Monitor LED 22 Philips 227E3LPHSU Open Box

imagine Monitor LED 22 Philips 227E3LPHSU Open Box 227e3lphsu_desigilatProdus desigilat!!!

Tehnologie cu LED-uri

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă È™i constantă mai  rapid, economisind durata de pornire.  LED- urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare È™i scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al   luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Compatibil HDMI
 
Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiÅ£ie), semnale digitale video È™i audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V È™i camere video.

Difuzoare încorporate

O pereche de boxe stereo integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, superioară, posterioară etc., în funcÅ£ie de model È™i design.

SmartImage Lite

SmartImage Lite este o combinaÅ£ie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÈ™at pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage Lite îmbunătăţeÈ™te dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor È™i clipurile video, pentru performante de afiÈ™are de excepÅ£ie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.

16:9 Full HD

Acest ecran LCD Full HD are o rezoluÅ£ie  panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea  mai ridicată rezoluÅ£ie care poate fi obÅ£inută din surse HD, pentru o calitate ireproÈ™abilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD È™i Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului È™i o rezoluÅ£ie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaÅ£ii, cu luminozitate mare È™i contrast optim.

Raport SmartContrast 20000000:1

Vă doriÅ£i ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast È™i cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată   cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÈ™te contrastul cu un nivel superior de negru È™i randarea exactă a umbrelor È™i a culorilor întunecate.  Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt È™i culori vibrante.

Comenzi tactile

Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului  sa regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Philips 227E3LPHSU Open Box 227e3lphsu_desigilat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 546,4 x 185,4 x 365 mm
Greutate (Kg): 3,44 kg
Putere consumata (W): 25 W
Display Contrast: 1000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160 grade
Dimensiune punct (mm): 0,248 x 0,248 mm
Rezolutie optima: 1366×768
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 -75 Hz
Imagine Semnal intrare: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), HDMI
Conectivitate Interfata: D-SUB, HDMI
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7
Conectivitate: DVI-D , VGA 15-pin D-sub, HDMI
HDMI audio out
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: SmartImage lite,
Intrare, 4:3/ Lăţime,
Meniu,
Activare/Dezactivare
OSD: Da
Standarde: Reglementări și standarde: SMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, UL/ cUL, Certificat TCO, PSB, SASO, WEEE
Altele: Blocare Kensington
Culoare: Negru / Nuanţă albastră
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Produs cu suport : 534 x 408 x 216 mm
Produs fără suport: 534 x 336 x 41 mm
Greutate (Kg): Produs cu suport: 3,68 kg
Produs fără suport: 3,46 kg
Putere consumata (W): 18,5 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.