Monitor LED 27 BenQ XL2720Z 3D Ready FullHD Black Resigilat

imagine 0 Monitor LED 27 BenQ XL2720Z 3D Ready FullHD Black Resigilat 9h.ia4lb.rbe
XL2720Z 27 LED TN, Gammer, 120Hz; Resolution 1920×1080, 1ms, DCR 12.000.000:1, HAS, 170/160, D-sub + DVI-DL + HDMIx2 + DP1.2/headphone jack, USB Hub, speaker No, Nvidia 3D ready, Win8, AMA, Senseye3, Touch buttons, Ver.FreQ.VGA/HDMI: 120Hz, DVI-DL/DP: 144Hz, Hor FreQ.VGA/HDMI:83KHz, DVI-DL/DP: 140KHz, Video Bandwidth 330MHZ

Comic Con & ESL 2015

Jocurile video înseamnă detalii

XL2720Z demonstrează credinţa adevărata a BenQ prin care ,,Jocurile video înseamnă detalii” a fost proiectat împreună cu cei mai importanţi jucători profesionişti de jocuri video Counter Strike pentru a vă oferi un monitor fără asemănare-de la design-ul atent la funcţiile excepţionale. Cu precizia şi viteza pe care o aşteptaţi de la un monitor cu înaltă performanţă pentru jocuri, acum puteţi avea un punct avantaj în faţa adversarilor din toate jocurile dumneavoastră.

Motion Blur Reduction pentru claritate sporită a jocului

Tehnologia Motion Blur Reduction a BenQ reduce efectul de neclaritate în mişcare din timpul jocului, în special la jocurile de acţiune FPS unde contează fiecare milisecundă. Cu Motion Blur reduction, jucătorii nu vor mai suferi din cauza timpului şi confortului pierdute sau a calităţii slabe a imaginii create de neclaritatea în mişcare şi defazare. În schimb, au totul pentru a obţine cu mai mare reacţie avantajul de timp şi pentru a avea în cele din urmă o victorie ireproşabilă.

Low Blue Light ca măsură de precauţie pentru siguranţa ochilor

Exersaţi ore în şir cu o imagine confortabilă şi clară sau concuraţi cu o imagine excelentă cu noua tehnologie Low Blue Light oferită de BenQ. Lumina albastră, produsă de ecranele obişnuite de calculator, este o problemă critică a deteriorării oculare, ochilor obosiţi, durerilor de cap şi tulburărilor de somn. Acum, prin furnizarea nivelelor ajustabile variabile de lumină albastră, jucătorii îşi pot proteja mai bine ochii. Astfel, nu va mai fi nevoie de ochelarii cu lentile galbene pentru protecţie suplimentară, iar jocul poate fi clar, confortabil şi fără grijă!

Gaming Refresh rate Optimization Management

În calitatea sa de cea mai bună marcă de monitoare pentru jocuri din lume, BenQ reuşeşte să asigure mai mult decât caracteristica Refresh Rate pentru rezoluţii diferite prin care obţine mai multe niveluri de rate de împrospătare optime (100/120/144Hz) cu tehnologia Gaming Refresh rate Optimization Management şi care ţinteşte să aducă utilizatorilor performanţa incomparabilă a jocului. Cu Gaming Refresh rate Optimization Management care colaborează cu funcţiile Display Mode (Mod de afişare) şi Smart Scaling (Scalare inteligentă), BenQ oferă o rată totală de împrospătare pentru jucătorii entuziaşti.

Tehnologia Gaming-comfort Flicker-free

Dezvoltat în colaborare cu jucătorii profesionişti, XL2720Z a fost îmbunătăţit prin eliminarea pâlpâitului la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta reduce efectiv oboseala ochilor şi creşte performanţa jocului prin confort vizual extrem chiar şi pentru cei mai înverşunaţi jucători prinşi în acţiune ore întregi. Echipat cu tehnologia Gaming-comfort Flicker-free, Monitorul BenQ de jocuri este o armă epică împotriva rivalilor dumneavoastră supremi.

Colaborarea

Urmând marele succes al seriilor XL din prima generaţie, BenQ urează bun venit jucătorilor legendari de Counter-Strike pentru a duce seriile XL pe noi culmi. Deoarece jucătorii au oferit perspective din interior, bazate pe mulţi ani de joc la clasa standard şi pe experienţa lor cu seriile XL de primă generaţie, campionii BenQ R&D şi-au utilizat experienţa în afişajul produsului, pentru a recrea fiecare funcţie şi caracteristică, transformându-le în unelte de joc puternice şi pentru a le oferi jucătorilor profesionişti o poziţie competitivă ca să câştige.

