Monitor Portabil LED 15.6 Asus MB16AP Full HD

imagine 0 Monitor Portabil LED 15.6 Asus MB16AP Full HD mb16ap

Extinde-ți viziunea.

Eliberați-vă lumea. ASUS ZenScreen ™ Go MB16AP este proiectat pentru a vă menține productiv, indiferent unde vă aflați. Este primul monitor portabil din lume cu o soluție de semnal hibrid, ceea ce înseamnă că are nevoie doar de un singur cablu USB pentru a fi pe deplin compatibil cu aproape orice laptop. Cu un profil super-subțire de 8 mm și cu o greutate de doar 850g, ZenScreen ™ Go MB16AP este de asemenea cel mai ușor afișaj însoțitor de 15,6 inchi din lume.

Construit pentru a fi în mișcare

Pentru a vă bucura de confortul unui dispozitiv cu adevărat portabil, cu o baterie de 7.800mAh încorporată, care suportă o durată de viață de până la 4 ore *. Suport pentru încărcarea rapidă a bateriei QC3.0, viteza de încărcare dublă față de adaptoarele generale. ZenScreen ™ Go MB16AP funcționează cu laptop-uri și dispozitive mobile **. Pentru a proiecta aplicația sau conținutul *** de pe dispozitivul mobil, pur și simplu descărcați și utilizați aplicația DisplayLink. Pentru a verifica starea bateriei, apăsați tasta rapidă.

Soluție de semnal hibrid: suport USB tip A și tip C

ZenScreen ™ Go MB16AP necesită doar o singură conexiune USB atât pentru transmisie de alimentare, cât și pentru transmisie video de la dispozitivul gazdă. Dispune de o soluție inovatoare de semnale hibride cu suport nativ pentru conexiunile USB-C ™ (USB-C ™) și utilizează un driver instalat pentru a suporta conectori USB de tip A pentru o compatibilitate deplină. Design-ul reversibil USB-C permite conectarea rapidă și fără probleme la orice dispozitiv.

Orientarea automată a ecranului

Cu software-ul DisplayWidget *, ZenScreen ™ Go MB16AP își poate simți automat orientarea și comută afișajul între modurile peisaj și portret. Modul Peisaj este ideal pentru prezentări și foi Excel, în timp ce modul Portret vă oferă o vizualizare perfectă a elementelor cum ar fi documente, cărți sau site-uri mobile.

Cumpara Monitor Portabil LED 15.6 Asus MB16AP Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor Portabil LED 15.6 Asus MB16AP Full HD mb16ap
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 622.6 x 442 x 200mm
Greutate (Kg): 6.35 kg
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Intensitate luminoasa 220 cd/?
Dimensiune punct (mm): 0.179 mm
Contrast: 800:1
Conectivitate Conectivitate: USB Type-C
Facilitati Tuner TV: nu
Altele: Battery:7800mAh,Battery Life:4 hours
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 359.7 x 226.4 x 8.0 mm
Greutate (Kg): 0.85kg
Putere consumata (W): <9W

Nota: Fotografia produsului Monitor Portabil LED 15.6 Asus MB16AP Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Monitor Portabil LED 15.6 Asus MB16AP Full HD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.