Monitor LED 32 BenQ BL3200PT

imagine Monitor LED 32 BenQ BL3200PT bl3200pt

Ecran mare cu rezoluÅ£ie înaltă

O rezoluÅ£ie de 2560×1440 WQHD ÅŸi spaÅ£iu suplimentar de lucru presupune derulări mai puÅ£ine pentru a mări sau micÅŸora imaginea. ÎncepeÅ£i să utilizaÅ£i acum monitorul BenQ CAD/CAM ÅŸi veÅ£i îmbunătăţi considerabil eficienÅ£a muncii dumneavoastră!
 

Modul CAD/CAM pentru proiectare precisă    

Modul unic CAD/CAM este special conceput să îmbunătăţească eficienÅ£a muncii ÅŸi să reducă oboseala ochilor pentru toÅ£i utilizatorii de CAD/CAM. Prin realizarea unui contrast mai mare al culorilor, fiecare linie afiÅŸată va fi mai uÈ™or de distins. Cu monitoarele BenQ CAD/CAM nu veÅ£i mai scăpa nicio linie în proiectele dumneavoastră.


  Standard   CAD/CAM Mode  

Animation Mode (Modul animaÅ£ie)  

Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai întunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul AnimaÅ£ie) care îmbunătăţeÅŸte luminozitatea în zonele întunecate fără să expună prea mult zonele luminate. Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul AnimaÅ£ie) asigură confortul ÅŸi libertatea pe care fiecare designer o va primi cu braÅ£ele deschise.

Monitor cu o gamă de culori superbe, unghi larg de vizualizare şi sRGB de 100%

Datorită tehnologiei avansate a ecranului de la BenQ, cu acoperire 100% sRGB, fiecare culoare este afiÅŸată cu cea mai fină precizie în fiecare detaliu ÅŸi din orice unghi de vizualizare posibil. ObÅ£ineÅ£i ÅŸi împărtăşiÅ£i o experienţă de vizionare profesională.

Rotire ecran şi partiţionare desktop cu Softul Display Pilot

FuncÅ£ia de Auto Pivotare detectează rotaÅ£ia monitorului ÅŸi roteÅŸte automat conÅ£inutul afiÅŸat. Toate feresterele vor fi egal împărÅ£ite ÅŸi afiÅŸate pe ecran când veÅ£i apăsa iconiÅ£a Desktop Partition (PartiÅ£ionare desktop), care vă permite să comparaÅ£i toate desenele doar printr-un simplu clic. În plus, puteÅ£i preseta moduri diferite de imagini pentru fiecare software utilizat frecvent. Display Pilot va comuta automat în modul dumneavoastră preferat de imagine în scenarii diferite ale utilizatorului.

Telecomanda OSD – Vizualizare instatanee a modificărilor

Dispozitivul unic de control andocat în standul fiecărui monitor BL3200PT  accesează de la distanţă meniul OSD. Cele trei taste presetate vă permit comutarea rapidă între: 1. Modul sRGB, 2. Modul CAD/CAM, 3. Modul Low Blue Light (Lumină albastră redusă), sau vă permite să alocaÅ£i propriile moduri de afiÅŸare asigurând flexibilitate absolută pentru utilizator.

Design ergonomic atractiv

De obicei, monitoarele cu ecran mare ocupă un spaÅ£iu considerabil pe suprafaÅ£a de lucru. BL 3200 este proiectat pentru a economisii cât mai mult spaÅ£iu de lucru posibil. Stuctura compactă a suportului permite ecranului să stea pe marginea biroului ÅŸi să mărească spaÅ£iul de lucru dar ÅŸi confortul dumneavoastră.
 

Porturi I/O pe laterală  

Porturile I/O de pe laterala ecranului vă ajută să afiÅŸaÅ£i mai uÅŸor tot conÅ£inutul de care aveÅ£i nevoie într-un singur loc. Cele două porturi USB 3.0 ÅŸi cititorul de card SD asigură transmisii super rapide de date.
 

Ramă îngustă pentru alărurarea a două monitoare  

Marginea îngustă face ca monitorul să arate mai bine ÅŸi mai mare. Într-o setare de tip multi-disply cu două sau mai multe monitoare, marginea îngustă vă ajută să vă lărgiÅ£i spaÅ£iul de lucru.