Black eQualizer pentru o vizibilitate totală

Vizibilitatea slabă în scenele întunecate îi poate costa chiar şi pe jucătorii cei mai buni. Tehnologia Black eQualizer este concepută pentru a oferi un nivel fără precedent de control şi de vizibilitate. Scenele întunecate sunt iluminate local, fără supra-expunerea zonelor luminoase, pentru a păstra detaliile vitale clare, care să permită jucătorilor să vadă toate detaliile afişate în punctele critice şi să reacţioneze rapid în orice situaţie ar fi puşi de adversari.

Without Black eQualizer With Black eQualizer

Controler special S pentru navigare rapidă în meniu

XL2720Z vine cu un controler special. Acest controler are trei butoane presetate, astfel utilizatorul poate să personalizeze şi salveze setările de afişare pentru activităţi ca jocuri video, office sau filme. Utilizaţi butonul de derulare al controlerului special pentru a naviga rapid şi a modifica setările OSD. Se elimină procesul greoi şi plictisitor de ajustare a setărilor monitorului. Acum trecerea între presetări este la fel de uşoră ca 1-2-3.

Meniu intuitiv şi navigare uşoarăÎţi

oferă posibilitatea de a schimba uşor setările printr-o organizare a selecţiilor pe orizontală. Acest design simplu îţi dă posibilitatea să navighezi mult mai uşor între opţiuni şi setări.

Modul Game Loader îţi descoperă secretul campionilor

Secretul a fost aflat. Poţi face download la setările speciale pentru jocuri video utilizate chiar de profesionişti. Fiecare mod a fost atent setat pentru a-ţi oferi setările exclusive folosite de jucătorii profesionişti. Acestea se pot salva pe controlerul special (S) pentru acces rapid la joc. Alte noi setări vor fi lansate de jucători profesionişti de jocuri video pentru ca tu să fii în avantaj în faţa competitorilor.
Descarcă Modul Game Loade
Download the Game Mode Loader

Display Pilot pentru navigare cu afişaj

Noul software al Display Pilot asigură platforma pentru ca utilizatorii să facă ajustările direct pe ecran şi comoditatea accesului direct la site-ul Modului Game Loader pentru descărcarea şi instalarea setărilor presetate de afişare a jocurilor lor favorite sau instant la ecranul jucătorului profesionist.

Joci ca un profesionist cu modul exclusiv FPS

Cunoaşte-ţi strategia secretă de a câştiga. Modul FPS a fost realizat împreună cu maeştri ai jocurilor video pentru a cunoaşte lumea interioară a jucătorilor de jocuri video prin ochii acestora. Aceasă presetare gata de funcţionare reglează automat calibrările monitorului pentru a vă oferi luminozitate, claritate, contrast şi culoare optime. Pentru ca tu să îţi domini adversarii, indiferent de nivelul de joc ales. Există două variante ale acestui mod: FPS1 Mode realizat să configureze şi să optimizeze afişajul pentru Counter-Strike 1.6 şi FPS2 Mode pentru Counter-Strike Source recomandat de BenQ. Combinaţiile perfecte ale funcţiilor aduc jucătorului un avantaj important asupra adversarilor.

Particularizează experienţa de vizualizare

Funcţiile Display Mode (Mod de afişare) şi Smart Scaling (Scalare inteligentă) vă permit modificarea vizualizării în funcţie de preferinţe şi simularea oricărui conţinut de joc. Instantaneu, ecranul comută între diferite formate de rezoluţie, de la 17″ (4:3), 19″ (4:3), 19″W (16:10), 21.5″W (16:9), 22″W (16:10), 23″W (16:9), 23.6″W (16:9), 24″W (16:9) la 27″W(16:9) prin utilizarea funcţiei Display Mode (Mod de afişare). Puteţi profita de asemenea de funcţia Smart Scaling (Scalare inteligentă) de a putea ajusta foarte uşor dimensiunea conţinutului ecranului. Puteţi utiliza ambele caracteristici împreună pentru a obţine cea mai bună vizualizare a oricăror aplicaţii sau jocuri.

Timp de răspuns de 1ms GTG

Timpul de răspuns ultra-rapid înseamnă viteza fără efecte de înceţoşare asupra jocurilor. Acţiunile mişcate rapid vor fi reproduse în imagini clare, fără efectele deranjante de înceţoşare sau de umbre. Controlează tu jocul şi nu lăsa soarta jocului pe seama ecranului cu afişaj lent.

