Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR

imagine 0 Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR 9h.lgjla.tse

Divertisment extrem, care te inconjoară

Dispunând de tehnologia HDR, conectivitate cu un singur cablu USB-C™ și “Brightness Intelligence Plus” – adaptarea automată a luminozității în funcție de lumina ambientală, BenQ EX3501R vă va oferi o incredibilă experiență personală.

Calitate video ultra-realistă cu ajutorul tehnologiei HDR

HDR, sau “High Dynamic Range”, extinde atât intervalul ratei de contrast, cât și gama de culori. Deoarece dispune de această tehnologie, BenQ EX3501R vă va oferi o luminozitate sporită, un interval mai mare de contrast și va scoate in evidență orice detaliu din conținutul video, pentru o satisfacţie desavarsită.

Proiectat pentru o experiență vizuală optimă

Dimensiune gigant cu o curbură adaptată perfect privitorului

Depășind cu mult monitoarele similare, BenQ EX3501R vă captează instantaneu atenția cu diagonala foarte mare de 35 inch, iar curbura perfectă pentru dimensiunea sa, 1800R, vă asigură de o incredibila experiență imersiva, ce umple campul vizual.

O experiență cinematică cu aspect 21:9 și rezoluție ultra-inaltă

EX3501R, având un raport de 21:9 (2.35:1 cinemascop) pentru filme “widescreen” și pentru elemente de grafică panoramică, este perfect pentru amatorii de jocuri. Rezoluția impresionantă, 3440×1440 (Ultra WQHD), superioară celei FullHD (1920×1080), relevă cele mai fine detalii, intr-o claritate ce-ți taie respirația.

Amplaseaza alăturat monitoarele, bucură-te de design-ul ramei extrem de subțiri, pentru orizonturi fără de sfârșit

Având marginile (ramele) extrem de subțiri, sunt gandite special pentru a le pune unul langă altul, pentru a-ți oferi o perpectivă literalmente nelimitată.

Răsfățați-vă cu o performanță video incredibilă, cu o claritate de cristal și cu detaliile cele mai fine

AMD FreeSync™ și 100Hz rată de refresh, pentru pasionații de jocuri

Tehnologia AMD FreeSync™ elimină imaginile neclare, cadrelor “rupte” și a conținutului sacadat, totul pentru o experiență cursivă a jocurilor. Iar cu o rată de refresh de 100Mhz, experiența de joc va fi extrem de “fluidă”, BenQ EX3501R fiind visul oricarui amator de jocuri.

Suportă o varietate de formate video

Prin gama larga de formate, suportate nativ, 24p, 25p si 30p, monitorul EX3501R te transpune intr-un cinematograf, pentru o experiență autentică a filmelor, fără distorsiuni sau artefacte supărătoare

Conectivitatea, în pas cu cele mai noi standarde, aduce beneficii convenabile

Un singur cablu, pentru a simplifica toate conexiunile

Folosind arhitectura de ultima generație, USB-C™, EX3501R afișează la înaltă rezoluție, conținut audio-video, suportând și transmisii de date la viteze foarte mari, folosind un sigur cablu ce conferă o conexiune compactă si reversibilă.

Porturi de intrare în pas cu ultimele tendințe

Echipat, așa cum era de așteptat, cu multiple intrări : HDMI, DisplayPort, USB 3.0 și nu in ultimul rand : USB-C™, monitorul EX3501R afișează conținut multimedia dintr-o varietate foarte mare de surse de semnal : de la playere Blu-Ray, TV-Tunere, dispozitive multimedia, console pentru jocuri, până la dispozitive cu funcții “Smart”

Confortul vizualizării contează pentru BenQ!

Stand (picior de susținere) reglabil pe inalțime

Reglajul pe înălțime, intr-o plajă largă, precum și reglarea inclinației monitorului, personalizează instalarea acestuia, pentru a se potrivi în orice spațiu și pe orice birou. Înclinarea se reglează în plaja 5-20 grade și înălțimea pe verticală în limita a 60mm.

Are grija de ochii tăi !

Ultimele tehnologii din industria IT, pentru protejarea ochilor.

Tehnologiile exclusive BenQ pentru protejarea privirii, reduc oboseala ochilor și cresc productivitatea la locul de muncă, în cazul utilizarii monitorului în mod intensiv.

 

Tehnologia “Brightness Intelligence Plus”

Tehnologia unică BenQ, “Brightness Intelligence Plus”, detectează nivelul de lumină ambientală, precum și temperatura de culoare a acestuia, pentru o auto-ajustare a luminozității monitorului și a temperaturii de culoare, maximizând confortul de vizualizare. Imaginile de pe ecran nu vor fi supra-expuse, în timp ce detaliile din scenele intunecate vor fi accentuate, pentru un echilibru perfect intre claritate și intensitate.

Reduce oboseala ochilor, în orice situație de lumină ambientală

Senzorul de lumină ambientală al monitorului BenQ EX3501R, detectează nivelul intensității luminoase, precum și a temperaturii de culoare, pentru a echilibra, în mod automat, luminozitatea și temperatura de culoare a monitorului, cu mediul în care este folosit. De asemenea, dispune de funcția unică de la BenQ, privind ajustarea graduală a luminozității în funcție de timpul de folosire. Aceasta previne oboseala ochilor și îi protejează, în cazul utilizării intensive, afișând imaginile impecabil, pentru un confort maxim.

Pentru o imagine perfectă, sunt afișate exact aceleași culori ca cele originale.

Tehnologia “Brightness Intelligence Plus” detectează conținutul ecranului și asigură un echilibru perfect între culorile afișate, pentru a evita situațiile cu imagini supra-expuse, menținând claritatea detaliilor din imaginile intunecate. Se pastrează cea mai autentică calitate a imaginii și a detaliilor.

Tehnologia “Low Blue Light” de la BenQ

Tehnologia proprietară BenQ, “Low Blue Light”, filtrează lumina albastră dăunatoare, reducând oboseala și iritarea ochilor.

Tehnologia “Flicker Free” de la BenQ

Tehnologia proprietară BenQ, “Flicker-Free”, elimina “flickering-ul” (pâlpâirea imperceptibilă a imaginii), prezent la monitoarele “tradiționale”, pentru a preveni stresul și oboseala ochilo

 

Cumpara Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR ieftin

Caracteristici tehnice Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR 9h.lgjla.tse
Display Rezolutie optima: 3440 x 1440
Tehnologie display: LED
Tip Panel: VA
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 35 inch
Intensitate luminoasa 300
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
Contrast: Dinamic: 20.000.000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Conectivitate: 2 x HDMI,1 x DisplayPort,3 x USB 3.0,1 x USB Type-C
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Flicker-free Technology,Low Blue Light,Brightness Intelligence Plus (B.I.+),FreeSync,HDR
Montare pe perete VESA
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 504.02 x 833.95 x 224.08
Greutate (Kg): 10.4
Putere consumata (W): 65.7

Nota: Fotografia produsului Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR 9h.lgjla.tseimagine 2 Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR 9h.lgjla.tseimagine 3 Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR 9h.lgjla.tseimagine 4 Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR 9h.lgjla.tseimagine 5 Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR 9h.lgjla.tseimagine 6 Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR 9h.lgjla.tseimagine 7 Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR 9h.lgjla.tse

One thought on “Monitor Curbat LED 35 BenQ EX3501R UWQHD 4ms FreeSync 100Hz HDR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.