Monitor ergonomic – HAS

O gamă bogată de reglaje ale monitorului – înălÅ£ime, înclinare, pivotare, aplecare – vă creează un loc de lucru unic, ce se potriveÈ™te perfect înalÅ£imii ÅŸi obiceiurilor dumneavoastră de vizualizare,  cu o variaÅ£ie a înălÈ›imii de 150mm, între partea de jos a ecranului ÅŸi bază.


Non Flicker-free Monitor   Flicker-free Monitor

Flicker-free (Fără pâlpâiri) 

Tehnologia Flicker-free elimină pâlpâirile imaginii la toate nivelurile de luminozitate ÅŸi reduce eficient oboseala ochilor. Ecranele convenÅ£ionale LCD îÅŸi schimbă imaginile pe ecran de 200 de ori pe secundă. Este posibil ca ochii dumneavoastră să nu sesizeze fluctuaÅ£iile, însă le simt cu certitudine. ProtejaÅ£i-vă ochii de fluctuaÅ£ii trecând la un monitor CAD/CAM ÅŸi permiteÅ£i ochilor să depună mai puÅ£in efort în timp ce dumneavoastră lucraÅ£i la proiectele CAD/CAM.

Modul Low Blue Light (lumină albastră redusă)

Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezintă una dintre cauzele importante ale vătămării È™i oboselii ochilor, ale migrenelor ÅŸi ale tulburărilor de somn. Tehnologia unică Low Blue Light de la BenQ este realizată pentru a face faţă la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastră ÅŸi face posibilă petrecerea sănătoasa a timpului  în faÅ£a calculatorului. ComutaÅ£i pe unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD (Multimedia – reducere de 30%, Web-surfing (Navigare pe internet) – reducere de 50%, Office (Birou) – reducere de 60%, Reading (Citire) – reducere de 70%) ÅŸi răsplătiÅ£i-vă ochii fără a pierde din plăcerea vizuală.

Senzor pentru protecÅ£ia ochilor  

Nivelul luminii ambientale este detectat automat pentru a ajuta monitorul să regleze luminozitatea imaginii afiÅŸate pe parcursul zilei  pentru claritate optimizată ÅŸi vizualizare confortabilă.

• Ecranul monitorului se luminează automat în condiÅ£ii de iluminat puternic sau în condiÅ£ii de ambient cu lumină puternică.
• Ecranul monitorului se întunecă automat în condiÅ£ii de iluminat slab sau în condiÅ£ii de ambient cu lumină slabă.
FuncÅ£ia Smart Reminder (temporizator) vă  aduce aminte ca la intervale prestate de 20, 40, 60 sau 100 de minute să vă relaxaÅ£i ochii, ridicându-vă ochii din monitor.


  Ecranul monitorului se luminează automat în condiÅ£ii de iluminat puternic sau în condiÅ£ii de ambient cu lumină puternică.   Ecranul monitorului se întunecă automat în condiÅ£ii de iluminat slab sau în condiÅ£ii de ambient cu lumină slabă.

Cumpara Monitor LED 32 BenQ BL3200PT ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 32 BenQ BL3200PT bl3200pt
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 352.9 x 464.3 x 178.5
cu dispozitivul de montare pe perete: 273.4 x 464.3 x 40.0
Greutate (Kg): 2.3 kg.
Putere consumata (W): 17W
Alimentare: 90 – 264 CA
Display Contrast: Contrast nativ (real): 3000:1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio): 20Mil:1
Rezolutie optima: 2560 x 1440
Tip display: LED
Timp de raspuns: 4 gtg
Diagonala: 32 inch (81 cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0.276mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 1.07 Miliarde
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
user mode
Conectivitate Interfata: D-sub
DVI
DP1.2
HDMI
headphone jack
line in
Hub USB: USB 2.0 x 2
USB 3.0 x 2
mini USB x 1
(4 x downstream, 1 x upstream, mini USB for OSD controller)
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: CAD/CAM mode
Animation mode
Display Pilot
OSD controller
HDCP
Flicker-free Technology
Low Blue Light
Senseye 3
AMA (Advance Motion Accelerator)
Compatibilitate Vista Premium
Compatibilitate Windows 7,
Compatibilitate Windows 8
OSD: 17 languages
Accesorii incluse: Cablu de semnal: VGA, DVI, DP, HDMI, USB 3.0
Altele: Touch Pad
Securitate K Locker
Dynamic Power Saving (DPS)
Reglaj pe înălţime (mm): 150 mm
Pivot: 90°
ÃŽnclinare (jos/sus): -5 ~ 20
Pivotare (stânga/dreapta): 45 / 45
Difuzoare: 2 x 5W
Format aspect: 16:9
Montare pe perete Dispozitiv de montare pe perete VESA: 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): HIGH: 640.16 x 740.28 x 232.48 mm
LOW: 490.16 x 740.28 x 232.48 mm
cu dispozitivul de montare pe perete: 436.4 x 740.28 x 232.4 mm
Greutate (Kg): 13 kg.
Putere consumata (W): Eco Mode: 42W
Modul pornit: 97W
Alimentare: 90 – 264 CA

