Monitor LED 23 Samsung S23B550V Full HD HDMI.

imagine Monitor LED 23 Samsung S23B550V Full HD HDMI. s23b550_resigilatAcest produs este resigilat
LED 23 Wide, 1920×1080, D-sub, 2xHDMI, 2ms(G2G), MegaDCR, 250cd/mp, 170º/160º, MHL (Mobile High-Definition Link), contine cablu MHL

S23B550V

• Îmbunătăţiţi vizionarea de la dispozitivul mobil la monitor
• Soluţia audio-video totală cu difuzoarele integrate
• Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi
• Îmbogăţiţi-vă experienţa cu diverse intrări

Îmbunătăţiţi vizionarea de la dispozitivul mobil la monitor
Bucuraţi-vă de conţinutul de pe dispozitivele mobile pe un ecran mai mare, cu ajutorul tehnologiei Mobile High-Definition Link (MHL). Acum puteţi experimenta divertismentul în luxul oferit de un monitor în modul ecran complet şi de vizualizarea de înaltă calitate. MHL vă permite să urmăriţi videoclipuri şi alte tipuri de conţinut din mers, pentru ca apoi să conectaţi simplu dispozitivul mobil la monitor cu ajutorul cablului corespunzător inclus la pachet. Terminaţi vizionarea conţinutului mobil la o uluitoare calitate Full HD, indiferent unde vă aflaţi. Dispozitivul mobil se va încărca pe timpul conectării, iar dvs. vă veţi bucura de divertisment nelimitat. MHL combină portabilitatea dispozitivelor mobile cu confortul căminului, pentru o vizionare Full HD optimizată.
Soluţia audio-video totală cu difuzoarele integrate
Datorită difuzorului stereo Samsung integrat, nu mai aveţi nevoie de difuzoare externe, scumpe şi incomode, pentru a vă bucura de un sunet extraordinar. Acest monitor este o soluţie completă audio-video, cu un difuzor pe 2 canale de 5 Waţi care furnizează un sunet stereo de înaltă calitate, pentru a vă oferi tot ce este necesar pentru o experienţă multimedia îmbunătăţită, mai bogată. Vă veţi bucura de filmele şi muzica favorită cu mult mai mult decât dacă aţi fi fost la cinematograf sau în sala de concert, datorită excelentului sistem audio de la Samsung. Experimentaţi confortul total şi obţineţi maximul din spaţiul de acasă sau de la birou cu ajutorul sistemului economic cu difuzor integrat.
Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi

Cum vă place să urmăriţi filmele? Vă place să staţi întins pe canapea? Să staţi pe scaunul favorit? Să gătiţi sau să faceţi gimnastică? Indiferent dacă staţi în picioare, aşezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenţiei şi că dvs. staţi tot timpul comod. Acest lucru înseamnă că, mulţumită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veţi privi monitorul Samsung, vă veţi bucura de o experienţă vizuală completă şi de o claritate excepţională a imaginilor. Începeţi să vizionaţi filmele preferate şi conţinutul multimedia bucurându-vă de un confort total şi fără restricţii, mulţumită funcţiei Magic Angle.

Îmbogăţiţi-vă experienţa cu diverse intrări

De ce să nu aduceţi la viaţă ceva mai mult decât filmele favorite? Monitorul Samsung LED HDMI, cu gama sa largă de intrări, asigură că totul este uşor de realizat, de la jocuri la conversaţiile online cu prietenii. Datorită diverselor intrări, cum ar fi DP, HDMI şi DVI, monitorul asigură compatibilitate mai mare şi poate gestiona orice conţinut.

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast

Experimentaţi niveluri noi şi uimitoare de culoare, strălucire şi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Monitorul SB550 oferă imagini atât de realiste, încât va transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului Mega DCR ∞ (Static 1000:1), cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SB550 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate şi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. Veţi remarca imediat imaginea de claritatea cristalului şi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par şterse în comparaţie cu acesta. Duceţi plăcerea vizionării la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio şi bucuraţi-vă de conţinutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Cumpara Monitor LED 23 Samsung S23B550V Full HD HDMI. ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung S23B550V Full HD HDMI. s23b550_resigilat
Display Contrast: Mega DCR (Static 3000:1)
Timp de raspuns: 2gtg
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Conectivitate Conectivitate: HDMI x 2
D-Sub x 1
Audio In/Out x 1
Speaker x 1
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: 5W x 2
Functii: Eco Saving, Multi Screen S/W
Samsung MagicAngle
Samsung MagicBright3, Samsung MagicColor
Off Timer, MagicTune, Customized Key, Image Size
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 553.2 x 410.15 x 195 mm
Fara stand: 553.2 x 336.2 x 56.3 mm
Greutate (Kg): 2.95 kg.
Putere consumata (W): 40W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23 Samsung S23B550V Full HD HDMI. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monitor LED 23 Samsung S23B550V Full HD HDMI

imagine Monitor LED 23 Samsung S23B550V Full HD HDMI s23b550LED 23 Wide, 1920×1080, D-sub, 2xHDMI, 2ms(G2G), MegaDCR, 250cd/mp, 170º/160º, MHL (Mobile High-Definition Link), contine cablu MHL

S23B550V

• ÎmbunătăţiÅ£i vizionarea de la dispozitivul mobil la monitor
• SoluÅ£ia audio-video totală cu difuzoarele integrate
• PercepeÅ£i imaginile aÅŸa cum doriÅ£i cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi
• ÎmbogăţiÅ£i-vă experienÅ£a cu diverse intrări

ÎmbunătăţiÅ£i vizionarea de la dispozitivul mobil la monitor
BucuraÅ£i-vă de conÅ£inutul de pe dispozitivele mobile pe un ecran mai mare, cu ajutorul tehnologiei Mobile High-Definition Link (MHL). Acum puteÅ£i experimenta divertismentul în luxul oferit de un monitor în modul ecran complet ÅŸi de vizualizarea de înaltă calitate. MHL vă permite să urmăriÅ£i videoclipuri ÅŸi alte tipuri de conÅ£inut din mers, pentru ca apoi să conectaÅ£i simplu dispozitivul mobil la monitor cu ajutorul cablului corespunzător inclus la pachet. TerminaÅ£i vizionarea conÅ£inutului mobil la o uluitoare calitate Full HD, indiferent unde vă aflaÅ£i. Dispozitivul mobil se va încărca pe timpul conectării, iar dvs. vă veÅ£i bucura de divertisment nelimitat. MHL combină portabilitatea dispozitivelor mobile cu confortul căminului, pentru o vizionare Full HD optimizată.
Soluţia audio-video totală cu difuzoarele integrate
Datorită difuzorului stereo Samsung integrat, nu mai aveÅ£i nevoie de difuzoare externe, scumpe ÅŸi incomode, pentru a vă bucura de un sunet extraordinar. Acest monitor este o soluÅ£ie completă audio-video, cu un difuzor pe 2 canale de 5 WaÅ£i care furnizează un sunet stereo de înaltă calitate, pentru a vă oferi tot ce este necesar pentru o experienţă multimedia îmbunătăţită, mai bogată. Vă veÅ£i bucura de filmele ÅŸi muzica favorită cu mult mai mult decât dacă aÅ£i fi fost la cinematograf sau în sala de concert, datorită excelentului sistem audio de la Samsung. ExperimentaÅ£i confortul total ÅŸi obÅ£ineÅ£i maximul din spaÅ£iul de acasă sau de la birou cu ajutorul sistemului economic cu difuzor integrat.
Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi

Cum vă place să urmăriÅ£i filmele? Vă place să staÅ£i întins pe canapea? Să staÅ£i pe scaunul favorit? Să gătiÅ£i sau să faceÅ£i gimnastică? Indiferent dacă staÅ£i în picioare, aÅŸezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenÅ£iei ÅŸi că dvs. staÅ£i tot timpul comod. Acest lucru înseamnă că, mulÅ£umită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veÅ£i privi monitorul Samsung, vă veÅ£i bucura de o experienţă vizuală completă ÅŸi de o claritate excepÅ£ională a imaginilor. ÎncepeÅ£i să vizionaÅ£i filmele preferate ÅŸi conÅ£inutul multimedia bucurându-vă de un confort total ÅŸi fără restricÅ£ii, mulÅ£umită funcÅ£iei Magic Angle.

ÎmbogăţiÅ£i-vă experienÅ£a cu diverse intrări

De ce să nu aduceÅ£i la viaţă ceva mai mult decât filmele favorite? Monitorul Samsung LED HDMI, cu gama sa largă de intrări, asigură că totul este uÅŸor de realizat, de la jocuri la conversaÅ£iile online cu prietenii. Datorită diverselor intrări, cum ar fi DP, HDMI ÅŸi DVI, monitorul asigură compatibilitate mai mare ÅŸi poate gestiona orice conÅ£inut.

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast

ExperimentaÅ£i niveluri noi ÅŸi uimitoare de culoare, strălucire ÅŸi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Monitorul SB550 oferă imagini atât de realiste, încât va transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului Mega DCR ∞ (Static 1000:1), cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SB550 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate ÅŸi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. VeÅ£i remarca imediat imaginea de claritatea cristalului ÅŸi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta. DuceÅ£i plăcerea vizionării la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio ÅŸi bucuraÅ£i-vă de conÅ£inutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

(more…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.