Monitor LED 27 Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms Resigilat

imagine 0 Monitor LED 27 Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms Resigilat 9h.ldclb.qbe-ro_resigilat
Acest produs este resigilat.
27 W | 2560 x 1440 | TN | 1ms (GtG) | 144 Hz | nativ 1000:1 | 12M:1 | Viewing Angle 170/160 | D-sub / DVI-DL / HDMIx2 / DisplayPort / Headphone jack / Mic jack / USB HUB / S switch | Low Blue Light | Motion Blur Reduction | Senseye 3 | Windows� 8 Compatible | AMA | HDCP | OSD Language : 17 languages | FLicker-free | Headphone Hook

Comic Con & ESL 2015Experiența de gaming supremă

Pentru a integra facilitățile avansate de gaming și tehnologiile de redare perfectă a mișcării, în noul monitor XL2730Z au fost necesare standarde noi pentru cea mai bună, cea mai clară și cea mai rapidă experiență de gaming. Combinația impecabilă între rezoluția QHD, rata de refresh de 144 Hz, timpul de răspuns de 1 ms și tehnologia VESA Standard Adaptive-Sync, împreună cu cele mai puternice facilități de gaming pentru control precis, instalare intuitivă și grijă pentru ochi îi vor ajuta pe jucătorii profesioniști și amatori să domine jocul de fiecare dată, fără întrerupere.

  


Un monitor profesional, demn de un rege

Monitorul XL2730Z este un testament puternic al expertizei, pasiunii și urmăririi fără oprire a inovației radicale în domeniul monitoarelor și al filosofiei de design „Jocul înseamnă detalii”. Acest monitor a impresionat sfera de gaming profesional cu performanțele prin care domină competițiile. Acum, printr-un efort colaborator al echipei de cercetare și dezvoltare și al legendelor din lumea gaming-ului profesionist, BenQ a atins noi culmi cu ultimul său monitor creat pentru jocuri.

Detalii mult mai fine și spațiu de vizualizare mai mare, grație rezoluției QHD 2560×1440

Un monitor QHD oferă cu până la 77% mai mult spațiu de afișare decât un monitor cu rezoluție full HD standard de 1920×1080 pixeli, având în același timp o imagine mai clară cu detalii mai fine. Fiecare mișcare a inamicilor va fi observată imediat – nu au cum să scape.

                                                                        Fara 144 Hz                                                                           144 Hz

Rată de refresh de 144 Hz, pentru mișcare fluentă cu 144 de cadre pe secundă

În orice moment al jocului sunt asigurate o vizibilitate excelentă a acțiunii rapide și tranziții vizuale dramatice. Fără a fi deranjat de urme lăsate pe ecran, vei putea învinge competitorul cu cea mai înaltă precizie.

                                                                            Fara QHD                                                                                   QHD

Intră în competiție cu timpul de răspuns ultra-rapid și fără lag de 1 ms GtG

Un timp de răspuns de 1 ms GtG înseamnă o întârziere minimă de afișare a imaginii, ceea ce duce la o experiență de joc îmbunătățită. Acțiunea foarte rapidă și tranzițiile vizuale dramatice vor fi redate fin și fără efecte deranjante de ghosting. Controlează destinul jocului tău și nu-l lăsa pe mâna unui monitor lent.

Echipare cu tehnologia VESA Standard Adaptive-Sync, pentru o fluență incredibilă în jocurile rulate cu ajutorul AMD FreeSync

Reduceți la minim decalajele, blocările și întârzierea la afișare. Noul monitor XL2730Z integrează tehnologia VESA Standard Adaptice-Sync, ce suportă toate plăcile video AMD Radeon™ cu FreeSync, pentru a oferi cea mai fluentă experiență de joc.

                                                                       Imagine decalata                                             Imagine fara decalaj

Tehnologia Motion Blur Reduction, pentru mai multă claritate în joc

Noua tehnologie Motion Blur Reduction de la a BenQ reduce efectul de neclaritate în mişcare din timpul jocului, în special la jocurile de tip FPS, unde fiecare milisecundă contează. Cu Motion Blur Reduction, jucătorii nu vor mai suferi din cauza timpului şi confortului pierdute sau a calităţii slabe a imaginii create de neclaritatea în mişcare şi defazare. În schimb, au totul la dispoziție pentru a obţine avantajul timpului de reacție cel mai scurt şi pentru a avea în cele din urmă o victorie ireproşabilă.

                                                                                  Monitor conventional                                       Motion Blur ReductionAjustarea culorilor pe 20 de niveluri, pentru afișare cu precizie în jocuri

Este absolut vital ca monitorul XL2730T să ofere performanțele cerute la afișarea culorilor. BenQ a introdus o setare pentru ajustarea intensității culorilor pe 20 de niveluri, permițând jucătorilor să obțină culorile dorite în orice tip de joc. Această facilitate unică este disponibilă prin intermediul meniului afișat (OSD) sau al aplicației Display Pilot.

Personalizează experienţa de vizualizare

Funcțiile Display Mode și Smart Scaling îți permit să schimbi modul în care folosești monitorul cu unul care se potrivește preferințelor tale, pentru a simula orice experiență de joc. Folosind funcția Display Mode poți trece prin cele 7 formate de imagine: 17”, 19”, 19”W, 21.5”, 22”W, 23”W și 24”W.

Dacă doriți să particularizați și mai mult dimensiunea imaginii, puteți folosi facilitatea Smart Scaling. Cu ajutorul ei puteți scala ușor și flexibil conținutul video pe orice dimensiune. Cu un singur monitor puteți simula orice tip de gameplay și vă puteți antrena cu orice dimensiune a ecranului pentru diverse turnee. Folosiți funcțiile Display Mode și Smart Scaling împreună pentru obține orice mod de joc posibi

Black eQualizer pentru o vizibilitate totală

Vizibilitatea slabă în scenele întunecate îi poate costa chiar şi pe jucătorii cei mai buni. Tehnologia Black eQualizer este concepută pentru a oferi un nivel fără precedent de control şi de vizibilitate. Scenele întunecate sunt iluminate local, fără supra-expunerea zonelor luminoase, pentru a păstra detaliile vitale clare, care să permită jucătorilor să vadă toate detaliile afişate în punctele critice şi să reacţioneze rapid în orice situaţie ar fi puşi de adversari. În plus, având claritatea vizuală crescută, veți experimenta mai mult confort pentru ochi și mai puțină oboseală în timpul jocului intens ori după o zi lungă de antrenament.

Puncte fixe de ajustare pentru o instalare ușoară de fiecare dată

Pentru a jucătorii să poată instala monitorul într-o altă locație în exact aceeași poziție ca acasă, BenQ a îmbunătățit sistemul de ajustare al lui XL2730T. Suportul ecranului are acum 14 puncte intermediare pentru ajustarea pe înălțime și un indicator mobil. Și ecranul a primit indicatoare ușor de urmărit, el putând fi înclinat în față și în spate cu 0°, 10° și 20° și rotit într-un număr mare de unghiuri. Fiecare model XL2730T poate deveni monitorul tău personalizat.


  


S Switch Arc, acum cu o formă mai rotundă și mai confortabilă

Modulul S Switch Arc este un controller extern dotat cu butoane ce pot fi personalizate pentru utilizare în timpul jocului, în timpul lucrului sau în timpul redării conținutului multimedia. S Switch Arc are acum un buton rapid pentru pentru Auto Game Mode și o formă mai rotundă, pentru o utilizare mai naturală și mai confortabilă. Ea permite jucătorilor să treacă ușor de la un mod de joc la altul.

Display Pilot pentru navigare prin setări

Noul software îmbunătățit Display Pilot asigură platforma pentru ca utilizatorii să facă ajustările de imagine direct pe ecran şi oferă comoditatea accesului direct la Game Mode Loader. De aici pot fi descărcate şi instalate setările prestabilite de afişare a jocurilor lor favorite sau ale unui jucător profesionist.

