Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K

imagine 0 Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K lh49qmhplgc/en

Afișați conținutul cu detalii extrem de realiste, în culori vii
 
Afișați conținutul cu detalii extrem de realiste, în culori vii

QMD Series SMART Signage de 105” oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât rezoluția FHD pe aceeași suprafață a ecranului, asigurând cea mai exactă reproducere a detaliilor și texte extrem de clare, datorită rezoluției sale de 5120 x 2160 și densității mari de pixeli. În plus, beneficiați de calitate a imaginii la superlativ și de conținut plin de viață, dinamic, împreună cu utilizarea eficientă a conținutului FHD existent, bucurându-vă, în același timp, de calitatea UHD a imaginii. Acesta este rezultatul caracteristicii moderne de estompare UHD, pentru îmbunătățirea imaginii și al tehnologiei de optimizare UHD, care adaptează conținutul cu rezoluție mai mică la afișarea pe ecrane cu rezoluție UHD. În plus, QM105D acceptă conectivitatea DisplayPort® (DP) 1.2, capabilă să redea videoclipuri UHD în streaming, la o rată de împrospătare de 60 Hz, pentru redarea perfectă a videoclipurilor, fără întreruperi.

 
Oferiți o experiență unică de vizualizare pe un ecran mare și captivant, cu un raport 21:9
 
Oferiți o experiență unică de vizualizare pe un ecran mare și captivant, cu un raport 21:9

QM105D SMART Signage include un ecran extins, care permite adăugarea flexibilității în afișarea diferitelor raporturi, inclusiv utilizarea unei zone de afișare periferice 5:9 lângă un ecran de 16:9, pentru a prezenta mai eficient mesajele business dorite, de la promoții până la informații generale. Ecranul de 105 inchi, mărit de curând, al QM105D a fost proiectat cu un raport demn de menționat, de 21:9, pentru a oferi o experiență captivantă îmbunătățită, în comparație cu raporturile ecranelor tradiționale, de 16:9. Cu o dimensiune a ecranului distinctivă în semnalizarea comercială, acest raport cinematic 21:9 este proiectat pentru a captiva și fermeca publicul. Ecranul unic în format mare aduce un „Efect Wow” în orice spațiu, indiferent dacă vorbim despre un birou sau un magazin de lux, îmbunătățind atât imaginea brandului, cât și mediul.

 
Îmbunătățirea eficienței, prin afișarea conținutului de la patru ecrane FHD pe un singur afișaj UHD
 
Îmbunătățirea eficienței, prin afișarea conținutului de la patru ecrane FHD pe un singur afișaj UHD

Cu o rezoluție 5K de 5120 x 2160, SMART Signage QM105D permite livrarea mai multor informații, utilizând un număr mai mic de unități. Prin afișarea diferitelor raporturi de conținut pe un singur ecran UHD, poate fi livrată o varietate mai mare a conținutului. Puteți afișa conținutul de la maxim patru dispozitive separate de intrare pe același ecran, fără a fi necesar ca mai întâi să îmbinați conținutul pe un PC separat, pentru management simplificat al conținutului și fără componente speciale produse de terți. Pot fi compuse până la 22 de scenarii Picture-in-Picture (PIP) și Picture-by-Picture (PBP) pentru o utilizare mai dinamică și mai eficientă a afișajului, cum ar fi afișarea unei videoconferințe împreună cu documentele de referință de pe un dispozitiv diferit, pe diferite părți ale ecranului. Mai mult, comercianții pot afișa o imagine mare a produsului, lângă o listă de specificații, pe același ecran. Utilizarea unui singur ecran și accesarea unică a mai multor surse de intrare, inclusiv: trei porturi pentru afișaj, trei porturi HDMI, porturi DVI și un port D-sub, pentru flexibilitate adăugată, îmbunătățește eficiența instalării.

 
Creșteți gradul de utilizare, prin configurațiile flexibile și funcționarea 16/7
 
Creșteți gradul de utilizare, prin configurațiile flexibile și funcționarea 16/7

QM105D SMART Signage a fost concepută pentru a întruni cerințele unor medii comerciale tradiționale, cu fiabilitate 16/7 și caracteristici flexibile, pentru vizualizare optimizată, Caracteristicile includ modul de pivotare, care vă permite să instalați afișajele cu orientare peisaj sau portret, pentru a se adapta mediului dvs., în același timp oferind o calitate de impact a semnalizării digitale. Și modelul subțire, modern al afișajelor se potrivește în efectiv orice mediu business, făcând ambianța mai plăcută. Datorită dimensiunii distinctive a ecranului, QM105D SMART Signage oferă propriul Wall Mount specific, sub forma unui grup care permite instalarea atât cu orientare peisaj, cât și cu orientare portret.

 
Crearea unei suprafețe de afișare sofisticate, cu opțiunea SBB detașabil de la Samsung
 
Crearea unei suprafețe de afișare sofisticate, cu opțiunea SBB detașabil de la Samsung

Deoarece UHD este relativ nou pe piața comercială, foarte puține playere media acceptă în prezent redarea UHD în streaming. Platforma SBB cu mici dimensiuni este proiectată pentru a fi atașată în partea din spate a QM105D SMART Signage, simplificând instalarea și eliminând mănunchiurile inutile de cabluri și nevoia pentru o carcasă separată pentru playerul media. Această platformă SBB de înaltă performanță dispune de un CPU încorporat Haswell de a patra generație Intel® Core™ i5 cu 4 GB memorie DDR3 și este livrată cu software-ul Samsung MagicInfo® pentru gestionarea simplă a conținutului.

Cumpara Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K lh49qmhplgc/en
Display Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tehnologie display: LFD
Timp de raspuns: 8
Diagonala: 49 inch
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
Dimensiune punct (mm): 0.105 x 0.315 (mm)
Contrast: 4700:1
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI,1 x DVI,2 x USB,Audio,RS-232C,RJ45
Facilitati Altele: Bluetooth,WiFi
Montare pe perete Montare VESA 400 x 400 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 1195 x 721 x 177 mm
Putere consumata (W): 154W
Alimentare: AC100-240V 50/60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K lh49qmhplgc/enimagine 2 Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K lh49qmhplgc/enimagine 3 Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K lh49qmhplgc/enimagine 4 Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K lh49qmhplgc/enimagine 5 Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K lh49qmhplgc/en

One thought on “Monitor LFD 49 Samsung LH49QMHPLGC 5K”

Leave a Reply

Your email address will not be published.