Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Black

imagine Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Black ls22c300hs/en_gresit21,5 SAMSUNG LED S22C300H, Wide, 1920×1080, 5 ms, 1000:1 Mega DCR, 250cd/mp, 170/160, VGA, HDMI, Negru

Fiabil, performant ÅŸi cu un preÅ£ convenabil. AlegeÅ£i monitorul de care aveÅ£i nevoie. Modelele seriei Samsung LED 3 au un design elegant, care le permite să se integreze perfect în orice mediu. ExperimentaÅ£i culoarea veritabilă cu Mega DCR ÅŸi obÅ£ineÅ£i o calitate mai bună datorită funcÅ£iei extraordinare de îmbunătăţire a imaginii.

Controlaţi consumul, reduceţi consumul de electricitate
 

Caracteristica Eco Saving simplifică economisirea de energie. Luminozitatea monitorului LED Samsung se reglează în funcÅ£ie de câtă energie doriÅ£i să economisiÅ£i. Datorită celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% ÅŸi Economisire energie oprită), puteÅ£i într-adevăr să ajustaÅ£i utilizarea monitorului astfel încât să satisfacă necesităţile dvs. personale. Samsung s-a angajat să economisească energia pentru a vă ajuta atât pe dvs., cât ÅŸi mediul. Economisind până la 50% din consumul de energie, veÅ£i modifica semnificativ amprenta dvs. ecologică. EconomisiÅ£i energie fără efort ÅŸi preluaÅ£i controlul cu Eco Saving.

 

Stil ÅŸi funcÅ£ionalitate într-un singur design
 

Monitorul LED Samsung Seria 3 vine cu un design elegant care include un aspect foarte lucios. Datorită stilului minimal, fără ornamente, oferă esenÅ£ialul, păstrându-ÅŸi totodată eleganÅ£a. Structura unică de pivotare economiseÅŸte spaÅ£iul, conferindu-i totodată o frumuseÅ£e structurală. Cu acest monitor elegant puteÅ£i să realizaÅ£i tot ceea ce aveÅ£i de făcut.

 

ÎmbunătăţiÅ£i vizionarea cu un nivel mai înalt de calitate a imaginii
 

Magic Upscale îmbunătăţeÅŸte calitatea imaginii până la un nivel atât de înalt, încât veÅ£i privi numai imagini excelente. BucuraÅ£i-vă de vizionare la o calitate superioară, indiferent de calitatea imaginii originale. Magic Upscale împiedică degradarea imaginii la scalare ÅŸi oferă numai culori ÅŸi imagini pure ÅŸi luminoase. De asemenea, imaginile de pe monitor au un aspect mai clar ÅŸi mai precis decât cele de pe un notebook. BucuraÅ£i-vă de strălucirea monitorului LED Samsung Seria 3.

 

Experimentaţi culoarea veritabilă cu Mega DCR
 

Mega DCR adaugă experienÅ£ei dvs. de vizionare noi niveluri de calitate a imaginii ÅŸi culorii, precum ÅŸi imagini extrem de realiste. Raportul de contrast Mega DCR dezvăluie întunecimea absolută a nuanÅ£elor de negru, precum ÅŸi cele mai strălucitoare nuanÅ£e ale albului pur ÅŸi ale celorlalte culori. VeÅ£i observa o creÅŸtere substanÅ£ială a nivelului de contrast ÅŸi o claritate sporită a imaginii. Este asemeni unei explozii de culori, care face celelalte ecrane să pară ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta. BucuraÅ£i-vă de conÅ£inutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Certificare ecologică – EPEAT

Faceţi upgrade la versiunea ecologică a monitorului Samsung LED Business, care este furnizat cu certificatul ecologic de la EPEAT. Datorită consumului redus prin controlul software al alimentării, acest monitor prietenos cu mediul este perfect pentru activitatea dvs.

Monitor compatibil cu Windows 8

Faceţi upgrade la monitorul LED Samsung Seria 7 cu o compatibilitate de 100% cu Windows 8. Acest monitor LED Samsung a primit un logo de certificare de la Windows 8 pentru acceptarea interfeţei Metro.

Certificare ecologică – Energy Star

MinimizaÅ£i costurile cu monitorul Samsung LED Business, care a fost acreditat cu clasificarea Energy Star. Având un consum redus de energie, acest monitor este benefic pentru companie ÅŸi pentru mediu.

Cumpara Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Black ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Black ls22c300hs/en_gresit
Display Contrast: Raport contrast Mega DCR ∞ (Static 1000:1)
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED backlit
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI,1 x DVI D
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Modul Picture-in-Picture acceptat
Certificare clasă energetică / Certificare de mediu
Samsung MagicAngle
Samsung MagicBright3
MagicTune
Accesorii incluse: Cablu VGA
Cablu alimentare
Ghid de configurare rapidă
Manual pe CD incluse
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Dimensiune (cu suport) 51 x 39.8 x 19.5 cm (L x Î x A)
Dimensiune (fără suport) 51 x 31.9 x 5.3 cm (L x Î x A)
Greutate (Kg): Greutate (cu suport) 2.89
Greutate aparat (fără suport) 2.59
Putere consumata (W): Consum de energie 25 (maxim)
Consum de energie 0,3 (DPMS)
Consum de energie 0,3 (in standby)
Alimentare: Alimentare electrică 220 – 240 V c.a. 50 / 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 22 Samsung S22C300H Full HD Black are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.