Monitor LED 23 Philips 239C4QHWAB Full HD

imagine Monitor LED 23 Philips 239C4QHWAB Full HD 239c4qhwab/00

Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

AfiÅŸajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizualizare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afiÅŸajului – chiar ÅŸi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afiÅŸajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme ÅŸi pentru navigarea pe Web, dar ÅŸi pentru aplicaÅ£ii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateÅ£e a culorilor ÅŸi luminozitate uniformă în orice moment.

Tehnologie IPS
SmartImage

SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran ÅŸi vă oferă o performanţă de afiÅŸare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaÅ£i diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaÅ£iei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage îmbunătăţeÅŸte dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor ÅŸi clipurilor video, pentru performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie. OpÅ£iunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

SmartTxt este un algoritm sofisticat care îmbunătăţeÅŸte citirea unei aplicaÅ£ii pe bază de text precum documente PDF ÅŸi cărÅ£i electronice care necesită în general mai multă concentrare. Caracteristica SmartTxt creÅŸte contrastul ÅŸi claritatea cu strat de limitare a conÅ£inutului text pentru o lizibilitate superioară. Optimizarea lizibilităţii este efectuată prin reglarea gradaÅ£iei de griuri a afiÅŸajului, odată cu balansul de alb, luminozitatea ÅŸi contrastul.

SmartTxt
SmartKolor

SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

SmartKolor este o tehnologie sofisticată de extindere a culorii care este capabilă să îmbunătăţească gama vizuală de culori a afiÅŸajului. Mărind nivelul de amplificare RGB al afiÅŸajului, această caracteristică vă permite să aveÅ£i imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii ÅŸi clipuri video remarcabile.

Vizionaţi fără fir conţinut Full HD cu Miracast

Cu tehnologia Miracast puteÅ£i partaja fără fir conÅ£inutul dumneavoastră de pe majoritatea dispozitivelor cu Android® pe monitorul dvs. Philips la calitate video Full HD ÅŸi audio de 5.1 canale.

Tehnologia Miracast
Tehnologie MHL

Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile ÅŸi a altor dispozitive portabile la afiÅŸaje cu înaltă definiÅ£ie. Un cablu opÅ£ional MHL vă permite să vă conectaÅ£i dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afiÅŸaj mare Philips MHL ÅŸi să vă vizionaÅ£i videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteÅ£i bucura de jocurile mobile, fotografii ÅŸi alte aplicaÅ£ii pe ecranul său mare, dar puteÅ£i să vă încărcaÅ£i simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.

SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

Vă doriÅ£i ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast ÅŸi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÅŸte contrastul cu un nivel superior de negru ÅŸi randarea exactă a umbrelor ÅŸi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt ÅŸi culori vibrante.

Raport SmartContrast 20000000:1
Design elegant, ultrasubţire

Design elegant, ultrasubţire pentru aspect modern

Noua gamă de monitoare Philips utilizează cea mai recentă generaÅ£ie de LED-uri ultrasubÅ£iri, permiÅ£ând, prin urmare, design-uri mult mai subÅ£iri decât pentru generaÅ£ia anterioară. Aspectul subÅ£ire conferă un aspect plăcut monitoarelor ÅŸi permite economisirea spaÅ£iului pe birou!!

Cumpara Monitor LED 23 Philips 239C4QHWAB Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Philips 239C4QHWAB Full HD 239c4qhwab/00
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.265 x 0.265 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Conectivitate Interfata: MHL-HDMI (digital, HDCP)
VGA (Analog)
IeÅŸire audio HDMI
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB
Windows 7, Windows 8
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Caracteristici superioare imagine: SmartImage
OSD: Portugheză braziliană, Cehă, Olandeză, Română, Finlandeză
Franceză, Germană, Greacă, Maghiară, Italiană
Japonia, Coreeană, Poloneză, Portugheză, Rusă
Chineză simplificată, Spaniolă, Suedeză, Chineză tradiţională, Turcă,
Ucraineană
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SASO
SEMKO, TUV/ISO9241-307, WEEE, UL/cUL
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Difuzoare încorporate: 3W x 2
Stand:
ÃŽnclinare: -3/+15 grad
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport (mm): 550 x 421 x 194 mm
fără suport (mm): 550 x 339 x 34 mm
Greutate (Kg): cu suport: 4.15 kg.
Putere consumata (W): Mod pornit: 20,34 W (nominal) (conform metodei de testare EnergyStar 6.0)
Mod Standby: 0.5 W (nominal)
Mod Oprit: 0.3 W (nominal)
Alimentare: Externă, 100 – 240V AC, 50 – 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23 Philips 239C4QHWAB Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *