Monitor LED 27 BenQ XL2720T Full HD 3D HDMI

imagine Monitor LED 27 BenQ XL2720T Full HD 3D HDMI xl2720t

Jocurile video înseamnă detalii!

XL2720T demonstrează convingerea BenQ că "jocurile video înseamnă detalii". Monitorul a fost proiectat împreună cu legende profesioniste ale Counter-Strike-ului, pentru a vă oferi un produs fără egal – de la un design extrem de atent la detalii, până la funcÅ£ii exceptionale. Cu precizia ÅŸi viteza de care ai nevoie la un monitor de înaltă performanţă dedicat jocurilor video, poÅ£i avea un avantaj major faţă de adversarii tăi, indiferent de joc FPS sau RTS.


Proiectat împreună cu jucători prefesioniÅŸti

DorinÅ£a de a concepe XL2720T ca monitorul total dedicat jocurilor video a necesitat colaborarea cu jucători profesioniÅŸti. CunoÅŸtinÅ£ele ÅŸi abilităţile lor acumulate în ani de muncă au ajutat inginerii BenQ pentru a realiza un monitor care să se adapteze nevoilor jucătorilor, pentru a maximiza satisfacÅ£ia, dar ÅŸi ÅŸansele de câÅŸtig.

Funcţia Black eQualizer permite vizualizare maximă

Vizibilitatea slabă în scenele întunecate, îi poate costa chiar ÅŸi pe jucătorii cei mai buni. Tehnologia Black eQualizer este concepută pentru a oferi un nivel fără precedent de control ÅŸi de vizibilitate. Scenele întunecate sunt iluminate local, fără supra-expunerea zonelor luminoase, pentru a păstra detaliile vitale clare, care să permită jucătorilor să vadă toate detaliile afiÅŸate în punctele critice ÅŸi să reacÅ£ioneze rapid în orice situaÅ£ie ar fi puÅŸi de adversari.

 
Controler special pentru navigare rapidă în meniu
 
Acest controler vine cu trei butoane presetate, astfel utilizatorul poate să personalizeze ÅŸi salveze setările de afiÅŸare pentru activităţi ca jocuri video, office sau filme. Modificând chiar setările OSD se elimină procesul greoi ÅŸi plictisitor de ajustare a setărilor monitorului. Acum trecerea între presetări este la fel de uÅŸoră ca 1-2-3.

Meniu intuitiv şi navigare uşoară

Noul meniu OSD a fost proiectat pentru a-Å£i oferi posibilitatea de a schimba uÅŸor setările printr-o organizare a selecÅ£iilor pe orizontala. Acest mod de selecÅ£ie este foarte simplu ÅŸi îÅ£i dă posibilitatea să navighezi mult mai uÅŸor între opÅ£iuni ÅŸi setări în timp ce joci.

Modul Game Loader iţi descoperă secretul campionilor

Acum unul dintre secretele gamerilor profesioniÅŸti a fost aflat. PoÅ£i face download la setările speciale pentru gaming facute chiar de HeatoN ÅŸi SpawN. Acum poÅ£i avea ce are ÅŸi un profesionist. Fiecare mod a fost atent setat pentru a-Å£i oferi setările exclusive folosite de gamerii profesionisti. Utilizatorii pot instala aceste setări exclusive, iar alte noi setări vor fi lansate de aceste mari legende ale gamingului international pentru ca tu să fii în avantaj în faÅ£a competitorilor.
Download the Game Mode Loader

Joci ca un profesionist cu modul exclusiv FPS

Echipa de ingineri BenQ a lucrat impreuna cu cei doi maestri ai Counter Strike-ului – HeatoN si SpawN – pentru a realiza un mod de vizualizare croit special pe necesitaÅ£ile gamerilor jucători de Shooter-e (FPS). Å¢elul – creearea unui mod de vizualizare a imaginii care să pună la dispoziÅ£ie gamerilor o reprezentare cat mai precisă a fiecarei scene din lumea virtuală. Pentru ca tu să îÅ£i domini adversarii, indiferent de nivelul de joc ales. Exista 2 variante a acestui mod: FPS1 Mode realizat pentru Counter-Strike 1.6 ÅŸi FPS2 Mode pentru Counter-Strike Source. CombinaÅ£iile perfecte ale funcÅ£iilor aduc jucătorului un avantaj important asupra adversarilor.

Particularizează experienţa de vizualizare

Accesul rapid la modul de afiÅŸare face ca schimbarea dimensiunilor conÅ£inutului de pe ecran să se facă simplu ÅŸi rapid doar printr-o apăsare de buton. Instantaneu ecranul comută între diferite formate de rezoluÅ£ie ca 17" (4:3), 19" (4:3), 19"W (16:10), 21.5"W (16:9), 22"W (16:10), 23"W (16:9) to 24"W (16:9), astfel încât să obÅ£ineÅ£i cea mai bună vizualizare posibilă. PuteÅ£i profita de asemenea de butonul Smart-Scale, adăugat în special în beneficiul gamerilor oferindu-le posibilitatea de a ajusta foarte uÅŸor dimensiunea conÅ£inutul ecranului.

