Monitor IPS 22 Philips 227E3QPHSU Full HD

imagine Monitor IPS 22 Philips 227E3QPHSU Full HD 227e3qphsu/00AfiÅŸaj IPS de înaltă performanţă cu PowerSensor economiseÅŸte facturile la energie 

ExperimentaÅ£i imagini excepÅ£ionale cu LED-uri pe acest afiÅŸaj IPS extralat. Cu design elegant, ramă albastră transparentă, HDMI ÅŸi PowerSensor inovator care vă detectează prezenÅ£a economisind până la 80% din factura la energie, acest afiÅŸaj reprezintă o alegere ecologică inteligentă 

Calitate excelentă a imaginii
• Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateÅ£ea culorilor È™i a imaginii
• AfiÈ™aj 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare
• SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate
Design care completează orice interior
• Design suplu È™i elegant care completează decorul locuinÅ£ei dvs.
• Ramă albastră transparentă cu finisaj lucios
• Comenzi tactile moderne
Trăiţi experienţa multimedia adevărată
• Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD
Mai ecologic în fiecare zi
• PowerSensor asigură costuri de funcÅ£ionare reduse prin economisirea energiei
• AfiÈ™aj ecologic fără mercur

Tehnologie IPS
AfiÈ™ajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizualizare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afiÈ™ajului – chiar È™i în modul pivot la 90 de grade! Spre  deosebire de panourile TN standard, afiÈ™ajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în  culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme È™i pentru  navigarea pe Web, dar È™i pentru aplicaÅ£ii  profesionale care necesită un nivel înalt de  acurateÅ£e a culorilor È™i luminozitate uniformă în orice moment. 

PowerSensor
PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite È™i primeÈ™te semnale infraroÈ™ii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent È™i reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % È™i prelungind durata de viaţă a monitorului.

Compatibil HDMI
Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiÅ£ie), semnale digitale video È™i audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V È™i camere video.

16:9 Full HD
Acest ecran LCD Full HD are o rezoluÅ£ie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluÅ£ie care poate fi obÅ£inută din surse HD, pentru o calitate ireproÈ™abilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD È™i Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului È™i o rezoluÅ£ie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaÅ£ii, cu luminozitate mare È™i contrast optim.

Fără mercur
Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conÅ£in mercur, una dintre cele mai toxice substanÅ£e naturale, care afectează oamenii È™i animalele. Acest lucru permite obÅ£inerea unui afiÈ™aj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Raport SmartContrast 20000000:1
Vă doriÅ£i ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast È™i cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÈ™te contrastul cu un nivel superior de negru È™i randarea exactă a umbrelor È™i a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt È™i culori vibrante.

Comenzi tactile
Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului să regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern 

Design subţire
Design suplu È™i elegant care completează decorul locuinÅ£ei dvs.

Caracteristici tehnice Monitor IPS 22 Philips 227E3QPHSU Full HD 227e3qphsu/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 579 x 369 x 33 mm
Greutate (Kg): 3,0 kg
Putere consumata (W): 16,6 W
Display Contrast: 20000000:1
Timp de raspuns: 7
Tip display: IPS
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 grade (O) / 178 grade (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0,248 x 0,248 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16,7 m
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 -75 Hz
Imagine Semnal intrare: Intrare semnal: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), HDMI
Intrare sincronizare: Sincronizare separata, Sincronizare la verde
Intrare/iesire audio: Iesire audio HDMI
Conectivitate Plug & Play: Compatibilitate Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7/Vista/XP
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: Limbi OSD: Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Portugheza, Rusa, Chineza simplificata, Spaniola, Turca
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 534 x 336 x 41 mm
Greutate (Kg): 3,46 kg
Putere consumata (W): 25 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.