Monitor LED 24.1 BenQ PG2401PT

imagine Monitor LED 24.1 BenQ PG2401PT pg2401pt

Proces de "soft proofing" simplificat pentru a printa eficient şi precis conţinutul așa cum este afișat pe monitor.

"Color proofing-ul" nu trebuie să fie o sarcină anevoioasă. BenQ îÅŸi testează monitoarele folosind teste profesionale standardizate de culoare, utilizate în tipografii, pentru a determina cea mai exactă redarea a culorilor – inclusiv nuanÅ£ele cu o valoare Delta E scăzută. Monitoarele BenQ din seria PG se disting dintre monitoarele profesionale datorită acurateÅ£ei reproducerii nuanÅ£elor cu o valoare Delta E mai mică de 2.

Calitate industrială certificată

Monitoarele BenQ seria PG beneficiază de certificări internaÅ£ionale ISO precum GRABoL Grade #1 de IDEAlliance (G7), care îmbunătăţesc eficienÅ£a când vine vorba de design ÅŸi de proofing, asigurând totodată cele mai mici costuri de exploatare. BenQ PG este ideal pentru profesioniÅŸtii din domeniul tiparului.

Raport de calibrare industrială

Fiecare monitor BenQ PG este însoÅ£it de un raport detaliat rezultat al procesului de verificare al fiecărui monitor în parte. Raportul certifică performanÅ£a monitorului din punctul de vedere al uniformităţii iluminării, al valorilor Delta E ÅŸi a curbei de gamut. PuteÅ£i avea încredere în culori din momentul în care folosiÅ£i monitorul BenQ.

Redare excelentă a gamutui Adobe RGB şi CMYK

Monitoarele BenQ din seria PG redau 100% din gamutul CMYK ÅŸi 99% din gamutul Adobe RGB cu un panel IPS, asigurând cele mai veridice culori când vine vorba de roÅŸul trandafirilor, albastrul cerului sau verdele ierbii.

Extindeţi spectrul de culoare cu ecranul cu panel de 10 biţi

BucuraÅ£i-vă de cele mai line tranziÅ£ii de culoare ÅŸi de gradaÅ£ii naturale cu panelul cu 10 biÅ£i. Un panel cu 10 biÅ£i poate reproduce peste un miliard de culori – de 64 de ori mai multe culori decât un panou de 8 biÅ£i – garantând astfel treceri de culoare foarte line. Monitoarele seriei PG includ suport pentru procesarea pe 14 biÅ£i, asigurând o redare exactă a nuanÅ£elor de gri ÅŸi redând în mod natural umbrele, exact cum vor ieÅŸi la tipar. 


  10-bit Panel   Typical Panel  

Culori previzibile datorită LUT-ului 3D de 14 biţi

Datorită programabilului Look Up Table (LUT) 3D de 14 biÅ£i, monitoarele pot reda cel mai veridic mixaj de culori. LUT-ul 3D de 14 biÅ£i îmbunătăţeÅŸte acurateÅ£ea combinării culorilor, rezutatul fiind redarea impecabilă a culorilor ÅŸi a nuanÅ£elor de gri.

Veridicitate perfectă a culorilor până la ultimul pixel

Monitoarele BenQ seria PG au o valoare Delta E≤2 pentru a asigura acurateÅ£e maximă pentru orice proiect. Pe lângă faptul că oferă cea mai precisă redare a imaginii originale, Delta E≤2 asigură economie de timp ÅŸi bani prin redarea exactă a culorilor din prima, de fiecare dată.


  Monitoarele din seria BenQ PG   Monitor normal  

Calibrare hardware

Datorită calibratorului hardware care însoÅ£eÅŸte monitorul, puteÅ£i regla LUT-ul 3D folosind colorimetrul direct pe ecranul monitorului, pentru a obÅ£ine nuanÅ£e mai fine ÅŸi mai consistente. PăstraÅ£i imaginea originală, neafectată de setările grafice.

Uniformitatea luminozităţii

FuncÅ£ia de uniformizare a luminozităţii permite monitoarelor PG să afiÅŸeze o imagine consistentă pe întreaga suprafaţă. Prin echilibrarea luminozităţii ÅŸi cromaticii, funcÅ£ia de uniformizare a luminozităţii oferă o experienţă de vizualizare consistentă.