NVIDIA® 3D Vision™ 2 cu conectivitate completă

Certificat NVIDIA® 3D Vision™ 2-Ready cu noua tehnologie NVIDIA 3D LightBoost™ oferă o experienţă a jocurilor video şi a divertismentului mai intensă ca niciodată până acum, cu un afişaj grafic mai clar şi cu imagini realiste. De asemenea, XL2720Z are următoarele intrări video: D-Sub, HDMI, DVI-DL şi DP pentru o acţiune desăvârşită a consolei de jocuri.

Ajustarea poziţiei ecranului monitorului ultra uşoară şi Altele

Ajustarea poziţiei ecranului monitorului poate fi făcută cu un singur deget, astfel încât acesta se poate ajusta după dorinţele tale. Îl poţi ridica sau coborî la nivelul mesei. Monitorul poate fi aşezat vertical sau orizontal şi vine cu un dispozitiv de montare VESA. De asemenea, are un loc special pentru a agăţa căştile şi a păstra monitorul ordonat şi curat.

O operă tehnologică a frumuseţii

XL2720Z nu este conceput numai cu durabilitate, robusteţe şi funcţionalitate, dar a primit şi o mulţime de premii internaţionale pentru design: premiul Red Dot 2011, premiul G-Mark 2011 şi premiul IF 2012 (International Forum Design).

Cea mai performantă armă

Monitoarele BenQ profesionale pentru jocuri video nu numai că sunt foarte performante fiind monitoarele oficiale ale multor concursuri şi ligi de jocuri video, dar au primit şi o mulţime de premii pentru design. Monitoarele profesionale BenQ pentru jocuri video sunt utilizate de cei mai proeminenţi jucători, pentru a avea un joc desăvârşit.

Compatibil cu Win 8

XL2720Z a obţinut certificarea Windows® 8 şi este complet compatibil cu sistemele de culoare Windows® 8. Conectaţi XL2720Z la calculatorul dumneavoastră, iar Windows 8 îl va recunoaşte instant, ceea ce face ca setarea şi conectarea să fie fără efort.

Marcaj ecoFACTS

ecoFACTS vă poate spune cât de ecologice sunt produsele BenQ!

Prin dezvoltarea unor produse ecologice, BenQ nu vrea doar să fie în conformitate cu normele de mediu, ci contribuie eficient la dezvoltarea unor produse ecologice!

ecoFACTS este declaraţia marilor eforturi depuse de BenQ pentru înlocuirea substanţelor periculoase, a materialelor, a tipului de ambalaj, a proiectării cu economisire energetică şi alte aspecte ale produsului.

Mercury-free LED-backlit display

Eco-friendly ink printing in packaging box

BFR/PVC-free casing plastics

Cumpara Monitor LED 27 BenQ XL2720Z 3D Ready FullHD Black Resigilat ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 BenQ XL2720Z 3D Ready FullHD Black Resigilat 9h.ia4lb.rbe
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu Stand: 431 x 570 x 222 mm
Fara Stand: 347 x 570 x 63 mm
Greutate (Kg): 8.5 kg.
Putere consumata (W): On: 36W
Eco: 20W
Power saving: 0.5W
Display Contrast: Native ( typ. ): 1000:1
DCR (Dynamic Contrast Ratio) (typ.): 12M:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED-Backlit
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0.311 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Largime de banda (MHz): 330 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): VGA/HDMI:15 kHz~83 KHz
DVI-DL/DP: 30 ~ 140 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): VGA/HDMI: 24 Hz ~ 120 Hz
DVI-DL/DP: 56 ~ 144 Hz
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
User mode
Imagine Semnal intrare: Digital,Analog
Conectivitate Compatibilitate: Windows® 7
Windows® 8
Interfata: 1 x D-Sub
1 x DVI-D
1 x Audio (Out)
2 x HDMI
4 x USB
1 x DisplayPort
Conectivitate: HDMI,D Sub/VGA,Audio,DVI,DisplayPort,USB
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Low Blue Light
Flicker-free Technology
Kensington Lock
Senseye 3
AMA
HDCP
Nvidia 3D ready
Altele: Swivel (left/right): 45°/45°
Tilt (down/up) : -5°/20
Height Adjustment: 130 mm
Montare pe perete 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu Stand: 548 x 642 x 273 mm
Fara Stand: 485 x 642 x 269 mm
Greutate (Kg): 10.2 kg.
Putere consumata (W): On: 27W
Power saving: 0.5W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 BenQ XL2720Z 3D Ready FullHD Black Resigilat are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 27 BenQ XL2720Z 3D Ready FullHD Black Resigilat 9h.ia4lb.rbeimagine 2 Monitor LED 27 BenQ XL2720Z 3D Ready FullHD Black Resigilat 9h.ia4lb.rbe

Leave a Reply

Your email address will not be published.