Monitor LED TN Philips 17″ SXGA Touchscreen Display Port Negru

imagine 0 Monitor LED TN Philips 17

Monitor LED TN Philips 17″, SXGA, Touchscreen, Display Port, Negru

 

Afisaj SmoothTouch pentru comenzi tactile naturale si fluide

Acest afisaj de la Philips utilizeaza tehnologia tactila capacitiva proiectata in 10 puncte, pentru raspuns uniform. Poti utiliza pe deplin noile capabilitati ale aplicatiilor bazate pe comenzi tactile si iti poti readuce la viata vechile aplicatii. Tastezi cu 10 degete sau joci jocuri interactive incitante cu prietenii. Colaborezi interactiv cu colegii la scoala sau la serviciu si iti maresti productivitatea si eficienta.

   
Suprafata frontala a monitorului este conforma cu indicele IP54 pentru rezistenta la apa si praf

Pentru mediile mai putin perfecte, ai nevoie de un monitor proiectat sa reziste la stropirea cu apa si la patrunderea prafului, care se intampla in viata de zi cu zi. Indicii de protectie impotriva corpurilor straine (IP) stabiliti in standardul international IEC/EN 60529 se utilizeaza pentru a defini nivelurile de eficacitate a etanseitatii carcaselor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si a umiditatii. Acest afisaj Philips este conform cu indicele IP international pentru rezistenta la apa si praf, rezistand la stropirea cu apa si la patrunderea prafului, care se intampla in viata de zi cu zi.

   
SmartContrast pentru detalii negre, bogate

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nuante intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

   
Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajeaza ochii

Studiile au demonstrat ca, asa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, si razele de lumina albastra cu lungime redusa de unda provenite de la afisajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare si pot afecta vederea in timp. Dezvoltata pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizeaza o tehnologie software inteligenta pentru a reduce lumina albastra daunatoare, cu lungime de unda redusa.

   
Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.

   
HDMI asigura conectivitatea digitala universala

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfata multimedia de inalta definitie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video si audio de inalta calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video).

   
Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

DisplayPort este o legatura digitala de la PC la monitor fara nicio conversie. Avand capacitati mai ridicate decat DVI standard, este perfect capabila sa accepte cabluri de pana la 15 metri si transfer de date de pana la 10,8 Gbps/sec. Cu aceasta performanta ridicata si intarziere zero, obtineti cele mai rapide imagini si rate de reimprospatare – facand DisplayPort cea mai buna alegere nu numai pentru utilizare generala la birou sau la domiciliu, ci si pentru jocuri si filme solicitante, editare video si altele. Tine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizarii diferitelor adaptoare.

   
Mod EasyRead pentru o experienta similara cititului de pe hartie
   
SmartStand cu unghiuri reglabile pentru cresterea productivitatii

Philips SmartStand permite reglarea flexibila a ecranului. Structura sa de tip Z cu inclinare uniforma, inaltime reglabila si capacitati de rabatare permite utilizarea in diverse pozitii ergonomice. Poti aseza suportul in pozitie verticala pentru un mai bun control tactil sau il poti inclina in spate pentru a facilita desenarea sau adnotarea. Suportul permite chiar si asezarea ecranului in pozitie aproape orizontala pe masa, atunci cand este necesar pentru anumite aplicatii.

Cumpara Monitor LED TN Philips 17″ SXGA Touchscreen Display Port Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED TN Philips 17″ SXGA Touchscreen Display Port Negru 172b9t/00
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI 1.4,1 x DP 1.2,1 x Audio out
Ergonomie Altele: Gama: Home & Office,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Low blue light mode,Tehnologii: Flicker Free,Inclinare: -5 – 90 grade
Facilitati Altele: Gama: Home & Office,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Low blue light mode,Tehnologii: Flicker Free,Inclinare: -5 – 90 grade
Display Contrast: 1000 : 1,50000000:1
Diagonala: 17 inch
Facilitati Functii: Functii speciale: SmoothTouch,Functii speciale: Touchscreen,Functii speciale: Rezistenta IP54 pentru apa si praf
Display Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Rata de refresh (Hz): 75 Hz
Reproducere culori (milioane): 16.7 Milioane
Rezolutie optima: 1280 x 1024
Tehnologie display: LED,TN
Timp de raspuns: 1 ms
Tip Panel: W-LED
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160 grade
Caracteristici Generale Altele: Gama: Home & Office,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Low blue light mode,Tehnologii: Flicker Free,Inclinare: -5 – 90 grade
Putere consumata (W): 10.3 W
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,1 x DVI,1 x HDMI 1.4,1 x DisplayPort 1.2,2 x USB 3.1

Nota: Fotografia produsului Monitor LED TN Philips 17″ SXGA Touchscreen Display Port Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED TN Philips 17imagine 2 Monitor LED TN Philips 17imagine 3 Monitor LED TN Philips 17imagine 4 Monitor LED TN Philips 17imagine 5 Monitor LED TN Philips 17imagine 6 Monitor LED TN Philips 17

2 thoughts on “Monitor LED TN Philips 17″ SXGA Touchscreen Display Port Negru”

Leave a Reply

Your email address will not be published.