Monitor Led 22 Viewsonic VX2257-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms

imagine 0 Monitor Led 22 Viewsonic VX2257-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms vx2257-mhd

ViewSonic® VX2257-mhd este un monitor de 22 “(21,5” vizibil) Full HD de performanță, construit pentru jocuri și divertisment. Echipat cu tehnologia VESA Adaptive Sync, capabilitățile ratei de reîmprospătare a acestui monitor pot elimina practic ruperea ecranului și stuttering pentru jocul fluid în timpul scenelor de acțiune rapide. Un timp de răspuns ultra-rapid de 1 ms și un mod de întârziere de intrare scăzută oferă, de asemenea, o performanță netedă a ecranului, fără a se estompeze sau nu. Pentru o marjă competitivă de joc, o tastă Hot Game Mode optimizează gameplay-ul pentru FPS, RTS și MOBA. În plus, o funcție de stabilizare neagră vă ajută să vizați dușmanii ascunzând în întuneric, permițând în același timp monitorului să mențină culori strălucitor de bogate și contrast pentru o scufundare totală. Opțiunile flexibile de conectivitate, cum ar fi DisplayPort, HDMI și VGA vă permit să vă conectați la placa grafică dedicată și la consolă de jocuri. VX2257-mhd dispune de toate avantajele necesare pentru a domina toate quest-urile de jocuri și de divertisment.
 
 
Timp de răspuns extrem de rapid

Cu un timp de răspuns ultra-rapid de 1 ms, acest monitor oferă imagini netede, fără șireturi, neclarități sau spargere. Pentru toate secvențele de acțiune rapidă, veți fi bucuroși că monitorul dvs. reacționează la fel de repede ca și dvs.

Tehnologia AMD FreeSync ™

Folosind conectivitatea VESA Adaptive-Sync, acest monitor este echipat cu tehnologia AMD FreeSync ™, care sincronizează perfect ieșirea de cadre între placa grafică și monitor. Această rată de reîmprospătare dinamică elimină în mod eficient ruperea imaginii, bâlbâială și jerkiness pentru un joc neted.


Low Input Lag

Cu o latență redusă a semnalului, acest monitor vă oferă avantajul final de joc. Pentru cea mai rapidă comunicare între placa grafică și afișajul dvs., un reductor de procese încorporat în monitor reduce consumul de latență la ieșire. Lipsa de intrare scăzută vă va permite să reacționați în timp real împotriva oricărui concurent pentru o victorie de fiecare dată.

Stabilizare neagră pentru vizibilitate maximă

Funcția de stabilizare Black oferă o vizibilitate sporită și detalii prin strălucirea scenelor întunecate. Predă concurența cu vizibilitate sporită, chiar și în cele mai întunecate scene ale unui joc video.

 

Modul de joc Hotkey și setările personalizate de utilizator

O tastă rapidă a modurilor de joc deschide setările FPS 1, FPS 2, RTS și MOBA pre-calibrate, care oferă cea mai bună combinație de culori și tehnologie pentru scenariile specifice de jocuri. În plus, trei setări personalizabile “GAMER” oferă preferințe individuale de utilizator pentru anumite jocuri.

 

Conectivitate versatilă

Intrările DisplayPort, HDMI și VGA vă oferă libertatea și flexibilitatea de a vă conecta la placa grafică dedicată și la consola de jocuri.

Difuzoare duale integrate

Proiectat cu difuzoare duale integrate, acest monitor combină performanțele incredibile ale ecranului cu sunetul stereo pentru o experiență multimedia imersivă

Îmbunătățirea confortului vizualizării

Uneori, jocurile pot fi un maraton. Cu tehnologia Flicker-Free și un filtru de lumină albastră, acest monitor vă ajută să eliminați ocularul care vine cu perioade de vizionare extinse – ceea ce înseamnă că puteți depăși și elimina oponenții dvs., la fel cum ochii lor încep să le eșueze.

Cumpara Monitor Led 22 Viewsonic VX2257-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor Led 22 Viewsonic VX2257-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms vx2257-mhd
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 713.4 x 501.2 x 239.7
Greutate (Kg): 8.6
Putere consumata (W): <36W
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 degrees / 160 degrees
Contrast: 1000:1,Dinamic: 80.000.000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,1 x HDMI,1 x DisplayPort,1 x Audio Out,1x Jack 3.5 mm
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Support AMD FreeSync,Black stabilization,User customized game mode,Game mode hot key,Flicker Free,Low EMI
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand : 511.4mm (W) x 394.4mm (H) x 229.7mm (D),Fara stand : 511.4mm (W) x 327.1mm (H) x 45.5mm (D)
Greutate (Kg): 4.85kg
Putere consumata (W): 21W

Nota: Fotografia produsului Monitor Led 22 Viewsonic VX2257-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor Led 22 Viewsonic VX2257-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms vx2257-mhdimagine 2 Monitor Led 22 Viewsonic VX2257-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms vx2257-mhdimagine 3 Monitor Led 22 Viewsonic VX2257-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms vx2257-mhd

One thought on “Monitor Led 22 Viewsonic VX2257-MHD Full HD FreeSync Boxe 1ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *