Monitor LED Philips 227E6EDSD00 21.5 inch Full HD Negru

imagine 0 Monitor LED Philips 227E6EDSD00 21.5 inch Full HD Negru 227e6edsd/00
Tehnologia SoftBlue îţi protejează ochii şi menţine culoarea

Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Tehnologia LED SoftBlue utilizează o tehnologie inteligentă pentru a reduce undele de lumină albastră dăunătoare, fără a afecta culoarea sau imaginea afişajului. Organizaţii de testare internaţionale, precum Laboratoarele SGS şi TUV Rheinland, atestă faptul că tehnologia LED SoftBlue reduce lumina albastră şi îţi protejează ochii.

Tehnologie extralată IPS ADS pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

Afişajele IPS-ADS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea afişajului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS-ADS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

SmartContrast pentru detalii ale nivelului de negru intens

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.

Comenzile tactile moderne completează designul

Comenzile tactile sunt pictograme tactile inteligente care înlocuiesc butoanele proeminente, care permit utilizatorului să regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern.

Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile şi a altor dispozitive portabile la afişaje cu înaltă definiţie. Un cablu opţional MHL vă permite să vă conectaţi dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afişaj mare Philips MHL şi să vă vizionaţi videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteţi bucura de jocurile mobile, fotografii şi alte aplicaţii pe ecranul său mare, dar puteţi să vă încărcaţi simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.

SmartImage Lite pentru setări de imagine uşor de optimizat

SmartImage Lite este o combinaţie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage Lite îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurile video, pentru performante de afişare de excepţie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.
 

SmartControl Lite: Pentru reglarea rapidă şi facilă a afişajului

SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generaţie următoare cu interfaţă grafică bazată pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului să regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.
 

Cumpara Monitor LED Philips 227E6EDSD00 21.5 inch Full HD Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED Philips 227E6EDSD00 21.5 inch Full HD Negru 227e6edsd/00
Display Contrast: Static: 1000:1
Dinamic: 20.000.000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LCD
Tip Panel: IPS ADS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0,248 x 0,248 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16,7 m
Rata orizontala de refresh (KHz): 30kHz – 83kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 -75 Hz
Temperatura culoare: sRGB,SoftBlue
Conectivitate Interfata: 1x DVI
1x MHL-HDMI
1x VGA
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sR GB, Windows 7, Windows 8
Conectivitate: 1 x HDMI
Facilitati Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Activare/Dezactivare, Meniu, 4:3/L ăţ ime, Intrare, SmartImage lite
OSD: 21 Limbi
Standarde: BSMI, CCC, Sigl ă CE, cETLus, FCC, clasa B, GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0,
TUV/ISO9241-307, WEEE, Cert. SGS – lumin ă albastr ă redus ă
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu Suport: 511 x 400 x 212 mm
Fara Suport: 511 x 318 x 36 mm
Greutate (Kg): Cu Suport: 2.95kg
Fara Suport: 2.58kg
Putere consumata (W): 15,52 W
Alimentare: 100-240VAC, 50- 60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED Philips 227E6EDSD00 21.5 inch Full HD Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED Philips 227E6EDSD00 21.5 inch Full HD Negru 227e6edsd/00

Leave a Reply

Your email address will not be published.