Monitor LED 23.8 Philips 243S7EJMB00 Full HD IPS 5ms GTG

imagine 0 Monitor LED 23.8 Philips 243S7EJMB00 Full HD IPS 5ms GTG 243s7ejmb/00
Monitor Philips 243S7EJMB/00, 24inch, IPS, Full HD, HDMI/D-Sub/DP, Speakers

Caracteristici fiabile şi esenţiale

care asigură eficienţa activităţii sale

 • Tehnologia SoftBlue protejează ochii şi menţine culoarea

  Tehnologia cu LED SoftBlue utilizează o tehnologie inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare cu lungime de undă redusă, fără a afecta culorile sau imaginea afişată. Organizaţii de testare internaţionale, precum TUV Rheinland, atestă faptul că tehnologia cu LED SoftBlue reduce lumina albastră dăunătoare.

 • Tehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largi

  Tehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largi

  Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului – chiar şi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

 • Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • Afişaj cu margine îngustă pentru aspect optim

  Afişaj cu margine îngustă pentru aspect optim

  Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.

 • Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

 • SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

  Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

  Calitatea imaginii contează. Afişajele obişnuite oferă calitate, dar îţi doreşti mai mult. Acest afişaj are rezoluţie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori realiste care compun o imagine reală.

 • Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

 • Mod EasyRead pentru o experienţă similară cititului de pe hârtie

  Mod EasyRead pentru o experienţă similară cititului de pe hârtie
 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • SmartConnect cu conexiuni DisplayPort, HDMI şi VGA

  Dispunând de o multitudine de variante de conectivitate, aceste ecrane Philips vin echipate cu conexiuni multiple precum VGA, DisplayPort, conector universal HDMI, permiţându-ţi să te bucuri de conţinut video şi audio de înaltă rezoluţie, necomprimat. Conexiunile USB te asigură că beneficiezi de rate de transfer de date de mare viteză şi conectivitate globală în acelaşi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizezi, poţi fi sigur că acest ecran Philips este o investiţie care nu se va demoda prea curând!

Cumpara Monitor LED 23.8 Philips 243S7EJMB00 Full HD IPS 5ms GTG ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 23.8 Philips 243S7EJMB00 Full HD IPS 5ms GTG 243s7ejmb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 540 x 415 x 209,Fara stativ: 540 x 325 x 45
Greutate (Kg): Cu stativ: 3,50,Fara stativ: 3,10
Putere consumata (W): Mod pornit: 13,82 W (nominal?) (metod? de testare EnergyStar 7.0),Mod Standby: 0,5 W (nominal),Mod Oprit: 0,5 W (nominal)
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5 gtg
Diagonala: 23.8 inch (60.5cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0,275 x 0,275 mm
Contrast: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 76
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,1 x HDMI,1 x DisplayPort
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: SmartImage,Intrare,Volum, Meniu, Activare/Dezactivare
OSD: 21 limbi
Standarde: Sigl? CE, FCC, clasa B,SEMKO,cETLus, CU-EAC, Certificat TCO,EPA ,WEEE,UCRAINEAN?, ICES-003, TUV/ISO9241-307,PSB,CECP, Cert. TIV – lumin? albastr? redus?
Montare pe perete VESA 100 x 100
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 540 x 483 x 202,Fara stativ: 540 x 325 x 45
Greutate (Kg): Cu stativ: 5,1,Fara stativ: 3,2
Putere consumata (W): Mod ECO: 11 W (nominal?),Mod pornit: 14,6 W (nominal?) (metod? de testare EnergyStar 7.0),Mod Standby: < 0,5 W (nominal)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 23.8 Philips 243S7EJMB00 Full HD IPS 5ms GTG are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 23.8 Philips 243S7EJMB00 Full HD IPS 5ms GTG 243s7ejmb/00imagine 2 Monitor LED 23.8 Philips 243S7EJMB00 Full HD IPS 5ms GTG 243s7ejmb/00imagine 3 Monitor LED 23.8 Philips 243S7EJMB00 Full HD IPS 5ms GTG 243s7ejmb/00

One thought on “Monitor LED 23.8 Philips 243S7EJMB00 Full HD IPS 5ms GTG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.