Monitor LED 27 Philips 278E8QJAB00 Full HD 4ms GTG

imagine 0 Monitor LED 27 Philips 278E8QJAB00 Full HD 4ms GTG 278e8qjab/00
Monitor Philips 278E8QJAB/00 27, panel-VA; HDMI, DP, D-Sub; speakers

Ultracurbat, ultracolorat

 

 • Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă

  Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă

  Monitoarele desktop oferă o experienţă a utilizatorului personală, care se potriveşte foarte bine şi unui design curbat. Ecranul curbat oferă un efect de imersiune plăcut, însă subtil, care este concentrat asupra ta, poziţionat(ă) în centrul biroului.

 • Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

  Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

  Tehnologia Ultra Wide-Color asigură un spectru mai mare de culoare pentru o imagine mai luminoasă. Gama de culori mai largă Ultra Wide-Color produce nuanţe de verde cu aspect mai natural şi tonuri intense de roşu şi albastru. Adu la viaţă divertismentul media, imaginile şi chiar productivitatea şi culorile vii cu tehnologia Ultra Wide-Color.

 • Afişajul VA oferă imagini uimitoare datorită unghiului larg de vizionare

  Afişajul VA oferă imagini uimitoare datorită unghiului larg de vizionare

  Afişajul cu LED VA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care îţi oferă un raport de contrast static foarte înalt pentru imagini foarte vii şi luminoase. Pentru că aplicaţiile standard de birou sunt manevrate cu uşurinţă, este adecvat în mod special pentru fotografii, navigare pe web, filme, jocuri şi aplicaţii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor îţi oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, rezultând imagini foarte clare.

 • Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

  Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

  Calitatea imaginii contează. Afişajele obişnuite oferă calitate, dar îţi doreşti mai mult. Acest afişaj are rezoluţie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori realiste care compun o imagine reală.

 • Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

 • SmartContrast pentru detalii ale nivelului de negru intens

  SmartContrast pentru detalii ale nivelului de negru intens

  SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.

 • Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

  Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

  DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

 • Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • SmartImage Lite pentru setări de imagine uşor de optimizat

  SmartImage Lite este o combinaţie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage Lite îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurile video, pentru performante de afişare de excepţie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

Cumpara Monitor LED 27 Philips 278E8QJAB00 Full HD 4ms GTG ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips 278E8QJAB00 Full HD 4ms GTG 278e8qjab/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 613 x 466 x 189,Fara stativ: 613 x 374 x 41
Greutate (Kg): Cu stativ: 4,69 ,Fara stativ: 4,07
Putere consumata (W): Mod pornit: 22,93 W (nominal?) (metod? de testare EnergyStar 7.0),Mod Standby: 0,5 W (nominal),Mod Oprit: <0,3 W (nominal?)
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Tip Panel: VA
Timp de raspuns: 4 gtg
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0,311 x 0,311
Contrast: 3000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 54 – 84
Rata verticala de refresh (Hz): 49 – 75
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x VGA,1 x DisplayPort,1 x HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Activare/Dezactivare,Meniu, Volum,Intrare, SmartImage lite
OSD: 21 limbi
Standarde: Sigl? CE, FCC, clasa B, CU-EAC, TUV/ISO9241-307, VCCI,RCM,BSMI, cETLus,CEL,WEEE , CECP, TUV Ergo, TUV/GS
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 620 x 470 x 189,Fara stativ: 620 x 365 x 68
Greutate (Kg): Cu stativ: 4,80,Fara stativ: 4,57
Putere consumata (W): Mod pornit: <31,8 W (nominal?),Mod Standby: 0,5 W,Mod Oprit: 0,5 W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Philips 278E8QJAB00 Full HD 4ms GTG are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 Philips 278E8QJAB00 Full HD 4ms GTG 278e8qjab/00imagine 2 Monitor LED 27 Philips 278E8QJAB00 Full HD 4ms GTG 278e8qjab/00

2 thoughts on “Monitor LED 27 Philips 278E8QJAB00 Full HD 4ms GTG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.