Monitor IPS 25 LG 25UM55 UltraWide Full HD

imagine Monitor IPS 25 LG 25UM55 UltraWide Full HD 25um55-p

21:9 UltraWide Full HD

21:9 UltraWide Full HD

Te poţi bucura de cea mai bună calitate vizuală pe un ecran lat de raport 21:9, în confortul camerei tale. Vizionați filme sau navigați pe web. Veți fi uimit de calitate vizuală oferită de IPS Ultrawide Full HD. Bucurați-vă de o panoramă ca la teatru, direct de pe canapea.
* 21:9 Full Screen sau 2560 x 1080 Rezoluția poate să întâmpine dificultăți, în funcție de conținut, dispozitiv, interfață sau de placa video.

Raport 21:9

Raport 21:9

Raportul 21:9 oferă un mediu mai bun pentru multitasking, în comparație cu monitoarele de 23-inch, 16:9 . Aveți posibilitatea de a vedea lungimile complete de foi de calcul, de a cerceta într-o fereastră separată și spațioasă. Maximizați eficiența de lucru și eliminați derularea de scroll și comutarea ferestrelor.
* Testat în condiții identice. (100% vizualizare)

Display IPS

Display IPS

Monitorul LG IPS oferă consistență și mai puține schimbări în temperatura de culoare, oferă o impresie de culoare identică cu cea a imaginii originale. Vă puteți bucura de imagini de calitate și realiste, fără nici o schimbare de culoare, indiferent dacă sunteți în picioare sau culcat. Acestă caracteristică vă permite să vă bucurați, în confort, de orice conținut, cum ar fi filme de acțiune, navigarea pe web și jocuri RPG pentru o lungă perioadă de timp.

Flicker Safe

Flicker Safe

Protejați-vă ochii de la licăriri obositoare și lumini albastre. Noul sistem Flicker Safe LG este întotdeauna pornit, pentru a reduce nivelul acestora la aproape de zero. În plus, puteți activa Reader Mode pentru a minimiza luminile albastre nocive cu o simpla atingere a unei taste predefinite. Petreceți cât timp de lucru, jocuri, sau vizionarea de filme doriţi fără a împovăra ochii. Utilizați tastele convenabile și ușor de folosit, pentru mai multă satisfacție.

Reader Mode

Reader Mode

Reducerea luminii albastre pentru a proteja ochii este realizată cu funcția “Reader Mode”, ce oferă condițiile optime pentru lectură. Prin simpla atingere a unui buton, puteți citi confortabil pe monitor pentru cât timp doriți.

Joystick

Joystick

Joystick-ul este o armonie între controlul meniului și sensibilitatea analogă. Prin controlul distractiv al unui joystick convențional, tehnologia si design-ul modern controlul se face simplu, cu o atingere plăcută. Mai mult, interfața intuitivă fără suprapuneri, este mai ușor de înțeles și simplifică selectarea de meniuri.

Cumpara Monitor IPS 25 LG 25UM55 UltraWide Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor IPS 25 LG 25UM55 UltraWide Full HD 25um55-p
Display Contrast: 1000:1
Rezolutie optima: 2560 x 1080
Tip display: LED-Backlit
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 25 inch (63.5 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Interfata: 1 x DisplayPort
2 x HDMI
1 x Audio (Out)
Conectivitate: DisplayPort,HDMI,Audio
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: sRGB
HDCP
Altele: Raport lungime/lăţime: 21:9
Bază detaşabilă
ÃŽnclinare
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 609 x 188.4 x 383 mm
Greutate (Kg): cu suport: 4.1 kg.
Putere consumata (W): 31W
Alimentare: Adaptor/100 – 240 V

Nota: Fotografia produsului Monitor IPS 25 LG 25UM55 UltraWide Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.