Buton pentru acces rapid la Auto Game Mode

Auto Game Mode permite monitorului XL2730T să detecteze tipul de joc rulat și să aplice automat setările potrivite. De asemenea, el poate recomanda descărcarea unor setări specifice pentru acel joc. Această facilitate unică este accesibilă prin intermediul meniului de pe ecran (OSD), prin aplicația Display Pilot sau prin butonul rapid de pe modulul S Switch Arc.

Setări de joc portabile, pentru acces universal, de oriunde

Pentru ca jucătorii să nu mai descarce și să reseteze setările de joc atunci când sunt în deplasare, monitorul XL2430T permite stocarea lor pe un stick USB, ce poate fi purtat oriunde. De asemenea, jucătorii pot partaja setările de joc cu oricine, folosind stocarea din cloud sau platformele social media. Această facilitate inovatoare permite comunităților de jucători să colaboreze și să interacționeze mai ușor.

O construcție solidă, pentru jocuri fără întrerupere

Având o bază compactă, cu forme angulare, ce se aliniază paralel cu suprafața biroului și un picior de monitor cu un raport perfect al dimensiunilor, standul de ultimă generație oferă un nou nivel de stabilitate. El a fost supus unor teste de rotire și șocuri pentru a-și demonstra performanțele. În plus, lățimea și adâncimea reduse ale modelului de față vor micșora distanța dintre tastatură și monitor, utilizatorul fiind mai aproape de joc ca oricând.

Aspect metalic mai rafinat, cu un mâner ergonomic

Piciorul monitorului este din aliaj de aluminiu și are un aspect metalic misterios, ce scoate în evidență importanța jocului. Mai mult, mânerul din partea superioară a fost mărit, monitorul fiind mai ușor de transportat dintr-un loc într-altul.

Suport retractabil pentru căști – flexibilitate și durabilitate

Suportul retractabil amplasat pe latura stângă a monitorului permite așezarea căștilor la o distanță convenabilă pentru utilizator. Cârligul este acum construit din aluminiu, un material mai dur și mai rezistent decât plasticul.


  


 

Low Blue Light ca măsură de precauţie pentru siguranţa ochilor

Exersaţi ore în şir cu o imagine confortabilă şi clară sau concuraţi cu o imagine excelentă cu noua tehnologie Low Blue Light oferită de BenQ. Lumina albastră, produsă de ecranele obişnuite de calculator, este o problemă critică a deteriorării oculare, ochilor obosiţi, durerilor de cap şi tulburărilor de somn. Acum, prin furnizarea nivelelor ajustabile variabile de lumină albastră, jucătorii îşi pot proteja mai bine ochii. Astfel, nu va mai fi nevoie de ochelarii cu lentile galbene pentru protecţie suplimentară, iar jocul poate fi clar, confortabil şi fără grijă!

Tehnologie Flicker-free pentru confortul jucătorilor
 

Dezvoltat în colaborare cu jucători profesioniști, monitorul XL2730T a primit îmbunătățiri pentru a se elimina pâlpâirea imaginii la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta reduce eficient oboseala ochilor și crește performanța în jocuri prin confort vizual, chiar și în cazul jucătorilor ce petrec multe ore în fața monitorului. Dotat cu tehnologia Flicker-free pentru Gaming, monitorul BenQ pentru jocuri este o armă epică împotriva rivalilor voștri.

 

Compatibilitate cu Windows 8/8.1®

Monitorul XL2730T a obţinut certificarea Windows® 8 şi este complet compatibil cu profilurile de culoare din Windows® 8. Conectaţi XL2411Z la calculatorul dumneavoastră, iar Windows 8 îl va recunoaşte instant, ceea ce face ca setarea şi conectarea să fie fără efort.


Certificat Energy Star

XL2730Z îndeplineşte cerinţele Programului ENERGY STAR® pentru monitoarele de calculator, versiunea V6.0. Acum veţi putea face economie de energie şi bani într-un mod plăcut, ajutând, în acelaşi timp, ca pământul să arate bine!

