Monitor LED 24 Philips 240S4LPSB

imagine Monitor LED 24 Philips 240S4LPSB 240s4lpsb/00

 • Tehnologia cu LED-uri asigură culori naturale

  Tehnologia cu LED-uri asigură culori naturale

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

 • PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor este un senzor pentru persoane integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului

 • Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • SmartControl pentru reglare de performanţă simplă

  SmartControl pentru reglare de performanţă simplă

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

 • SmartContrast redă detalii negre mai bogate îmbunătăţite

  SmartContrast redă detalii negre mai bogate îmbunătăţite

  SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.

 • Comenzi tactile moderne

  Comenzi tactile moderne

  Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului să regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern

 • TrueVision asigură imaginii de calitate de laborator

  TrueVision asigură imaginii de calitate de laborator

  TrueVision utilizează o tehnologie patentată Philips cu algoritmi avansaţi pentru testarea şi alinierea afişajului monitorului care oferă performanţe de afişare de excepţie. Phillips se asigură că monitoarele TrueVision ies din fabrică calibrate cu acest proces care vă oferă culori şi calitate a imaginii consecvente.

 • 25% material reciclat cu EPEAT Gold

  25% material reciclat cu EPEAT Gold

  Monitoarele Philips certificate EPEAT GOLD asigură protecţie pentru sănătatea oamenilor şi mediu şi sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, asigurând emisii reduse de gaze cu efect de seră care modifică climatul. Programul EPEAT ajută cumpărătorii să evalueze, compare şi selecteze monitoarele pe baza a 51 de criterii ecologice, acceptate de EPA SUA. Certificarea GOLD asigură faptul că cel puţin 30% din plasticul utilizat este răşină din produse reciclate, care asigură minimizarea utilizării materialelor toxice şi periculoase. EPEAT Gold este valabil numai în regiunile în care Philips îşi înregistrează produsul. Pentru starea înregistrării din ţara dvs., vizitaţi www.epeat.net.

 • Conţinut zero de mercur

  Conţinut zero de mercur

  Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii şi animalele. Acest lucru permite obţinerea unui afişaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Cumpara Monitor LED 24 Philips 240S4LPSB ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 Philips 240S4LPSB 240s4lpsb/00
Display Contrast: 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Rezolutie optima: 1920×1200
Tip display: LED
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170º (H) / 160º (V)
Dimensiune punct (mm): 0.270 x 0.270 mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 24 – 94 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 48 – 85 Hz
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Plug & Play: DDC/CI
Mac OS X
sRGB
Windows 8/7/Vista
Conectivitate: 1 x D Sub,1 x DVI D
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: SmartImage
Blocare Kensington
OSD: Română, Franceză, Germană, Italiană, Portugheză
Rusă, Chineză simplificată,Spaniolă
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SASO, SEMKO
TCO 6.0, TUV Ergo,TUV/GS, UL/cUL, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:10
ÃŽnclinare Stand: -5/20 grade
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 555 x 470 x 224 mm
fără suport: 555 x 388 x 65 mm
Greutate (Kg): cu suport: 4.85 kg.
fără suport: 3.95 kg.
Putere consumata (W): 19W
Alimentare: 100-240 V AC, 50-60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 Philips 240S4LPSB are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.