Monitor LED 23 Samsung T23A550 Full HD cu TV Tuner

imagine Monitor LED 23 Samsung T23A550 Full HD cu TV Tuner lt23a550ew/en23 LED 1920×1080 5ms 1mil:1 250cd/m2

  • Conectivitate – AllShare ÅŸi ConnectShare vă permit să vă bucuraÅ£i de un centru multimedia de ultimă generaÅ£ie
  • Monitor HDTV – În sfârÅŸit, tot conÅ£inutul de pe HDTV, AV ÅŸi PC se regăseÅŸte pe un monitor Samsung HDTV
  • Calitatea imaginii – O remarcabilă profunzime 3D iese în evidenţă cu o vibrantă calitate a imaginii.

Pentru o experienţă de utilizare a monitorului cu adevărat vastă, unde aproape orice este posibil, monitorul Samsung HDTV TA550 este o componentă tehnologică absolut necesară. Cu tot conÅ£inutul multimedia pe un singur ecran, monitorul HDTV Samsung TA550 atinge noi niveluri de divertisment ÅŸi comunicare ÅŸi vă va schimba, cu siguranţă, modul de viaţă. Acesta dispune de o conectivitate îmbunătăţită, oferită de ConnectShare, deci partajarea
conÅ£inutului este mai simplă ca până acum. Cu o claritate avansată a imaginii, cu tehnologia Magic Angle Vertical ÅŸi cu un design sofisticat, transparent,
culorile excepÅ£ionale, claritatea ÅŸi nivelul global de detalii al monitorului TA550 îi vor impresiona chiar ÅŸi pe cei mai atenÅ£i utilizatori.

Conectaţi-vă şi urmăriţi conţinutul cu ConnectShare
Dacă sunteÅ£i nerăbdător să urmăriÅ£i conÅ£inutul digital, indiferent că este vorba despre filme, imagini sau muzică, nu vă pierdeÅ£i timpul ÅŸi utilizaÅ£i la maximum ConnectShare. Prin simpla conectare a dispozitivului de memorie, a hard diskului sau a dispozitivului USB la monitorul HDTV TA550 prin intermediul portului USB, ConnectShare permite vizualizarea conÅ£inutului fără a fi necesară pornirea PC-ului sau a laptopului. AveÅ£i posibilitatea să vă bucuraÅ£i de conÅ£inut ÅŸi este doar o modalitate prin care TA550 aduce comoditatea în viaÅ£a dvs.
Realizaţi mai multe cu suportul multiplu de intrare
Dacă vă place multitaskingul, atunci monitorul HDTV TA550 este partenerul dvs. perfect. Cu spaÅ£iu pentru până la 6 dispozitive, vă puteÅ£i simplifica munca fără a fi nevoit să manevraÅ£i diferite dispozitive. Este ca ÅŸi cum aÅ£i fi posesorul unui centru multimedia. Suportul pentru diferitele intrări include 2 intrări HDMI, o intrare compozită, pe componente ÅŸi o intrare USB. Aceasta înseamnă că dispozitivele, cum ar fi laptopurile, PC-urile, playerele DVD ÅŸi Blu-ray ÅŸi consolele de jocuri se pot conecta direct la monitorul HDTV. AÅŸadar, cu monitorul HDTV TA550 puteÅ£i lucra într-un mod mai inteligent ÅŸi mai eficient.
Multitaskingul este foarte uşor datorită tehnologiei PIP
BucuraÅ£i-vă de întregul potenÅ£ial al tehnologiei Picture-in-Picture cu ajutorul monitoarelor Samsung HDTV. Acestea satisfac necesităţile de ultimă oră ale utilizatorilor prin combinarea de conÅ£inut de la TV, PC ÅŸi dispozitive audio. ExcepÅ£ionala sa versatilitate permite o modalitate mult mai eficientă de lucru, dar ÅŸi un stil de viaţă mult mai confortabil. Multitaskingul cunoaÅŸte un nou nivel, unde lucrul la documente se poate combina foarte simplu cu vizionarea programelor TV. Deci, bucuraÅ£i-vă de libertatea de a urmări ceea ce doriÅ£i, atunci când doriÅ£i, cu ajutorul excepÅ£ionalelor caracteristici Picture-in-Picture de la Samsung.

Magic Angle Vertical asigură mereu perfecţiunea

Monitorul Samsung HDTV TA550 beneficiază de caracteristica Magic Angle Vertical, oferind astfel un ecran cu imagine perfectă, chiar ÅŸi atunci când nu este privit sub un unghi drept. Aceasta înseamnă că puteÅ£i privi monitorul stând jos, în picioare sau aÅŸezat pe canapea, având mereu o perspectivă excelentă. Datorită celor 20 de paÅŸi diferiÅ£i ai unghiului (10 în sus ÅŸi 10 în jos), aveÅ£i mereu o variantă potrivită poziÅ£iei în care staÅ£i. AÅŸadar, când priviÅ£i cu Magic Angle Vertical, care este specializat ÅŸi pentru HDTV, este ca ÅŸi cum staÅ£i întotdeauna în faÅ£a ecranului, chiar ÅŸi atunci când nu o faceÅ£i.

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast.
ExperimentaÅ£i niveluri noi ÅŸi uimitoare de culoare, strălucire ÅŸi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Monitorul Samsung HDTV TA550 oferă imagini atât de realiste, încât va transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul TA550 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate ÅŸi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. VeÅ£i remarca imediat imaginea de claritatea cristalului ÅŸi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta. DuceÅ£i plăcerea vizionării la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio ÅŸi bucuraÅ£i-vă de conÅ£inutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung T23A550 Full HD cu TV Tuner lt23a550ew/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 555.7 x 431.9 x 239.2mm Dimension with Stand
Greutate (Kg): 6.2kg
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Conectivitate Conectivitate: 2xHDMI
USB 2.0
Facilitati Tuner TV: da
Boxe integrate: 2x3W
Accesorii incluse: Telecomanda
Altele: PIP
Media Player

Leave a Reply

Your email address will not be published.