Rata de refresh 120Hz

Cu un ecran a cărui imagine se reîmprospătează de 120 de ori în fiecare secundă, nu mai există niciun fel de întârziere (lag) între ceea ce se întâmplă în lumea virtuală a jocului tău preferat ÅŸi ceea ce vezi de fapt pe ecran. Cu ajutorul tehnologiei video avansate, XL2720T oferă acÅ£iune la cel mai înalt nivel de realism. Astfel, iÅ£i poÅ£i repera adversarii mult mai rapid, pentru ca tu să nu fii limitat de ecran, iar victoria să depindă doar de tine ÅŸi de talentul tău.

Timp de răspuns de 1ms GTG

Timpul de răspuns ultra-rapid reproduce imagini clare, fără efecte de înceÅ£oÅŸare. Te poÅ£i juca jocurile preferate de curse sau de acÅ£iune la cea mai înaltă viteză, fără efectul de "imagine miÅŸcata" sau umbre nedorite. Controlează tu jocul ÅŸi nu lăsa soarta jocului pe seama ecranului cu refresh slab.

NVIDIA® 3D Vision™ 2 cu conectivitate completă

Certificat NVIDIA® 3D Vision™ 2-Ready cu noua tehnologie NVIDIA 3D LightBoost™ oferă o experienţă a gamingului ÅŸi a divertismentului mai intensă ca nicio dată până acum, cu un afiÅŸaj grafic mai clar ÅŸi cu imagini realiste. De asemenea, XL2720T are urmatoarele intrări video: D-Sub, HDMI ÅŸi DVI-DL pentru o acÅ£iune desavarÅŸită, pentru consola de jocuri sau PC.

Ajustarea poziţiei ecranului monitorului ultra uşoară

Indiferent de poziÅ£ia în care stai sau de ce rulează pe monitor, acesta se poate ajusta dupa dorinÅ£ele tale! XL2720T beneficiază de picior reglabil HAS, ajustabil: height, tilt, pivot, stroke, swivel. De asemenea are un mâner pentru transport uÅŸor ÅŸi un loc special pentru a agăţa căştile.


Cea mai performantă armă

Monitoarele BenQ profesionale pentru gaming nu numai că sunt foarte performante fiind monitoarele oficiale ale multor concursuri ÅŸi ligi de gaming, dar au primit ÅŸi o multime de premii pentru design. Monitoarele de gaming BenQ sunt utilizate de cei mai proeminenÅ£i jucători, pentru a avea un joc desăvârÅŸit.

Compatibil Windows® 8

XL2720T este certificat Windows® 8 ÅŸi este pe deplin compatibil cu schema de culori Windows® 8. La conectarea monitorului XL2720T la computerul tău, sistemul de operare Windows 8 îl va recunoaÅŸte instantaneu, făcând ca setarea ÅŸi conectarea să fie făcută fără niciun efort

Cumpara Monitor LED 27 BenQ XL2720T Full HD 3D HDMI ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 BenQ XL2720T Full HD 3D HDMI xl2720t
Display Contrast: Contrast nativ (real): 1000:1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio): 12M:1
Timp de raspuns: 1
Tip display: LED
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Dimensiune punct (mm): 0.276mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Largime de banda (MHz): 330 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): VGA/HDMI:15kHz – 83KHz, DVI-DL/DP: 30 – 140KHz
Rata verticala de refresh (Hz): VGA/HDMI: 24Hz – 120Hz, DVI-DL/DP: 56 – 120Hz
Temperatura culoare: Reddish / Normal/ Bluish /User mode
Imagine Semnal intrare: D-sub
DVI-DL (Dual Link)
2x HDMI
DP 1.2
Conectivitate Compatibilitate: Compatibilitate Vista Premium
Compatibilitate Windows 7
Conectivitate: Headphone Jack
Hub USB: 3 x DonwStream; 1 x UpStream
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Senseye 3
AMA (Advance Motion Accelerator)
HDCP
Smart Scaling
Securitate K Locker
Black eQualizer
Mod FPS (Gaming – First Person Shooter)
Mod RTS (Gaming – Real Time Strategy),
Incărcare Mod jocuri
NVIDIA 3D Vision 2 ready
OSD: 17 lang.
Standarde: TCO 5.2
Accesorii incluse: Cablu VGA
Cablu DVI DL (Dual Link)
Cablu USB Power Cable 220v
S Switch (cable remote menu)
Husa praf
Altele: Format aspect: 16:9
Pivotare (stanga/dreapta): 45 / 45
Inclinare (jos/sus): -5/20
Reglaj pe inălţime: 140mm,
Display Mode 17/ 19/ 19W/ 21.5W/ 22W/ 23W/ 24W/ 27W
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Dimensiuni 548 x 642 x 273
Dimensiuni cu dispozitivul de montare pe perete 485 x 642 x 269
Greutate (Kg): 7.5 kg
Putere consumata (W): Consum energetic (Modul pornit) 27W
Modul de economisire energetică 0.5W
Alimentare: 90 – 264 CA Built-in

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 BenQ XL2720T Full HD 3D HDMI are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *