Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN Full HD.

imagine Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN Full HD. 278c4qhsn/00_resigilatAcest produs este resigilat.

Ambiglow intensifică divertismentul cu un halou de lumină

Ambiglow adaugă o nouă dimensiune experienţei dvs. de vizualizare. Tehnologia inovatoare cu Ambiglow extinde ecranul creând un halou de lumină pe peretele care îl înconjoară din partea din spate a monitorului. Procesorul său rapid analizează conţinutul imaginii primite şi adaptează permanent culoarea şi luminozitatea luminii emise pentru a se potrivi cu imaginea. Opţiunile prietenoase cu utilizatorul vă permit să reglaţi ambianţa după bunul plac şi vă ajută să reduceţi oboseala. Special conceput pentru vizionarea de filme, sport sau pentru jocurile 2D şi 3D, Philips Ambiglow vă oferă o experienţă de vizionare unică şi captivantă.

Ambiglow
Tehnologie AH-IPS

Tehnologia LED AH-IPS LED oferă imagini uimitoare în culori vii

Acest ecran de ultimă generaţie de la Philips utilizează panouri cu tehnologia avansată AH-IPS care utilizează o structură îmbunătăţită pentru o reproducere superioară a culorii, timp de răspuns şi consum de energie comparabile cu alte panouri cu unghi amplu. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile AH-IPS oferă cea mai mică valoare de fluctuaţii Gamma şi de aceea sunt în măsură să afişeze culori consecvente chiar şi la 178/178 de grade şi în modul pivot. Cu performanţe remarcabile, este adecvat în mod special pentru aplicaţii care necesită în permanenţă acurateţea culorilor şi luminozitate consecventă, precum retuşarea fotografiilor, aplicaţiile grafice şi navigarea pe web.

Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afişaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaţie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaţi un singur ecran mare.

Ramă extrem de îngustă
Compatibil HDMI

HDMI asigură conectivitatea digitală universală

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiţie), semnale digitale video şi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video.

SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

SmartImage
SmartKolor

SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

SmartKolor este o tehnologie sofisticată de extindere a culorii care este capabilă să îmbunătăţească gama vizuală de culori a afişajului. Mărind nivelul de amplificare RGB al afişajului, această caracteristică vă permite să aveţi imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii şi clipuri video remarcabile.

SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

SmartTxt este un algoritm sofisticat care îmbunătăţeşte citirea unei aplicaţii pe bază de text precum documente PDF şi cărţi electronice care necesită în general mai multă concentrare. Caracteristica SmartTxt creşte contrastul şi claritatea cu strat de limitare a conţinutului text pentru o lizibilitate superioară. Optimizarea lizibilităţii este efectuată prin reglarea gradaţiei de griuri a afişajului, odată cu balansul de alb, luminozitatea şi contrastul.

SmartTxt

Iluminarea Smart Bias de 6500 K asigură o experienţă de vizionare optimă

Modul de iluminare Smart Bias vă permite să vă bucuraţi de o calitate optimă a imaginii şi confort de vizionare. Într-o cameră întunecată, ochii dvs. se dilată şi se contractă o dată cu imaginile în permanentă schimbare, lucru care poate duce la dezvoltarea sindromului privitului la calculator. Lumina Smart Bias creează un halou fin de lumină statică de 6500 k pe peretele din jurul monitorului. Special conceput pentru persoanele care petrec timp îndelungat în faţa monitorului, nu numai că reduce oboseala şi disconfortul ochilor, dar elimină şi reflexiile şi distorsiunile provenite de la lumina din cameră îmbunătăţind rata de contrast şi detaliile de imagine şi păstrând percepţia corectă a culorilor

Cumpara Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN Full HD. ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN Full HD. 278c4qhsn/00_resigilat
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: W-LED-Backlit
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.311 x 0.311 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Conectivitate Interfata: Intrare semnal: VGA (Analog), HDMI x 3
Intrare/ieÅŸire audio: IeÅŸire audio HDMI
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8/7/Vista
Conectivitate: D Sub/VGA,HDMI,Audio
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Funcţii Ambiglow: Control variabil al luminozităţii cu pornire automată, lumină Smart Bias
Caracteristici superioare imagine: SmartImage
OSD: Română, Franceză, Germană, Italiană
Portugheză, Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SASO
SEMKO, TCO 5.2, TUV/ISO9241-307, UL/cUL, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Blocare Kensington
ÃŽnclinare: -5/20 grad
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport (mm): 623 x 471 x 197 mm
fără suport (mm): 623 x 376 x 44 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 5,44 kg
fără suport (kg): 5,00 kg
Putere consumata (W): Mod pornit: 28,2W (nominal) (metodă de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0,4 W
Mod Oprit: 0,3 W
Alimentare: 100-240V AC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Philips 278C4QHSN Full HD. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.