare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor si a clipurilor video, pentru performante de afisare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie. Totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nuante intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

 

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.

Jocuri cu redare lina cu tehnologia AMD FreeSync™

Jocurile nu ar trebui sa presupuna o alegere intre redare sacadata si cadre intrerupte. Noul monitor Philips elimina aceste probleme. Obtine performante fluide, fara artefacte, practic la orice rata de cadre cu tehnologia AMD FreeSync™, reimprospatarea rapida lina si timpul de raspuns ultrarapid.

Boxe stereo integrate pentru multimedia
O pereche de boxe stereo de calitate inalta integrate in monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile in partea inferioara, posterioara etc., in functie de model si design.

Materialele ecologice intrunesc majoritatea standardelor internationale importante
„Philips se angajeaza sa utilizeze materiale durabile, ecologice in gama sa de monitoare. Toate partile din plastic ale carcasei, partile metalice ale cadrului si ambalajul sunt materiale 100 % reciclabile. Pentru anumite modele utilizam pana la 65 % componente din plastic reciclat. Respectarea cu strictete a standardelor RoHS asigura reducerea substantiala sau eliminarea substantelor toxice precum plumbul, de exemplu. Continutul de mercur a fost redus semnificativ in monitoarele cu iluminare de fundal CCFL si eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri.

Afisaj ecologic fara mercur
Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru reduce impactul afisajului asupra mediului pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

Cumpara Monitor LED IPS Philips 31.5″ Full HD Display Port Negru 327E8QJAB ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED IPS Philips 31.5″ Full HD Display Port Negru 327E8QJAB 327e8qjab/00
Ergonomie Altele: Gama: Home & Office,Format ecran: Wide,Tip suprafata display: 3H,Tehnologii: IPS,Tehnologii: LED,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Smart image,Inclinare: -5/+20 grade
Facilitati Accesorii incluse: 1 x Monitor,1 x Suport,Cablu D-sub,Cablu audio,Cablu alimentare
Display Altele: Gama: Home & Office,Format ecran: Wide,Tip suprafata display: 3H,Tehnologii: IPS,Tehnologii: LED,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Smart image,Inclinare: -5/+20 grade
Facilitati Altele: Montare pe perete: VESA 75 x 75 mm
Altele: Gama: Home & Office,Format ecran: Wide,Tip suprafata display: 3H,Tehnologii: IPS,Tehnologii: LED,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Smart image,Inclinare: -5/+20 grade
Display Contrast: 1200:1,Mega DCR
Diagonala: 31.5 inch
Dimensiune punct (mm): 0.364 nm
Facilitati Functii: Functii speciale: sRGB,Functii speciale: Kensington Lock,Functii speciale: Difuzoare 3W x 2,Functii speciale: Flicker Free
Display Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Rata de refresh (Hz): 75 Hz
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rezolutie optima: Full HD,1920 x 1080
Tehnologie display: IPS,LED
Timp de raspuns: 4 ms (GtG)
Tip Panel: W-LED
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178 grade
Caracteristici Generale Altele: Gama: Home & Office,Format ecran: Wide,Tip suprafata display: 3H,Tehnologii: IPS,Tehnologii: LED,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Smart image,Inclinare: -5/+20 grade
Putere consumata (W): 40.8 W
Standarde: BSMI,CE,MEPS,RCM,RoHS
Conectivitate Conectivitate: VGA,HDMI,DVI-D,DisplayPort,Headphone Jack,Intrare audio PC

Nota: Fotografia produsului Monitor LED IPS Philips 31.5″ Full HD Display Port Negru 327E8QJAB are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED IPS Philips 31.5imagine 2 Monitor LED IPS Philips 31.5imagine 3 Monitor LED IPS Philips 31.5imagine 4 Monitor LED IPS Philips 31.5

One thought on “Monitor LED IPS Philips 31.5″ Full HD Display Port Negru 327E8QJAB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.