Monitor LED 21.5 Dell E2220H Full HD Negru

imagine 0 Monitor LED 21.5 Dell E2220H Full HD Negru e2220h

 
All the essentials, and then some
Toate elementele esențiale, și apoi unele

Maximizează-ți spațiul de lucru: un profil subțire1 și o gestionare îmbunătățită a cablurilor creează o amprentă mai mică, împrumutându-se unui birou curat, neîngrădit.

Vizualizări îmbunătățite: Rezoluția Full HD este ideală pentru sarcinile de zi cu zi, în timp ce ComfortView este pregătit pentru perioade extinse de vizualizare. Reduce până la 60% din emisiile nocive de lumină albastră.2

Conexiuni versatile: monitoarele noastre din seria E se potrivesc cu sisteme moștenite și fără moștenire, cu opțiuni de conectivitate convenabile, precum porturile VGA și DP. Spațiul dvs. de lucru va fi complet personalizat în funcție de nevoile dvs.

Se adaptează nevoilor dvs.: faceți spațiul de lucru propriu cu suporturi și suporturi compatibile cu VESA.

 
Improved Dell Display Manager

Manager Dell Display îmbunătățit

Productiv la toate nivelurile: funcția de aranjare simplă a Managerului de afișare Dell (DDM) vă permite să vă planificați rapid și să vizualizați aplicațiile una lângă alta pe unul sau mai multe ecrane conectate pentru eficiența multitasking. Și cu DDM îmbunătățit, veți obține și mai multe machete presetate.
 
Tranziții transparente: funcția de restaurare automată amintește locul unde l-ați lăsat, astfel încât aplicațiile vor reveni la locul unde le-ați lăsat, chiar și după ce ați fost deconectat.

Cheia comodității: tastele de comandă rapidă vă pot economisi și mai mult timp, permițându-vă să configurați cu ușurință setările de gestionare a afișajului, astfel încât să puteți lucra mai repede.

Mai multe modalități de gestionare: rapoartele de gestionare a activelor permit managerilor IT să capteze și să urmărească rapid informațiile de monitorizare, precum și să configureze mai multe monitoare simultan printr-o singură configurare.

 
Eco-friendly inside and out
Ecologic și interior și exterior

Verde garantat: Conform celor mai recente standarde Energy Star®, monitoarele Seriei E îndeplinesc cerințele stricte de eficiență energetică în modurile de repaus, pornit și oprit. De asemenea, sunt certificate TCO.

Reducerea energiei: economisiți energie cu PowerNap, o caracteristică care se întunecă sau îi pune monitorul în somn atunci când nu este utilizat.

Eliminarea curată: compostarea sau reciclarea ambalajului este ușoară, deoarece este fabricată cu cel puțin 25% din carton reciclat.3

 
Ports & Slots

Opțiuni de conectare

Porturi și sloturi:
1. Port de alimentare | 2. Port DP 1.2 | 3. Port VGA

 
Pacea sufletească, garantată

Produsele noastre sunt proiectate cu grijă și precizie, astfel încât vă garantăm sprijin și liniște sufletească.

 
 
 
A brand you can rely on

Un brand pe care te poți baza

În calitate de companie nr. 1 de monitorizare la nivel mondial4, ne mândrim cu angajamentul nostru nestăpânit de calitate și maximă satisfacție a clienților.

Advanced Exchange Service

Serviciu de schimb avansat

Monitorul dvs. este dotat cu un serviciu de schimb avansat de 3 ani5, astfel încât, în cazul în care o înlocuire devine necesară, vă va fi livrată în ziua lucrătoare următoare în timpul garanției dvs. hardware de 3 ani6. Faceți upgrade la asistență tehnică specializată 24×7 cu opțiunea Dell ProSupport.

Reliable and responsible

De încredere și responsabil

Proiectat având în vedere mediul înconjurător, acest monitor îndeplinește cele mai recente standarde de reglementare și de mediu, cum ar fi China Energy Label (CEL), DEEE, Standarde ErP (EuP) și Coreea E-Standby.

 

Cumpara Monitor LED 21.5 Dell E2220H Full HD Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 21.5 Dell E2220H Full HD Negru e2220h
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 160 / 170 grade
Dimensiune punct (mm): 0.248 mm
Contrast: Tipic: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 Milioane
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,1 x DisplayPort
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Altele: Negru,Inclinare -5 / +21 °
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Lungime 171 mm Latime 512.2 mm Inaltime 399.3 mm
Greutate (Kg): 3.51 Kg
Putere consumata (W): 14 W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 21.5 Dell E2220H Full HD Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 21.5 Dell E2220H Full HD Negru e2220himagine 2 Monitor LED 21.5 Dell E2220H Full HD Negru e2220himagine 3 Monitor LED 21.5 Dell E2220H Full HD Negru e2220h

One thought on “Monitor LED 21.5 Dell E2220H Full HD Negru”

Leave a Reply

Your email address will not be published.