Monitor LED Philips BDM3275UP00 32 inch UHD Negru

imagine 0 Monitor LED Philips BDM3275UP00 32 inch UHD Negru bdm3275up/00
Ultra High Definition 4K

Ecranul expansiv profesional de 32″ din clasa Ultra HD de la Philips îţi oferă spaţiul necesar pentru a te desfăşura, a viziona pe un ecran mare şi toate detaliile Ultra High Definition.

Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840×2160) pentru precizie

Aceste noi ecrane Philips utilizează panouri de înaltă performanţă pentru a oferi imagini cu rezoluţie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD sau utilizezi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi vor oferi imagini şi elemente grafice de o claritate excepţională.

Tehnologie extralată IPS-AHVA pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

Afişajele IPS-AHVA utilizează o tehnologie avansată care îţi oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea afişajului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS-AHVA îţi oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

1,074 miliarde culori pentru gradaţii şi detalii uniforme de culoare

Afişajul de 10 biţi oferă o profunzime bogată de culoare cu 1,074 miliarde de culori şi procesare internă de 12 biţi pentru recrearea culorilor uniforme, naturale fără gradaţii şi dungi de culori.

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

HDMI pentru conectare digitală rapidă

Bucură-te de imagini clare, pline de culoare şi de sunet cu conexiune simplă, printr-un singur cablu. Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea fără probleme a semnalelor digitale video (rezoluţie UHD de până la 4K la 60 Hz) şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile şi a altor dispozitive portabile la afişaje cu înaltă definiţie. Un cablu opţional MHL vă permite să vă conectaţi dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afişaj mare Philips MHL şi să vă vizionaţi videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteţi bucura de jocurile mobile, fotografii şi alte aplicaţii pe ecranul său mare, dar puteţi să vă încărcaţi simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.

MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.
 

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.
 

USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5,0 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.
 

Cumpara Monitor LED Philips BDM3275UP00 32 inch UHD Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED Philips BDM3275UP00 32 inch UHD Negru bdm3275up/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu Suport: 511 x 400 x 212 mm
Fara Suport: 511 x 318 x 36 mm
Greutate (Kg): Cu Suport: 2.95kg
Fara Suport: 2.58kg
Putere consumata (W): 15,52 W
Alimentare: 100-240VAC, 50- 60Hz
Display Contrast: Static: 1000:1
Dinamic: 50,000,000:1
Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tip display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 32 inch (81 cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 1.07 billion
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kH
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 76 Hz
Temperatura culoare: sRGB
Conectivitate Interfata: 1x DVI
1x HDMI
1x VGA
1x DisplayPort
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sR GB, Windows 8.1 / 8 / 7
Conectivitate: 1 x HDMI
Facilitati Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: SmartControl Premium
OSD: 21 Limbi
Standarde: CE Mark, FCC Class B, BSMI, KCC, E-standby, ICES-003, KC, J-MOSS, cETLus, EPA, TUV/GS, TUV Ergo, TCO 6.0, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO, KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE
Montare pe perete VESA 100×100
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu Suport: 742 x 657 x 270 mm
Fara Suport: 742 x 438 x 61 mm
Greutate (Kg): Cu Suport: 10.90kg
Fara Suport: 7.94kg
Putere consumata (W): 55 W
Alimentare: Built-in, 100-240VAC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED Philips BDM3275UP00 32 inch UHD Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED Philips BDM3275UP00 32 inch UHD Negru bdm3275up/00imagine 2 Monitor LED Philips BDM3275UP00 32 inch UHD Negru bdm3275up/00imagine 3 Monitor LED Philips BDM3275UP00 32 inch UHD Negru bdm3275up/00

One thought on “Monitor LED Philips BDM3275UP00 32 inch UHD Negru”

Leave a Reply

Your email address will not be published.