Monitor LCD 19 Acer V193HQVBb

imagine Monitor LCD 19 Acer V193HQVBb ac_et.xv3he.b06

V Series

Uimitoarele monitoare Acer Seria V oferă imagini vibrante şi un standard de vizualizare confortabilă pentru utilizare prelungită. Latimea sa cinematografică si rezoluţia Full HD, precum şi raportul de contrast superior prezintă imagini detaliate pentru un multitasking prolific. Mai mult decat atat, acest produs prezintă caracteristici tehnologice de economisire a energiei pentru conservarea costurilor si a resurselor.

Design solid si sofisticat

Ecranul panoramic al monitoarelor din Seria V este pus in evidenta cu o rama eleganta, gri închis, asortata cu un stand negru robust pentru a forma un design funcÅ£ional stilat. În plus, butoanele inteligent pozitionate permit întreÅ£inerea uÅŸoară ÅŸi folosirea intuitiva.
 

Imagini realiste

Grafica prinde viaţă pe monitoarele din Seria V, datorită unei rate de contrast foarte mare ÅŸi a aplicatiei Acer Adaptive Contrast Management. Timpul de răspuns rapid prezintă imagini în miÅŸcare rapidă fără distorsiuni. Mai mult, doua difuzoare incorporate (opÅ£ional) emit un sunet clar, în timp ce interfata DVI vă conectează la cele mai recente dispozitive video digitale de inalta definitie.

 

Economie de energie

Seria V se mândreÅŸte cu un consum de energie extrem de redus în modul de aÅŸteptare, împreună cu certificarea ENERGY STAR®. În plus, foloseste tehnologie de iluminare LED fără mercur ceea ce ajuta la consum cu până la 68% mai puÅ£in. Acest monitor a trecut, de asemenea, o serie de teste de calitate ÅŸi fiabilitate pentru a garanta performanta solida in timp.

Caracteristici tehnice Monitor LCD 19 Acer V193HQVBb ac_et.xv3he.b06
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 505 x 371 x 145 mm
Greutate (Kg): 2.8 Kg
Putere consumata (W): 21.2 W
Display Contrast: 10000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LCD
Diagonala: 19 inch (48.26cm)
Intensitate luminoasa 200 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 90 / 50
Rezolutie optima: 1366×768
Reproducere culori (milioane): 16.7
Imagine Semnal intrare: VGA
Facilitati Tuner TV: nu
Standarde: MPR II
Energy Star
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 496 mm x 380 mm x 114 mm
Greutate (Kg): 3.40 kg
Putere consumata (W): 20.10 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.