Monitor IPS 29 LG 29UB65 Ultra Wide Full HD Boxe

imagine Monitor IPS 29 LG 29UB65 Ultra Wide Full HD Boxe 29ub65-p.aeu

21:9 UltraWide Full HD

21:9 UltraWide Full HD

Aspectul 21:9 este dedicat în special programatorilor, editorilor video şi de sunet şi graficienilor. Imaginaţi-vă două monitoare convenţionale de înaltă calitate alăturate pentru multi-tasking, dar care au ecranele conectate şi îmbinate pefect. Acum puteţi folosi un program pentru vizionare panoramică pe toată lungimea, fără a exista o ramă pe mijloc care să fragmenteze imaginea sau cursoare care trebuie trase dintr-o parte în alta. Nu mai este necesar să vă focalizaţi atenţia asupra a două monitoare separate, LG 29UB65 este ajutorul ideal în profesia Dvs.
* Rezoluţia 21:9 Full Screen sau 2560×1080 s-ar putea să nu funcţioneze întotdeauna; depinde de conţinut, dispozitv, interfaţă sau placa grafică.

Pivot & ajustare înălţime

Pivot & ajustare înălţime

Ca orice alt dispozitiv inteligent, LG 29UB65 prin intermediul funcţiei Pivot & ajustare înălţime vă permite să rotiţi ecranul pentru a se potrivi imaginilor sau fişierelor lungi pe verticală. Prin funcţia de pivotare puteţi ajusta şi înălţimea. Uitaţi de acţiunile de scrolling şi dragging. Permiteţi monitorului să se adapteze la imaginile şi nevoile Dvs.

Dual Link-up

Dual Link-up

Conectaţi două dispozitive la un singur monitor cu ajutorul funcţiei Dual Link-up care permite HDMI+HDMI link. Acum împreună cu un alt coleg vă puteţi conecta propriile dispozitive la un singur monitor pentru a partaja şi compara informaţiile.Afişaţi şi controlaţi propriul conţinut în timp ce urmăriţi colegul făcând acelaşi lucru pe partea opusă a monitorului. Cu ajutorul monitorului vă puteţi conecta la un dispozitiv Blu-ray pentru a vedea un film şi în acelşi timp lucraţi la un fişier Excel de pe PC. Funcţia Dual Link-up îmbunătăţită, ce suportă HDMI + HDMI link, permite conectarea mult mai facilă a mai multor dispozitive.
* Dual Link-up necesită o combinaţie specifică de conexiuni HDMI/Display Port/DVI-D(Dual Link) cu fiecare dispozitiv.

4-Screen Split

4-Screen Split

Cu un format de 21:9, puteţi rula simultan 4 programe pe ecran. Această funcţie 4-Screen Split împarte ecranul în 2 până la 4 sub-ecrane de dimensiunile stabilite de Dvs., fără a se produce o suprapunere a ferestrelor. Compatibil cu Mac®, oferă 8 formate diferite ale ecranului, ce se pot schimba printr-un simplu click, ducând astfel la o creştere semnificativă a productivităţii şi a confortului în utilizare.
* Software-ul 4-Screen Split necesită conexiune DVI-D (Dual Link), DisplayPort sau HDMI cu Windows XP/Vista/7/8 sau Mac OS® X 10.7(Lion)/10.8(Mountain Lion)/10.9(Mavericks).

Modul Citire

Modul Citire

Reducând lumina albastră pentru a vă proteja ochii, Modul Citire vă oferă condiţii optime pentru citit. Prin simpla atingere a unui buton, puteţi citi în mod confortabil, pe o perioadă de timp îndelungată.

Display IPS

Display IPS

Deoarece monitoarele LG IPS prezintă consistenţă şi modificări reduse ale temperaturii de culoare, oferă senzația unor culori identice cu cele ale imaginii originale. Acum vă puteţi bucura de imagini reale fără nicio distorsionare a culorilor sau a calităţii imaginii indiferent de unghiul de vizualizare. Mai mult, vă puteţi delecta pe perioade îndelungate de timp, în deplin confort, cu orice tip de conținut – filme de acțiune, navigare pe internet, jocuri RPG.

Flicker Safe

Flicker Safe

Protejaţi-vă ochii împotriva efectului de pâlpâire şi a luminii albastre deosebit de obositoare. Noul sistem Flicker Safe de la LG are ca şi ţel principal aducerea nivelului de pâlpâire cât mai aproape de zero. În plus, activaţi Modul Citire, pentru a minimiza lumina albastră foarte dăunătoare, prin simpla apăsare a unui buton. Puteţi petrece oricât de mult timp doriţi lucrând, jucându-vă sau urmărind filmele preferate fără a vă solicita inutil ochii. Folosiţi butoanele de acces rapid al anumitor funcţii pentru un plus de confort şi eficacitate.

Joystick

Joystick

Joystick-ul realizează armonia între controlarea cu precizie a meniului şi sensibilitatea analogă. Datorită design-ului şi a tehnologiei sale moderne, joystick-ul permite un control simplu, rapid şi distractiv. În plus, datorită interfeţei intuitive fără suprapuneri este mult mai uşor de înţeles şi selectat meniurile.

Cumpara Monitor IPS 29 LG 29UB65 Ultra Wide Full HD Boxe ieftin

Caracteristici tehnice Monitor IPS 29 LG 29UB65 Ultra Wide Full HD Boxe 29ub65-p.aeu
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu stand: 648.86 x 470.11 x 225 mm
fara stand: 648.86 x 393.23 x 50 mm
Greutate (Kg): 5.1 kg.
Putere consumata (W): 45W
Alimentare: 100 – 240 V, 50/60 Hz
Display Contrast: 1000:1
Rezolutie optima: 2560 x 1080
Tip display: LED-Backlit
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 29 inch (73 cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Interfata: 1 x Audio (out)
1 x D-Sub
2 x HDMI
1 x DisplayPort
Plug & Play: Da
Conectivitate: DVI,DisplayPort,HDMI,Audio
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: sRGB
DDC/CI
HDCP
PBP
Altele: Raport lungime/lăţime: 21:9
Difuzoare: 7W x 2
Bază detaşabilă
ÃŽnclinare
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 703 x 225 x 425 mm
Greutate (Kg): cu suport: 6.8 kg.
Putere consumata (W): 47W
Alimentare: Adaptor/100 – 240 V

Nota: Fotografia produsului Monitor IPS 29 LG 29UB65 Ultra Wide Full HD Boxe are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.