Monitor LCD 23 Acer G235Hbd Full HD

imagine Monitor LCD 23 Acer G235Hbd Full HD ac_et.vg5he.004G Series

Acer Seria G afişează elemente garfice si efecte vizuale de inalta definitie super clar iar ecranul lat conduce catre o experienta cinematografică. Designul strălucitor şi funcţionalitatea simplificata aduc marea valoare a acestui monitor!

Designul impresionant

Rama neagra, sic, a bazei are un design inspirat ce aduce un look elegant, care este foarte atractiv si potrivit atat prin asortarea cu un PC desktop cat si ca al doilea monitor langa un notebook.

Ecran superb

RezoluÅ£ia superioară, timpul de răspuns rapid si rata de contrast ridicata ofera detalii extra-fine ÅŸi miÅŸcare lină pentru divertismentul preferat. Raportul de aspect 16:9 ajuta la redarea perfecta a filmelor ÅŸi conÅ£inutului HDTV. Mai mult decat atat, doua difuzoare incorporate oferă un sunet frumos care însoÅ£este grafica minunata!

Usurinta in utilizare

Doar apăsaÅ£i tasta meniului principal ÅŸi monitoarele din seria G caută în mod automat semnale pe toată paleta de conectori, VGA, DVI ÅŸi porturile HDMI®. O apăsare a tastei Empowering lansează interfaÅ£a Acer eColor Management pe ecran pentru configurare culoare si alte elemente, totul pentru a crea o experienţă de vizionare personalizată.

Caracteristici tehnice Monitor LCD 23 Acer G235Hbd Full HD ac_et.vg5he.004
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 544.5 x 390.8 x 221.8 mm
Greutate (Kg): 4.15 Kg
Putere consumata (W): 24.9 W
Display Contrast: 80000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LCD
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 300cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 176/176
Dimensiune punct (mm): 0,265 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Rata orizontala de refresh (KHz): 54 – 83 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): 49 – 75 Hz
Imagine Semnal intrare: VGA
DVI
Conectivitate Conectivitate: VGA
DVI
Facilitati Tuner TV: nu
Panou frontal: Wide
Standarde: TUV-GS
CE
MPR
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 553 x 410 x 188
Greutate (Kg): 4.9 Kg
Putere consumata (W): 31.7 W

One thought on “Monitor LCD 23 Acer G235Hbd Full HD”

  1. Monitorul e OK (bun as spune), ZERO pixeli morti, are vreo 3 presetari  la meniul OSD pentru fotografie (devine f luminos, prea luminos!), pt. video si aplicatii normale (asa cum l-am lasat si noi). Are si setari manuale, dar a venit calibrat din fabrica si nu a necesitat modificari la contrast sau culori… Pentru un monitor pe care-l gasiti in alta parte cu preturi intre 600 si 700 de ron pretul este foarte bun, noi il folosim pentru grafica web (Photoshop, Flash). Mi se pare mai bun, la chestiile la care-l folosim, decat un monitor Led ieftin! 
    Plusuri: raportul calitate pret, consumul, marimea, luminozitatea, unghiul de vizibilitate foarte bun pt. un monitor din clasa lui (175/175), contrastul, si…chiar culorile. 
    Minusuri: este lucios, prea lucios, glossy, nu are port HDMI iar meniul OSD este format din multe butoane (5!) asezate, intr-un mod cu totul stupid&neergonomic, dedesubt, undeva aproape de coltul din dreapta jos, al monitorului.
    De ce l-am luat? Pentru ca la banii astia nu am gasit alt LCD mai bun, iar review-urile pe care le-am citit pe net ii dadeau o nota destul de buna (pozitive erau cam 4.7 din 5). Eu i-as da nota 8,5 din 10! 
    Si inca ceva: pe manualul lui scrie doar Acer G235H, la fel si pe situl producatorului!

Leave a Reply

Your email address will not be published.