Cumpara Monitor LED 27 Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms Resigilat ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms Resigilat 9h.ldclb.qbe-ro_resigilat
Baterie Contrast: nativ (real): 1000:1
Dinamic (Dynamic Contrast Ratio): 12M:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0.276 mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Compatibilitate: 1 x Headphone,1 x DVI D,1 x D Sub,1 x HDMI
Largime de banda (MHz): 330 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): VGA/HDMI: 15 – 135 KHz/DVI-DL: 30 – 140 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): VGA/HDMI: 24 – 120 Hz/DVI-DL: 56 – 120 Hz
Boxe integrate: Fara Boxe
Dimensiuni (W x H x D mm): 347 x 570 x 63 mm
Greutate (Kg): 6 Kg
Putere consumata (W): 22W
Montare pe perete VESA: 100 x 100 mm
Display Contrast: tipic: 1000:1
Dinamic: 12M:1
Rezolutie optima: 2560 x 1440
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170°/160°
CR>=10
Dimensiune punct (mm): 0.233
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 Mil.
Largime de banda (MHz): 600 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): VGA/HDMI1.4:30KHz ~ 88KHz
HDMI2.0 : 30KHz ~ 222KHz
DVI-DL: 30KHz ~ 88KHz
DP1.2a: 222KHz
Rata verticala de refresh (Hz): VGA/HDMI1.4 : 50Hz ~ 76Hz
HDMI2.0 : 50Hz ~ 144Hz
DVI-DL : 50Hz ~ 76Hz
DP1.2a : 40Hz ~ 144Hz
Temperatura culoare: Reddish / Normal / Bluish / User mode
Imagine Semnal intrare: Analog,
Digital
Conectivitate Compatibilitate: Win7/Win8/Win8.1
Interfata: D-sub / DVI-DL / HDMI2.0x1 / HDMI1.4×1 / DP1.2 / Headphone jack / Mic jack
USB3.0: Downstream x2 (side); Upstream x1
USB2.0: Downstream x1 ; Upstream x1 (S switch Arc),mini USB
Conectivitate: D Sub/VGA,HDMI,DisplayPort,Audio,USB,DVI
Facilitati Tuner TV: Nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: K Locker
Auto Game Mode
Game Mode to Go
Auto Scaling
VESA Standard Adaptive-Sync
S switch,
Instant mode
Color Vibrance
Flicker-free Technology
Senseye®
AMA
Smart Scaling,
Low Blue Light
Display Mode
Motion Blur Reduction
Display Pilot
OSD: 17 limbi
Standarde: Energy Star 6
Altele: Aspect Ratio: 16:9
Color Gamut: 72% NTSC
Swivel: 45°/45°
Inclinare: -5°~20°
Montare pe perete 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 557.4×633.7×226.0 mm
Putere consumata (W): off mode: <0.5W
on mode: <65W
Alimentare: 10.8 kg

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms Resigilat are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

7 thoughts on “Monitor LED 27 Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms Resigilat”

  1. Imi puteti trimite poze cu produsul resigilat?Si vreau sa mai stiu daca produsul are probleme vizuale sau tehnice(ex:pixeli morti). Multumesc!

  2. Buna ziua,\r\nAcest monitor resigilat are pixeli defecti? \r\n\r\nZgarieturile mentionate pe supafetele lucioase includ si ecranul?\r\n\r\nMultumesc anticipat pentru raspunsuri!\r\n\r\nCu stima,

  3. Buna ziua,\r\n\r\nAm intrebat si ieri daca acest monitor are pixeli defecti deoarece doresc sa-l cumpar.\r\n\r\nSe poate verifica sau trebuie sa-l cumpar si eventual sa-l returnez daca are defecte ?\r\n\r\nCu stima,

  4. Buna ziua,\n\nFiind din provincie nu am posibilitatea de a-l verifica direct la Dvs.\n\nEventual stiti daca are firmware V2 deja sau V1; cele cu V1 au un bug serios care poate fi rezolvat doar de service-ul benq din pacate prin upgrade gratuit…\n\nMomentan sunt fara monitor si chiar doresc unul fara ghosting si tearing..\n\nMultumesc anticipat pentru ajutor!\n\nCu stima

Leave a Reply

Your email address will not be published.