Monitor LED 27 BenQ XL2720T 3D Ready FullHD Black Resigilat

imagine 0 Monitor LED 27 BenQ XL2720T 3D Ready FullHD Black Resigilat 9h.ia4lb.qbe
XL2720T 27 LED TN, Gammer, 120Hz; Resolution 1920×1080, 1ms, DCR 12.000.000:1, HAS, 170/160, D-sub + DVI + HDMI + DP, speaker No, Nvidia 3D ready, AMA, Senseye3, Touch buttons, Video Bandwidth 330MHZ

Jocurile video înseamnă detalii!

XL2720T demonstrează convingerea BenQ că “jocurile video înseamnă detalii”. Monitorul a fost proiectat împreună cu legende profesioniste ale Counter-Strike-ului, pentru a vă oferi un produs fără egal – de la un design extrem de atent la detalii, până la funcţii exceptionale. Cu precizia şi viteza de care ai nevoie la un monitor de înaltă performanţă dedicat jocurilor video, poţi avea un avantaj major faţă de adversarii tăi, indiferent de joc FPS sau RTS.


Proiectat împreună cu jucători prefesionişti

Dorinţa de a concepe XL2720T ca monitorul total dedicat jocurilor video a necesitat colaborarea cu jucători profesionişti. Cunoştinţele şi abilităţile lor acumulate în ani de muncă au ajutat inginerii BenQ pentru a realiza un monitor care să se adapteze nevoilor jucătorilor, pentru a maximiza satisfacţia, dar şi şansele de câştig.

Funcţia Black eQualizer permite vizualizare maximă

Vizibilitatea slabă în scenele întunecate, îi poate costa chiar şi pe jucătorii cei mai buni. Tehnologia Black eQualizer este concepută pentru a oferi un nivel fără precedent de control şi de vizibilitate. Scenele întunecate sunt iluminate local, fără supra-expunerea zonelor luminoase, pentru a păstra detaliile vitale clare, care să permită jucătorilor să vadă toate detaliile afişate în punctele critice şi să reacţioneze rapid în orice situaţie ar fi puşi de adversari.


Controler special pentru navigare rapidă în meniu

Acest controler vine cu trei butoane presetate, astfel utilizatorul poate să personalizeze şi salveze setările de afişare pentru activităţi ca jocuri video, office sau filme. Modificând chiar setările OSD se elimină procesul greoi şi plictisitor de ajustare a setărilor monitorului. Acum trecerea între presetări este la fel de uşoră ca 1-2-3.

Meniu intuitiv şi navigare uşoară

Noul meniu OSD a fost proiectat pentru a-ţi oferi posibilitatea de a schimba uşor setările printr-o organizare a selecţiilor pe orizontala. Acest mod de selecţie este foarte simplu şi îţi dă posibilitatea să navighezi mult mai uşor între opţiuni şi setări în timp ce joci.

Modul Game Loader iţi descoperă secretul campionilor

Acum unul dintre secretele gamerilor profesionişti a fost aflat. Poţi face download la setările speciale pentru gaming facute chiar de HeatoN şi SpawN. Acum poţi avea ce are şi un profesionist. Fiecare mod a fost atent setat pentru a-ţi oferi setările exclusive folosite de gamerii profesionisti. Utilizatorii pot instala aceste setări exclusive, iar alte noi setări vor fi lansate de aceste mari legende ale gamingului international pentru ca tu să fii în avantaj în faţa competitorilor.
Download the Game Mode Loader

Joci ca un profesionist cu modul exclusiv FPS

Echipa de ingineri BenQ a lucrat impreuna cu cei doi maestri ai Counter Strike-ului – HeatoN si SpawN – pentru a realiza un mod de vizualizare croit special pe necesitaţile gamerilor jucători de Shooter-e (FPS). Ţelul – creearea unui mod de vizualizare a imaginii care să pună la dispoziţie gamerilor o reprezentare cat mai precisă a fiecarei scene din lumea virtuală. Pentru ca tu să îţi domini adversarii, indiferent de nivelul de joc ales. Exista 2 variante a acestui mod: FPS1 Mode realizat pentru Counter-Strike 1.6 şi FPS2 Mode pentru Counter-Strike Source. Combinaţiile perfecte ale funcţiilor aduc jucătorului un avantaj important asupra adversarilor.

Particularizează experienţa de vizualizare

Accesul rapid la modul de afişare face ca schimbarea dimensiunilor conţinutului de pe ecran să se facă simplu şi rapid doar printr-o apăsare de buton. Instantaneu ecranul comută între diferite formate de rezoluţie ca 17″ (4:3), 19″ (4:3), 19″W (16:10), 21.5″W (16:9), 22″W (16:10), 23″W (16:9) to 24″W (16:9), astfel încât să obţineţi cea mai bună vizualizare posibilă. Puteţi profita de asemenea de butonul Smart-Scale, adăugat în special în beneficiul gamerilor oferindu-le posibilitatea de a ajusta foarte uşor dimensiunea conţinutul ecranului.

Rata de refresh 120Hz

Cu un ecran a cărui imagine se reîmprospătează de 120 de ori în fiecare secundă, nu mai există niciun fel de întârziere (lag) între ceea ce se întâmplă în lumea virtuală a jocului tău preferat şi ceea ce vezi de fapt pe ecran. Cu ajutorul tehnologiei video avansate, XL2720T oferă acţiune la cel mai înalt nivel de realism. Astfel, iţi poţi repera adversarii mult mai rapid, pentru ca tu să nu fii limitat de ecran, iar victoria să depindă doar de tine şi de talentul tău.

Timp de răspuns de 1ms GTG

Timpul de răspuns ultra-rapid reproduce imagini clare, fără efecte de înceţoşare. Te poţi juca jocurile preferate de curse sau de acţiune la cea mai înaltă viteză, fără efectul de “imagine mişcata” sau umbre nedorite. Controlează tu jocul şi nu lăsa soarta jocului pe seama ecranului cu refresh slab.

NVIDIA® 3D Vision™ 2 cu conectivitate completă

Certificat NVIDIA® 3D Vision™ 2-Ready cu noua tehnologie NVIDIA 3D LightBoost™ oferă o experienţă a gamingului şi a divertismentului mai intensă ca nicio dată până acum, cu un afişaj grafic mai clar şi cu imagini realiste. De asemenea, XL2720T are urmatoarele intrări video: D-Sub, HDMI şi DVI-DL pentru o acţiune desavarşită, pentru consola de jocuri sau PC.

Ajustarea poziţiei ecranului monitorului ultra uşoară

Indiferent de poziţia în care stai sau de ce rulează pe monitor, acesta se poate ajusta dupa dorinţele tale! XL2720T beneficiază de picior reglabil HAS, ajustabil: height, tilt, pivot, stroke, swivel. De asemenea are un mâner pentru transport uşor şi un loc special pentru a agăţa căştile.


Cea mai performantă armă

Monitoarele BenQ profesionale pentru gaming nu numai că sunt foarte performante fiind monitoarele oficiale ale multor concursuri şi ligi de gaming, dar au primit şi o multime de premii pentru design. Monitoarele de gaming BenQ sunt utilizate de cei mai proeminenţi jucători, pentru a avea un joc desăvârşit.

Compatibil Windows® 8

XL2720T este certificat Windows® 8 şi este pe deplin compatibil cu schema de culori Windows® 8. La conectarea monitorului XL2720T la computerul tău, sistemul de operare Windows 8 îl va recunoaşte instantaneu, făcând ca setarea şi conectarea să fie făcută fără niciun efort

Cumpara Monitor LED 27 BenQ XL2720T 3D Ready FullHD Black Resigilat ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 BenQ XL2720T 3D Ready FullHD Black Resigilat 9h.ia4lb.qbe
Display Contrast: nativ (real): 1000:1
Dinamic (Dynamic Contrast Ratio): 12M:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd / mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0.276 mm
3D: Cu 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Largime de banda (MHz): 330 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): VGA / HDMI: 15 – 83 KHz, DVI-DL/DP: 30 – 140 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): VGA / HDMI: 24 – 120 Hz, DVI-DL/DP: 56 – 120 Hz
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
User mode
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Compatibilitate: Vista Premium
Windows 7
Conectivitate: USB,1 x Headphone,2 x HDMI,1 x DisplayPort,1 x D Sub,1 x DVI D
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Senseye 3
AMA (Advance Motion Accelerator)
HDCP
Smart Scaling
Securitate K Locker
Black eQualizer
Mod FPS (Gaming – First Person Shooter)
Mod RTS (Gaming – Real Time Strategy),
Incărcare Mod jocuri
NVIDIA 3D Vision 2 ready
OSD: 17 limbi
Standarde: TCO 5.2
Accesorii incluse: Cablu VGA
Cablu DVI DL (Dual Link)
Cablu USB Power Cable 220v
S Switch (cable remote menu)
Husa praf
Altele: Format aspect: 16:9
Pivotare (stanga/dreapta): 45 / 45
Inclinare (jos/sus): -5/20
Reglaj pe inălţime: 140mm,
Display Mode 17/ 19/ 19W/ 21.5W/ 22W/ 23W/ 24W/ 27W
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 548 x 642 x 273 mm
Dimensiuni cu dispozitivul de montare pe perete: 485 x 642 x 269 mm
Greutate (Kg): 7.5 kg.
Putere consumata (W): pornit: 27W
Modul de economisire energetică: 0.5W
Alimentare: 90 – 264 CA Built-in

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 BenQ XL2720T 3D Ready FullHD Black Resigilat are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 BenQ XL2720T 3D Ready FullHD Black Resigilat 9h.ia4lb.qbeimagine 2 Monitor LED 27 BenQ XL2720T 3D Ready FullHD Black Resigilat 9h.ia4lb.qbe

Leave a Reply

Your email address will not be published.