Monitor LED 23 Samsung T23A750 Full HD 3D cu TV Tuner

imagine Monitor LED 23 Samsung T23A750 Full HD 3D cu TV Tuner t23a750
Divertismentul 3D extrem este gata să se dezlănÅ£uie cu monitorul HDTV TA750 de la Samsung.Cu un design subÅ£ire ÅŸi linii drepte sofisticate, accente clare ÅŸi muchii înguste, monitorul TA750 vă învăluie ÅŸi mai adânc în fiecare scenă.Åži, prin eliminarea barierelor tradiÅ£ionale, monitorul TA750 oferă o platformă în care conÅ£inutul pentru HDTV, PC ÅŸi AV coexistă într-un singur ecran.De asemenea, monitorul TA750 mai integrează ÅŸi aplicaÅ£ii, cum ar fi Smart Hub, AllShare, ConnectShare, tehnologia Picture-In-Picture, Ultra Clear Panel ÅŸi caracteristica Photo Accuracy 100%, pentru a oferi o experienţă complet nouă.AdăugaÅ£i la acestea motorul HyperReal 3D ÅŸi Convertorul 3D ÅŸi obÅ£ineÅ£i o experienţă 3D extremă, cu posibilităţi nelimitate de conectivitate pe un singur monitor HDTV.

Transformaţi-vă biroul cu monitorul 3D HDTV.

O nouă experienţă 3D extremă, mai luminoasă ÅŸi mai reală este gata să vă schimbe modul în care priviÅ£i monitorul. Monitorul TA750 beneficiază de uimitorul motor HyperReal 3D ÅŸi de Convertorul 3D pentru a vă oferi o experienţă confortabilă ÅŸi antrenantă în acelaÅŸi timp.Fiecare aspect al monitorului este reglat fin pentru rezultate extraordinare, de la culoare ÅŸi contrast la efectele 3D.

Treceţi la nivelul următor cu motorul HyperReal 3D

Samsung a atins cel mai înalt standard al imaginilor 3D extreme, datorită motorului intuitiv HyperReal 3D. Este o tehnologie ce funcÅ£ionează asemenea creierului, care permite monitorului HDTV TA750 Samsung să controleze culoarea, contrastul, efectele 3D ÅŸi miÅŸcarea, oferind rezultate incredibile. Imaginile 3D Full HD sunt atât de reale ÅŸi de clare, încât veÅ£i avea o experienţă captivantă ÅŸi în acelaÅŸi timp confortabilă.

VedeÅ£i 2D într-o nouă dimensiune, cu un convertor 3D

Vizionarea imaginilor 2D în format 3D poate părea de domeniul fantasticului, însă cu Samsung, aceasta este o realitate extraordinară. Apăsând un buton, Convertorul 3D Samsung transformă programele sau filmele dvs. favorite de la TV, adăugându-le o adâncime 3D uimitoare. ConÅ£inutul dvs. preferat 2D va fi reinventat. Cu caracteristica de reglare vizuală 3D, puteÅ£i personaliza experienÅ£a dvs. 3D conform preferinÅ£elor individuale. Este un nivel nou al confortului vizual.

O experienţă vizuală 3D mai luminoasă, mai captivantă

Cu o luminozitate de 1,5 ori mai bună, experienÅ£a 3D extremă a monitorului TA750 este gata să vă înfăţiÅŸeze imagini uimitoare. Utilizând emiţătorul Samsung integrat ÅŸi ochelarii Active 3D imaginile apar mai vibrante ÅŸi mai luminoase. Altă caracteristică ce deosebeÅŸte monitorul HDTV TA750 de alte monitoare este iluminarea de fundal a panoului, care porneÅŸte numai când jaluzelele sunt trase.Astfel, experienÅ£a 3D este optimă ÅŸi se economiseÅŸte energie.

AllShare şi ConnectShare vă permit să vă bucuraţi de un centru multimedia de ultimă generaţie.

Centralizarea elementelor multimedia nu a fost niciodată mai simplă. Monitorul TA750 permite conexiuni prin AllShare, ConnectShare sau printr-una din multele conexiuni multimedia, cum ar fi HDMI sau USB.

Bucuraţi-vă de conectivitate nelimitată prin Samsung AllShare

ConectaÅ£i pur ÅŸi simplu cheia hardware Wi-Fi la monitorul HDTV TA750 ÅŸi însufleÅ£iÅ£i lumea multimedia wireless cu ajutorul tehnologiei încorporate AllShare Samsung. Aceasta vă permite să transmiteÅ£i wireless conÅ£inut de pe dispozitivele digitale pe monitor, fără a fi nevoie să instalaÅ£i un program. Dacă nu aveÅ£i o cheie hardware, nu este nicio problemă… utilizaÅ£i pur ÅŸi simplu reÅ£eaua cu fir. AÅŸadar, filmele, fotografiile ÅŸi fiÅŸierele muzicale pot fi transmise imediat ÅŸi cu efort minim, wireless pe monitor de pe dispozitivele dvs.

În sfârÅŸit, întregul conÅ£inut HDTV, AV ÅŸi PC pe un singur monitor Samsung.

Monitorul HDTV TA750 Samsung este un mod mai amplu în care puteÅ£i urmări emisiunile TV, puteÅ£i accesa conÅ£inutul online, puteÅ£i lucra pe PC prin intermediul funcÅ£iei Picture-In-Picture. Acesta uneÅŸte lumea divertismentului cu cea a comunicării, creând o experienţă perfect integrată. BucuraÅ£i-vă de numeroasele posibilităţi.

Amplificaţi imaginile 3D cu un sistem de sunet 3D.

RăsfăţaÅ£i-vă auzul cu sunetul surround superior ÅŸi real 3D de la Samsung. Dotat cu sunet cinema SRS HD, cu tehnologie Dolby Digital Plus Pulse ÅŸi DTS pentru compatibilitate sporită, monitorul TA750 furnizează în mod consecvent cea mai înaltă calitate audio către dispozitivele compatibile, cum ar fi difuzoarele externe. Prin intermediul sistemului SRS ÅŸi al difuzoarelor sale „invizibile”, vă puteÅ£i bucura de un sunet surround 3D real. Este potrivirea perfectă pentru imaginile 3D. Åži, prin intermediul sistemului de sunet cu difuzoare externe, vă puteÅ£i uimi cu adevărat simÅ£urile prin sunetele 3D care vă vor învălui.

Realizaţi imagini mai bogate, cu Ultra Clear Panel

Nu vă mulÅ£umiÅ£i cu o experienţă de vizionare stânjenită de reflecÅ£ii inutile ÅŸi cu un raport slab al contrastului. Datorită tehnologiei Ultra Clear Panel, monitorul HDTV TA750 oferă experienÅ£a perfectă de vizionare. Imaginile vibrante ÅŸi bogate sunt create prin capacitatea panoului de a evita reflecÅ£iile luminii externe, cum ar fi lumina soarelui, reducând astfel lucirea. Rezultatul este o calitate superbă a imaginii, mai clară ÅŸi cu un raport crescut al contrastului, cu tonuri mai profunde de negru ÅŸi culori mai luminoase.Este o experienţă vizuală dinamică pe care aÅ£i aÅŸteptat-o.


Magic Angle Vertical asigură mereu perfecţiunea

Monitorul Samsung HDTV TA750 beneficiază de caracteristica Magic Angle Vertical, oferind astfel un ecran cu imagine perfectă, chiar ÅŸi atunci când nu este privit direct din faţă. Aceasta înseamnă că puteÅ£i privi monitorul stând jos, în picioare sau aÅŸezat pe canapea, având mereu o perspectivă excelentă. Datorită celor 20 de paÅŸi diferiÅ£i ai unghiului (10 în sus ÅŸi 10 în jos), aveÅ£i mereu o variantă potrivită poziÅ£iei în care staÅ£i. AÅŸadar, când priviÅ£i cu Magic Angle Vertical, care este specializat ÅŸi pentru HDTV, este ca ÅŸi cum staÅ£i întotdeauna în faÅ£a ecranului, chiar ÅŸi atunci când nu o faceÅ£i.

Caracteristici tehnice Monitor LED 23 Samsung T23A750 Full HD 3D cu TV Tuner t23a750
Facilitati Tuner TV: da
Boxe integrate: 2x3W
Accesorii incluse: Telecomanda
Altele: PIP
Media Player
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Conectivitate Conectivitate: USB 2.0
2 x HDMI
Facilitati Tuner TV: da
Boxe integrate: 2x7W
OSD: 29 limbi
Accesorii incluse: Telecomanda
Ochelari 3D
Altele: PIP
Media Player
Conversie 2D-3D

Leave a Reply

Your email address will not be published.