Monitor LED 27 Dell P2720D WQHD

imagine 0 Monitor LED 27 Dell P2720D WQHD p2720d

Vedeți mai multe astfel încât să puteți face și mai multe

Extindeți-vă spațiul de lucru pentru productivitate: acest vast ecran cu diagonala de 27 ”cu rezoluție QHD 2560 X 1440 oferă mai multe imobiliare pe ecran decât FHD.

Eficiență energetică ridicată, cu imagini mai clare și mai clare: cu un PPI mai mare decât FHD, acest monitor compatibil Energy Star produce detalii mai clare, mai clare și este mai eficient decât modelele neconforme.

Experimentați vizualizări perfecte: lucrați cu o vedere neîntreruptă pe mai multe ecrane. Și, când utilizați două monitoare împreună, vă puteți crește productivitatea cu până la 21% i.

 

See more so you can do even more

Optimize and Organize with Dell Display Manager


Optimizați și organizați cu Dell Display Manager

Productiv la toate nivelurile: Easy Arrange vă permite să modelați cu ușurință mai multe aplicații pe unul sau mai multe ecrane cu 38 de partiții de ferestre prestabilite și posibilitatea de a personaliza până la cinci ferestre, oferindu-vă abilități de multitasking îmbunătățite.
 
Tranziții transparente: funcția de restaurare automată amintește locul unde l-ați lăsat, astfel încât aplicațiile vor reveni la locul unde le-ați lăsat, chiar și după ce ați fost deconectat.

Mai multe modalități de gestionare: rapoartele de gestionare a activelor permit managerilor IT să capteze și să urmărească rapid informațiile de monitorizare, precum și să configureze mai multe monitoare simultan printr-o singură configurare.

Cheia comodității: tastele de comandă rapidă vă pot economisi și mai mult timp, permițându-vă să configurați cu ușurință setările de gestionare a afișajului, astfel încât să puteți lucra mai repede.

 

 
 
Caracteristicile pentru a sprijini productivitatea

Flexibilitate pentru confortul întregii zile: cu capacitatea de a înclina, de a roti, de a roti și de a regla înălțimea monitorului pentru a se potrivi nevoilor dvs., puteți sta confortabil toată ziua.

Mai mult ecran. Mai puțin spațiu pentru birou: Baza mică ocupă mai puțin spațiu ajutând la curățarea biroului.

Ușor pentru ochi: optimizați confortul ochilor cu un ecran fără licărire și ComfortView, o caracteristică care reduce până la 60% din emisiile de lumină albastră dăunătoare.

Bucurați-vă de vedere: experimentați vizualizări practic perfecte, cu culori consistente, pe un unghi larg de vizualizare de 178 ° / 178 °, cu tehnologia IPS (Switching In-Plane Switching).

Confort personalizabil: adaptați spațiul de lucru la nevoile dvs. specifice cu suporturi și suporturi compatibile cu VESA. Pur și simplu fixați-vă monitorul în loc, folosind sloturile cu eliberare rapidă din spatele panoului de monitorizare pentru o instalare rapidă și ușoară.

 

Gândire verde pentru astăzi și mâine

Standarde de mediu: Aceste monitoare îndeplinesc cele mai recente standarde de reglementare și de mediu, cum ar fi ENERGY STAR®, EPEAT® înregistrate acolo unde este cazul, Display RoHS, Certificat TCO.

Ambalaje eco-conștiente: Pentru a reduce impactul asupra mediului, promovăm eliminarea responsabilă a ambalajelor noastre prin reciclare. Mai mult decât atât, materialul pe bază de hârtie din majoritatea ambalajelor monitorului este fabricat din cel puțin 75% carton reciclat, iar din 2016, este fără Styrofoami.

Conservarea energiei: economisiți energie atunci când monitorul dvs. nu este utilizat cu PowerNapi, o caracteristică care se întunecă sau vă lasă monitorul să doarmă când nu este utilizat.

Materiale plastice reciclate: Ne reducem impactul asupra mediului cu peste 75% din monitoarele noastre selectate care conțin cel puțin 25% materiale reciclate post-consumator prin programele de reciclare cu buclă închisă ale Dell.

 

Green thinking for today and tomorrow

Connectivity Options


Opțiuni de conectare

Porturi și sloturi
1. Conector de alimentare | 2. slot pentru blocarea securității | 3. Funcție blocare stand | 4. Port HDMI 1.4 | 5. DisplayPort 1.2 | 6. Port USB 3.0 în amonte | 7. Porturi USB 2.0 în aval (x2 – spate) | 8. Porturi USB 3.0 în aval (partea x2 – partea)

Cabluri incluse
1. Cablu de alimentare | 2. Cablu DP (DP – DP) | 3. Cablu USB 3.0 în amonte

 


Pacea sufletească, garantată

Produsele noastre sunt proiectate cu grijă și precizie, astfel încât vă garantăm sprijin și liniște sufletească.

A brand you can rely on

 

Un brand pe care te poți baza


Monitoarele Dell sunt # 1 la nivel mondial, timp de șase ani consecutivi, șase ani consecutivi (2013 – 2019) i. Ne mândrim cu angajamentul nostru neclintit de calitate și satisfacția maximă a clienților noștri.

 

Premium Monitor Exchange

 

Exchange Monitor Premium

Schimbul de monitorizare Dell Premium permite o înlocuire a panoului gratuită în timpul perioadei de garanție a hardware-ului limitat, chiar dacă se găsește un singur pixel luminos.

 

Advanced Exchange Service

 

Serviciu de schimb avansat

Monitorul dvs. este dotat cu un serviciu de schimb avansat de 3 ani, astfel încât, în cazul în care o înlocuire devine necesară, vă va fi livrată în ziua lucrătoare următoare în timpul garanției dvs. hardware de 3 ani.

 

 
De încredere și responsabil

Conceput cu mediul înconjurător, acest monitor compatibil Energy Star 8.0 respectă cele mai recente standarde de reglementare și de mediu, cum ar fi conformitatea RoHS, China Energy Label (CEL), DEEE, ErP (EuP) și Coreea E-Standby.

Cumpara Monitor LED 27 Dell P2720D WQHD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Dell P2720D WQHD p2720d
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Lungime 185 mm Latime 567.7 mm Inaltime 382.9 mm 512.9 mm
Greutate (Kg): 6.4 Kg
Display Rezolutie optima: 2560 x 1440
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 8
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178 grade
Dimensiune punct (mm): 0.233 mm
Contrast: Tipic: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI,1 x DisplayPort,5 x USB 3.0
Facilitati Tuner TV: nu
Montare pe perete 100 x 100 mm VESA
Altele Putere consumata (W): 24.5 W (normal)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Dell P2720D WQHD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 Dell P2720D WQHD p2720d

One thought on “Monitor LED 27 Dell P2720D WQHD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.