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 32 BenQ BL3200PT are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

1 thought on “Monitor LED 32 BenQ BL3200PT”

 1. Acest model a fost a doua mea alegere dupa Lg 34UM95-P. LG-ul a fost deceptia vietii (am scris un review pe pagina monitorului).
  Despre Benq BL3200PT nu pot spune decat ca a fost dragoste la prima vedere inca de cand l-am pus pe birou. Mentionez ca sunt fotograf si il folosesc pentru editare in Lightroom si Photoshop.
  Ecranul este putin intimidant la inceput si recunosc ca am avut ceva senzatii de ameteala in prima seara in care l-am folosit. Am marit putin distanta si imi este mult mai bine.
  Si inainte am avut tot Benq, modelul FP241W, dar cu ecran LCD. A fost putin ciudat sa fac trecerea la LED, dar sunt sigur ca ma voi obisnui.
  Modelul BL3200PT este sublim din multe puncte de vedere:
  – lucrand in spatiul de culoare sRGB (pt a avea continuitate cap-coada camera foto – editare – print) acesta este capabil sa reproduca culorile 100% in mediu sRGB. De asemenea adancimea de culoare este de 10 biti.
  – contrastul este ceva de domeniul SF – negrul este perfect negru.
  – bleeding 0 – uniformitate excelenta pe tot ecaranul in termeni de luminozitate, contrast si culoare.
  – in pachet se primesc cabluri pentru fiecare tip de conexiune existenta pe monitor – si nu existe ceva care sa-i lipseasaca. Eu l-am conectat prin Dispalay Port, dar in pachet exista 6 tipuri de cabluri!!! 🙂
  Ecranul este de tip AM-VA. Sunt dezamagit de mine pentru ca am tot alergat dupa IPS. Este adevarat ca monitoarele de sute de milioane au ecrane IPS, dar asta pentru ca snt capabile sa repruduca si mediul Adobe RGB, lucru pe care eu nu-l folosesc. Monitoarele cu ecran IPS la nivelul de pret 3.000 – 5.000 ron vin si cu neajunsurile legate de bleeding si de o proasta verificare a calitatii produselor inainte de punerea lor in vanzare.
  Pentru mine, dupa ce am lucrat 5-6 ani pe modelul FP241W, cel de fata este confirmarea faptului ca Benq face monitoare la cel mai inalt nivel, cu atentie la cele mai mici detalii privind calitatea produselor.
  Nu in ultimul rand, felicitari echipei CEL.ro pentru ca au inteles din prima problemele pe care le aveam cu LG-ul si mi-au acceptat returul si inapoierea diferentei de bani. Si asta in numai in 48 ore!!!
  Sigur voi fi un client fidel de acum incolo. 🙂
  PS: Sper sa nu para acel model fals de review pentru ca si eu mi-am pus de multe ori intrebarea in legatura cu veridicitatea unora aparute pe diferite site-uri. Este vorba doar despre multumirea pe care o am pentru modul cum s-au rezolvat problemele pe care le-am avut. In Romania suntem obisnuiti intai sa ne certam si apoi sa rezolvam problemele. Aici totul a fost ca la carte, 100% PRO! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *