Monitor LED 21.5 Samsung S22C450B Full HD

imagine Monitor LED 21.5 Samsung S22C450B Full HD ls22c45kbs/en

Îmbunătăţiţi munca dvs. cu ajutorul designului HAS

Îmbunătăţiţi munca dvs. cu ajutorul designului HAS

Găsiţi experienţa de vizionare perfectă cu ajutorul suportului cu înălţime reglabilă de la Samsung (HAS). Controalele simple permit utilizatorului să personalizeze înălţimea şi unghiul monitorului pentru a fi exact la nivelul ochilor, sporind astfel productivitatea la lucru. Astfel utilizatorii pot beneficia de tot ceea ce este mai bun.

Menţineţi spaţiul de lucru la fel de eficient ca şi monitorul

Menţineţi spaţiul de lucru la fel de eficient ca şi monitorul

Dacă aveţi nevoie de un monitor care utilizează în mod eficient spaţiul biroului, monitorul Samsung LED Business SC650/SC450 reprezintă alegerea perfectă. De la mutarea fizică a monitorului până la mânerul de transport pentru o instalare rapidă, SC650/SC450 este pregătit pentru a furniza un spaţiu de lucru eficient şi curat. Optimizarea spaţiului biroului este realizată acum cu uşurinţă datorită monitorului Samsung LED Business SC650/SC450.

Ajutaţi compania cu o tehnologie care reduce costurile

Ajutaţi compania cu o tehnologie care reduce costurile

Minimizaţi costurile muncii dvs. cu ajutorul noii funcţii DPMS 0,1 W*. Aceasta vă asigură că monitorul dvs. Samsung Business (SC650/SC450/SC200) consumă maximum 0,1 waţi în modul standby. Acest consum uluitor de redus este benefic atât financiar, cât şi pentru mediu, şi este pur şi simplu de neegalat pentru competitori. * Pentru intrare analogică * Această funcţie nu este disponibilă pentru modelele DP (DisplayPort)

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast

Mega DCR oferă experienţei dvs. de vizionare noi niveluri ale calităţii culorii şi imagini atât de realiste, încât par vii. Raportul de contrast uimitor Mega DCR afişează întunecimea absolută a nuanţelor de negru, precum şi cele mai strălucitoare nuanţe ale albului pur şi ale celorlalte culori. Veţi remarca imaginea clară, având limpezimea cristalului. Este asemenea unei explozii de culori, care face ca celelalte ecrane să pară şterse în comparaţie cu acesta. Bucuraţi-vă de conţinutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Experimentaţi un design minimalist şi un efect maxim.

Experimentaţi un design minimalist şi un efect maxim.

Maximizaţi experienţa cu monitorul dvs. cu ajutorul unei rame subţiri şi elegante. Datorită grosimii mici a ramei, atenţia utilizatorilor este mai puţin distrasă când privesc monitorul şi, prin urmare, pot beneficia de un nivel crescut de concentrare. Spaţiul suplimentar al ecranului uşurează configurarea ca staţie de lucru cu două monitoare, ceea ce sporeşte productivitatea muncii. Dar pentru cei care doresc numai să aibă un monitor cu aspect superb, rama subţire adaugă o notă de eleganţă oricărui birou.

Maximizaţi-vă spaţiul cu ajutorul montării simple pe perete

Maximizaţi-vă spaţiul cu ajutorul montării simple pe perete

Oferiţi monitorului dvs. cea mai bună poziţionare posibilă cu sistemul de montare pe perete VESA. Este uşor de montat şi instalat, comod, sigur, compatibil şi se potriveşte perfect cu monitorul dvs. Veţi avea întotdeauna un unghi de vizionare minunat şi, de asemenea, veţi obţine maximul din spaţiul dvs. datorită designului subţire.

Pivot

Pivot

Modificaţi perspectiva monitorului utilizând funcţia inovatoare Pivot de la Samsung Aceasta vă permite să rotiţi ecranul cu până la 90 de grade, pentru a corespunde exact necesităţilor dvs. de vizionare.

Rotire

Rotire

Funcţia Rotire de la Samsung vă asigură că monitorul poate fi reglat din nou rapid şi simplu, ceea ce este extrem de util când lucraţi într-un grup.

Înclinare

Înclinare

Setaţi monitorul la unghiul perfect prin funcţionalitatea Înclinare de la Samsung. Astfel, sunteţi sigur că monitorul va oferi mereu cea mai confortabilă experienţă.

Material plastic reciclabil

Material plastic reciclabil

Monitorul Samsung Business (SC650/SC450) s-a alăturat mişcării ecologiste prin utilizarea unor materiale plastice reciclabile în timpul procesului de fabricaţie.

Certificare ecologică – afişaj certificat TCO

Certificare ecologică – afişaj certificat TCO

Întrunind cerinţele stricte de mediu ale standardului pentru afişaje TCO, monitoarele Samsung reprezintă producţia şi designul responsabil de ultimă generaţie, asigurând atât sănătatea utilizatorilor, cât şi pe cea a planetei.

Certificare ecologică - EPEAT

Certificare ecologică – EPEAT

Faceţi upgrade la versiunea ecologică a monitorului Samsung LED Business, care este furnizat cu noul certificat ecologic de la EPEAT. Datorită consumului redus prin controlarea alimentării prin software, acest monitor prietenos cu mediul este perfect pentru activitatea dvs.

Certificare ecologică – Energy Star

Certificare ecologică – Energy Star

Minimizaţi costurile cu monitorul Samsung LED Business, care a fost acreditat cu clasificarea Energy Star. Având un consum redus de energie, acest monitor este benefic pentru companie şi pentru mediu.

Cumpara Monitor LED 21.5 Samsung S22C450B Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 21.5 Samsung S22C450B Full HD ls22c45kbs/en
Display Contrast: Raport contrast Mega DCR ∞
Static 1000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170° / 160°
Dimensiune punct (mm): 0.24825 (H) x 0.24825 (V) mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Imagine Semnal intrare: Analog
Conectivitate Conectivitate: 1 x D Sub
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: MagicTune
MultiScreen
MagicRotation
Eco Saving
Samsung MagicAngle
Samsung MagicBright 3
Temporizator de oprire
Key Repeat Time acceptate
Accesorii incluse: Manual electronic
CD instalare
Ghid de configurare rapidă incluse
Altele: Windows Certification
Tip suport HAS: rază de acţiune (100 mm)
Rază de înclinare: între -3° şi +25°
Pivot: între -1 şi +95
Rază de rotaţie: între -45° şi +45°
Montare pe perete 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu picior:
MAX: 504.3 x 425.35 x 210 mm
MIN: 504.3 x 325.35 x 210 mm
fără picior:
504.3 x 301.9 x 55.45 mm
Greutate (Kg): cu picior: 4.5 kg.
fără picior: 3.05 kg.
Putere consumata (W): 24W (tipic)
Alimentare: 100 – 240 V, (50 / 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 21.5 Samsung S22C450B Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.