  Iluminare Inconsistentă   Iluminare Consistentă  

Software-ul Palette Master oferă amestecuri precise de culoare

Dezvoltat în colaborare cu X-rite, liderul mondial în tehnologia ÅŸi ÅŸtiinÅ£a culorii, Palette Master este o aplicaÅ£ie inclusă care poate valida calibrarea culorilor pe baza criteriilor G7/Fogra/Ugra, uÅŸurând folosirea standardelor de tipărire internaÅ£ionale. InterfaÅ£a uÅŸor de folosit ÅŸi multitudinea de parametri ajustabili fac deosebit de uÅŸoară crearea de profile personalizate pentru fiecare proiect.
*Suport colorimetru : X-rite i1 Pro / i1 Pro 2 / i1 Display
*Suport sistem de operare: Win XP 32 bit with Service Pack 3 / Win Vista 32 bit cu Service Pack 1 / Win 7 32/64 bit sau mai nou / Mac OS X 10.6.8 sau mai nou

Design ergonomic 

 Cu un suport robust È™i posibilități variate de ajustare, noile monitoare din seria PG echipate cu Ergo Base, sunt perfecte pentru orice configuraÅ£ie desktop. Ergonomia monitorului sporeÈ™te confortul È™i eficienÈ›a prin reducerea oboselii. Imaginile display-ului de tip On Screen se pot roti automat pentru utilizarea în format landscape sau portret.  


  Vizualizare Portrait sau Landscape pentru flexibilitate ÅŸi muncă mai uÅŸoară   Înainte -5° ÅŸi înapoi + 20° Ajustarea înclinăriii pentru eliminarea reflexiilor  

  ±45° Rotire pentru vizualizare rapidă între cei prezenÅ£i în birou   Ajustare pe înălÅ£ime cu 150mm, de la bază până la stand, pentru vizibilitate ÅŸi flexibilitate maximă  

Moduri presetate

Standard, Adobe RGB, sRGB, Illumin. A, D50, D65 È™i Eco fac mai uÈ™oară alegerea condiÈ›iilor de vizualizare pentru orice proiect. În Calibration Modes, utilizatorii pot salva rezultatele calibrării, economisind în acest mod timpul necesar navighării prin mai multe setări de calibrare. Setarea Custom Mode poate fi utilizată atunci când utilizatorul doreÈ™te rafinare pe culori specializate.

Conectivitate dinamică

O varietate mare de porturi de conectare permit utilizatorilor să schimbe cu uÈ™urință afiÅŸarea între mai multe dispozitive ataÈ™ate monitorului. Monitoarele din seria PG se pot conecta la un computer prin DVI-D, HDMI sau DisplayPort, în timp ce utilizatorii de sisteme Mac pot folosi Mini Display Port. Un port USB 3.0/card reader este de asemenea inclus, pentru transferul facil de fiÈ™iere.

Ramă pentru protecÅ£ia împotriva luminii ambiante

Rama protectoare nu permite luminii din mediul înconjurător să influenÅ£eze imaginea redată, prin crearea unei "copertine" în jurul monitorului. Reflexia È™i lumina exterioară sunt reduse pentru a asigura vizionarea culorilor corecte.

Cumpara Monitor LED 24.1 BenQ PG2401PT ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24.1 BenQ PG2401PT pg2401pt
Display Contrast: Contrast nativ (real): 1000:1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio): 20Milioane:1
Rezolutie optima: 1920×1200
Tip display: IPS
Timp de raspuns: 12
Diagonala: 24.1 inch (61.13cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0.270mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 100% CMYK și 99% Adobe RGB
DisplayPort, HDMI: 1.07 miliarde dintr-o paletă de 4.4 miliarde
Dvi, D-sub: 16.77 millioane dintr-o paletă de 4.4 miliarde
Temperatura culoare: 2800°K/3700°K/5000°K/5500°K/6500°K/7500°K/8200°K/9300°K
Custom Mode (increment by 100°K)
Conectivitate Interfata: D-Sub
DVI
HDMI
DP
mDP
headphone jack
USB 3.0 (2 x downstream, 1 x upstream)
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Compatibilitate Windows 7
Compatibilitate Windows 8
Mac OS Compatible
HDCP
OSD: 17 languages
Standarde: TCO 6.0
Altele: 14 bits 3D LUT
HW calibration
Delta E≤2 (avg)
G7 certification
Fogra certification
Brightness Uniformity
Card reader
ÃŽnclinare (jos/sus): -5~20
Pivot
Reglaj pe înălţime (mm):150 mm,
Format aspect: 16:10
Montare pe perete Dispozitiv de montare pe perete VESA: 100 x 100mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 542.6 x 555.4 x 254 mm (without hood)
cu dispozitivul de montare pe perete: 365.5 x 555.4 x 74.6 mm (without hood)
Greutate (Kg): 7 kg (without hood)
Putere consumata (W): 74.6W
Alimentare: 90 – 264 CA

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24.1 BenQ PG2401PT are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *